Якби СРСР не розпався?

Что бы было,если бы СССР не распался?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

CHGrey

Rzzevskiy
Re: Вибори 2008

ви хочете сказати що в Росії не приховувались справжні дані, і те що в підручниках з історії СССР чистісінька правда??? Звиняйте але не лише ви жили в СССР... можливо вам і жилося в шоколаді, але є люди й з іншою долею...
В учебниках истории во все времена было полно брехни.И в СССР все это знали никто из них не брал ничего на веру.Поэтому лично я как предмет историю не любил.А вы как пылесосы всю брехню прям на уши себе развешиваете.И при этом радуетесь своей просвещенности.:lol::lol::lol:

CHGrey

Rzzevskiy

у мене мозок промитий, тобто без бруду. у когось засмічений. це трагедія!
радила б я вам лікуватись у СРСР, там медицина, як вас вивчили "не хабарники", які вже померли виключно у незалежній Україні, "безкоштовна".

Я же писал что тогда (80 е годы) лечился лично в больницах.И все это знаю не по наслышке.(опять лапшу свою на других перекладывают.Прям беда какая то .Вот уж промыли мозги так промыли.Хотя какое промыли,просто загрузили всяким мусором,а способностью к анализу,или просто поспрашивать людей постарше вам просто слабо.)

Zuzuka

прагну...

CHGrey хронічне намагання образити форумчан. ви перейшли за межі теми давно.

Червона площа 6, неділя, 12 година. засідання української громади. люди старші пояснюють що і до чого, кого обирати, чому. аналітично.

МАХ

Active Member
Re: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Какой фашизм? Мммда... нехило ВАС ломает вельмишановний МАХ.:axe:
А ви що не знаєте що таке фашизм??? Чи в СССР, фашизм ототожнювався з Німеччиною і не більше??? …. До слова… чому СССР в перші дні Вітчизняної Війни понесли колосальні втрати? Чому було здано пів України??? В совкових підручниках не писали, те що до західних кордонах стягували техніку атакуючого характеру??? І що? Те що СССР і Німеччина мали схожі ідеологічні цінності… Тому підтвердження співпраця в 30-40рр… але два маразматики щось не поділили… один Польщу підобгав під себе.. інший Фінляндію намагався… а до 41р. як СССР так і Німеччина готувались до війни… на карті двом імперіям невистачило місця… і як СССР так і Німеччина готувались до атаки, а не оборони… ну росіяни мастаки будь-яку ситуацію перевести на свій лад… і назвали Визвольною… так само як і Примушення до миру, Встановлення конституційного ладу…

Ну а зараз по суті!...
Фашизм — ідеологія культу сильної особистості, агресивного шовінізму та расизму; нацизм.
А як ще можна назвати, подію під час якої тисячі представників звичайних соціальних класів, віддають честь одній особі?.. як не культ особи… а ви не пам’ятаєте що було коли цей культ помер???... до того ж це моя власна думка, яку мені не нав’язували в школі на уроках історії… чи по телевізору… а ґрунтується на фактах які просто логічно не вписуються в концепцію совкової «правди»…
Якби ви вчились так, як треба,
То й мудрість би була своя.

Freddi

New Member

:clap:
А ви що не знаєте що таке фашизм??? Чи в СССР, фашизм ототожнювався з Німеччиною і не більше??? …. До слова… чому СССР в перші дні Вітчизняної Війни понесли колосальні втрати? Чому було здано пів України??? В совкових підручниках не писали, те що до західних кордонах стягували техніку атакуючого характеру??? І що? Те що СССР і Німеччина мали схожі ідеологічні цінності… Тому підтвердження співпраця в 30-40рр… але два маразматики щось не поділили… один Польщу підобгав під себе.. інший Фінляндію намагався… а до 41р. як СССР так і Німеччина готувались до війни… на карті двом імперіям невистачило місця… і як СССР так і Німеччина готувались до атаки, а не оборони… ну росіяни мастаки будь-яку ситуацію перевести на свій лад… і назвали Визвольною… так само як і Примушення до миру, Встановлення конституційного ладу…

Ну а зараз по суті!...

А як ще можна назвати, подію під час якої тисячі представників звичайних соціальних класів, віддають честь одній особі?.. як не культ особи… а ви не пам’ятаєте що було коли цей культ помер???... до того ж це моя власна думка, яку мені не нав’язували в школі на уроках історії… чи по телевізору… а ґрунтується на фактах які просто логічно не вписуються в концепцію совкової «правди»…
Якби ви вчились так, як треба,
То й мудрість би була своя.
Партия Витренко РУЛИТ)))))

Марсия

New Member

Марсия, ви не повірите але:
в радянському союзі люди вмирали, наприклад голодомор, війни, просто смертність, хвороби тощо.
безробіття було шалене, вони приховувалось липовою статистикою.
безкоштовна медицина була? а торби с села хто тягав до лікарні, у бабусь запитайте.
в освіті як були хабарі спадкові так і залишились.

треба молодь виховувати без дірки у голові, щоб вони не обирали різні ляпсуси - треба адекватно висвічувати події
А сколько вам собственно лет?Из ваших ответов видно ,что вы не жили при СССР,поэтому не смешите людей неся всякий бред.

в радянському союзі люди вмирали, наприклад голодомор, війни, просто смертність, хвороби тощо.
к вашему сведенью "хорошее время" в СССР принято считать уже после войны,а не до нее .Как раз тогда началось восстановление страны.

безробіття було шалене, вони приховувалось липовою статистикою.
Еще раз повторю,если не знаете,что говорите то лучше - промолчите. Как раз безработицы никогда не было,работу можно было найти в любом городе и любой республике СССР.

безкоштовна медицина була? а торби с села хто тягав до лікарні, у бабусь запитайте.
Мне и спрашивать не надо,я сама тогда лечилась в больницах, и представте себе-совершенно бесплатно.Человек лежал в больнице,не думая не о лекарствах,не о деньгах и тем болие о взятках.
Вам сейчас в вашей "незалежной Украине " о таком только мечтать приходится.

треба молодь виховувати без дірки у голові, щоб вони не обирали різні ляпсуси - треба адекватно висвічувати події
Ну ,если вы такое несете,абсолютно в этом не разбираясь,начитавшись современной истории,то дырка в голове как раз у ВАС.
Начните с себя .Несет бред о событиях в которых не разбирается,а потом еще и других учит.

Смешно читать,да, сейчас хорошо умеют мозги промывать детям.

Марсия

New Member

Я не голосував, через вік!!! а не через громадянську позицію!!! мені 19... останні вибори відбувалися коли мені було 17 років! велком ту профіль)
Я разачарована,я думала розговариваю с человеком,который хоть что то понимает.
Вам же просто сравнить не с чем, Вы росли в "незалежной" Украине и считаете,что лучшего не бывает, и понятия не имеете как жили до ее незалежности.Поэтому не вам рассказывать,гордится нам Украиной или нет.
Вы поживите самостоятельно без помощи родителей,выучитесь, найдите роботу,а потом и будете рассуждать по этому поводу.
У меня жизненного опыта куда больше,и есть с чем сравнить,и никто мне мозги не промывает как это сделали ВАМ.

Life-ua

+ плюс - минус

Еще раз повторю,если не знаете,что говорите то лучше - промолчите. Как раз безработицы никогда не было,работу можно было найти в любом городе и любой республике СССР.
Более того , людей за туниядство сажали . :) Что все работали , это правда . (есть минусы и плюсы в этом, с одной стороны везде работало производство - практически безработных небыло , с другой могли после учёбы направить в принудительно-добровольном порядке на работу куда-нить - посадить на 15 суток за отказ работать)

МАХ

Active Member

Я разачарована,я думала розговариваю с человеком,который хоть что то понимает.
Вам же просто сравнить не с чем, Вы росли в "незалежной" Украине и считаете,что лучшего не бывает, и понятия не имеете как жили до ее незалежности.Поэтому не вам рассказывать,гордится нам Украиной или нет.
Вы поживите самостоятельно без помощи родителей,выучитесь, найдите роботу,а потом и будете рассуждать по этому поводу.
У меня жизненного опыта куда больше,и есть с чем сравнить,и никто мне мозги не промывает как это сделали ВАМ.
Я ні долі секунди не скривав свого віку… тому розчаровуватися мав би я від ваших банальних висновків, які не раз вже лунали в мій адрес стосовно віку….
Тут навіть не варто коментувати, я не скриваю свого віку, тому ви можете все списувати на мій вік, але є досить влучний афоризм…
«Нет ничего безобразней старика, который не имеет других доказательств пользы его продолжительной жизни, кроме возраста.»
Сенека
P.S. перехід на особистості та спільні образи, це є одним із показників вихованості та мудрості, якої у декого,на його ж думку , більше ніж у його опонентів, а аргументом такої думки є вік…
Стосовно того що ви пережили в далекі совкові часи, у мене є своя думка яку мені не «вмивали» в голову на уроках історії, або ж по телевізору… моїм батькам було з чим зрівнювати… і що було в СССР дутий добробут ні для кого не секрет… гроші були … а от товарів… а іноземних?.. нелегально ввозили лише.. «фирма» так звана… а на скільки була розвинена легка промисловість в СССР?.. все одно, що групу людей обгородити, закрити кордони, відрізати від інформаційного іноземного впливу… весь час розповідати як добре живеться і надавати можливість придбати товари, які в інших країнах вже вийшли з ужитку… (телевізори винайшли ще в 19 ст. в США в пересічних громадян вони з’являються після Другої світової війни… а от в СССР лише в 80-х роках…) наприклад … якби не розвалили б союз… які б були у нас мобільні телефони зараз? Березка? Електрон?... впевнений що чорно-білі… у нас всі товари вжитку іноземного походження, без них би ви б і дня прожити б зараз не змогли.. до речі клавіатура по якій ви клацаєте китайська… та й про таку розкіш як Інтернет можна було б забути… можу лише зазначити, що СССР гальмувало розвиток, тому ті блага що ви мали вам здавались розкішшю… колись для людини було розкішшю землянка і кам’яна стека… (прикладом в менших масштабах, можна взяти племена Бразилії на Амазонці… і повірте у них ознаки розкоші зовсім інші, набагато занижені ніж у загального суспільства… так і у вас в СССР було… в межах країни всі жили в розкоші.. але порівнюючи з західними країнами, були убогою країною… )

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Вибори 2008

Пан Коста,этож чего такого достигла Украина за 17 лет независимости без "кухарок" ? Если не считать вымирания населения,безработицы,платной медицины и образования.
Может завод построили,школу или больницу?
Хоча б того, що все меньш залишається людей які вважають себе "бидлом" і які шукають для себе "доброго царя-батюшку". І юільшисть негатива не треба на незалежність спихувати. Інфляція яка була нами отримана на початку незалежності була від СРСР. І з'явилась саме завдяки наслідків керування "кухарок". І перши роки саме "перефарбовані" комуністичні "кухарки" керували. А потім під їх дахом прийшли бандити. Єдине чого шкода, так це того, що народ не сумів остаточно радикально позбавитись комуністичних шльондр.

Зверху