Это еще раз говорит о том,украинский никто не притесняет,но почему то Вы думаете по другому.У Вас постоянно какие то комплексы по этому поводу.сьогодні їхала в маршрутці, попрохала зупинку українською. 1 чоловік сказав: як приємно чути українську мову від молодої дівчини. було так приємно! відповіла дякую і закликала говорити українською і його. чоловік відповів: хочу але не можу, бо не знаю її так добре, але буду вчитися.
ще 1 приклад того, що є люди які поважають мову і людей, які нею спілкуються і хочу бути 1 з них. і такі люди не допустять ніякої іншої мови в якості державної, окрім української.
этож насколько надо не уважать других людей ,что бы такое сказать.Кем Вы себя считаете,что бы решать на каком языке кому говорить?Диктатура ни к чему хорошему не приводит.Ваши слова,мне напоминают слова Гитлера,он тоже признавал только одну расу,поэтому по осторожнее с высказываниями.і такі люди не допустять ніякої іншої мови в якості державної, окрім української
Вы хоть педагогом не работаете?А то с такими учителями ,страшно детей в школу отправлять.