"Мови" та "языки".

  • Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Марсия

New Member
ТАК ЛЕЧИТЕСЬ!

MAX! В завершение - "… любіть свою країну, і вона полюбить вас!... "
--- мне до лампочки будет меня любить страна или нет.
У меня есть кого любить и есть те кого я люблю.
Мне этого ДОСТАТОЧНО!
А любви от страны ждут чаще всего те кто нелюбим или не любит никого.
Вы попробуйте / только для себя - не для меня / разложить по пунктикам - любовь страны к вам. Что это?! Конкретно!
Только не пишите - "якщо вы не патриiот - вам цього нiколи не зрозумiти" - это будет просто лепет.
+1
 

CHGrey

Rzzevskiy
Если национализм=фашизм, то да, вы таки макак :)

Почитайте Гитлера "моя борьба". И сравните с национальной политикой нашего президента.Там практически вырезки из президентских размышлений.Поймете откуда ноги растут.
 

МАХ

Active Member
Нет, Max, национализм = фашизм. Возьми в руки энциклопедию (кстати, не украинское и не старославянское слово).
Під столом… і ця людина мені радить відкрити енциклопедію… знаєте що таке квантова фізика і не можете розрізнити націоналізм від нацизму…
Націоналізм — специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей, а також сполучені з ними ідеологія, теорія і соціальна практика.
Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю. Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. Після розпаду СРСР у серпні 1991 р., націоналізм, як один із способів розвитку світової співдружності народів, вступив у свій черговий етап...
Терміни схожі… проте їх як і це речення, розділає принципова позиція, а саме відношення до інших народів!!!
Фашизм— ідеологія культу сильної особистості, агресивного шовінізму та расизму; нацизм.
Нацизм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм додержується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (докртрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю.
Шовінізм— найодіозніша форма націоналізму, пропагування національної винятковості, протиставлення інтересів однієї нації інтересам іншої нації, поширення ідей національної переваги, розпалювання національної ворожнечі й ненависті.
самі маю надію зможете розімратись що до чого...

Согласен, морально отсталый - почти не имбецил. Ты говоришь как настоящий украинец - "моя хата з краю". Твой разум ограничен. И это ограничение касается тем, что с высоких трибун тебе говорят политики, которые к украинцам не относятся, - они относятся к чему-то другому...
Це взагалі незрозуміло до чого? Цитуєте одне, пишете взагалі… вибачте за слово… бред!... напевне саме ваше кредо стосовно хати с краю… я то українець! І маю певні обов’язки перед своєю державою… а ви… самі по собі… з краю…. А політиків я то взагалі не слухаю… моя позиція базується на історичних фактах, інформації з народу, а також на логічному аналізі…

Хорошо, ты человек с национальностью, человек цивилизированный... куда уж нам, нецивилизированным "макакам" с интеллектом выше среднего, разбирающимся в квантовой физике, физ.электронике, системном/сетевом администрировании, программировании итп. За кем будущее?
Майбутнє за «підсвідомими»... і скажіть буд ласка, знаючи такий обсяг наук і мов, ви багато досягли в житті? Де працюєте?.. можливо зробили нові відкриття?... чи можливо ви непотрібні країні?... он як воно… у вас немає національності, тому і дорікати на країну немає чого… то-то і воно, що «макака» без цивілізації, навіть знаючи всі науки світу, не потрібна нікому… а точніше не знає куди свої знання застосувати….
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

Почитайте Гитлера "моя борьба". И сравните с национальной политикой нашего президента.Там практически вырезки из президентских размышлений.Поймете откуда ноги растут.
Ви читали "майн камп"? І напевно в оригіналі? Можно цитату?
Бажано посилки розміркувань президента,надрукованих в "майн камп":lol:
 

Zuzuka

прагну...
Мда... Интересная "ветка"). По-моему, украинского языка никогда не было... Я согласен, был какой-то старославянский. Так вот, русский язык намного далее "продвинулся" в совершенстве, в отличие от этого подобия, - украинского языка...
українська мова була є і буде, і має вона походження від старослав"янської мови. далі українську мову постійно забороняли. це загальновідомий факт. почитайте навіть шкільний курс історії.

Чувак, я не отношу себя ни к украинцам, ни к русским, ни к кому-то, к чему приводит твоя фантазия причислить меня... Я - человек!
дерево без коріння це сухі дрова.
 

МАХ

Active Member
MAX….Только не пишите - "якщо вы не патриiот - вам цього нiколи не зрозумiти" - это будет просто лепет.
Вам напевне не зрозуміти не через те що хтось патріот а хтось ні, а тому що у нас різні цінності в житті… але я докладу зусиль на прикладах повідати вам своє бачення… але спершу уточню, що любов до близької людини, аж ніяк неможна тулити до любові до країни, це зовсім інше, тим більше що остання любов умовно називаючи… і вживалося як художній троп…
Наприклад.. Я люблю слухати сучасні пісні українською мовою…. І країна мені дарує їх… ось остання до речі актуальна зараз... А тепер скажіть, якби я не любив і не слухав таких пісень, і так само же мільйони, чи були б вони?... Якби я не любив український футбол, не любив вболівати за українські клуби, як і мільйони інших, чи дійшли б наші 3 клуби до 1/8 фіналу КУЕФА? Напевне б наш футбол був би на рівні Ліхтенштейну. Звісно це примітив, який можна не трактувати як любов до держави… але інше більш духовне, тому мене циніки не зрозуміють… Ну наприклад, ще… я ніколи не насмічую на вулиці, і хай навіть на один папірець менше але чистіше… а хто не хоче жити в чистій державі?.. от і виходить поки ми не навчимося поважати труд інших українців, тобто любити Україну, поки й будимо жити в сирій країні, яка байдужа до нас… Любов до країни, це любов до українців… отже поважаючи ближнього можна отримати «любов країни».. все взаємозв’язане… і нас об’єднує країна… нажаль у політиків бракує цієї любові…
 

Zuzuka

прагну...
Да всю жизнь на восточной Украине селяне и кто из села говорили на суржике.А все городские на русском.
модні донецькі пацани з міста не можуть 3 слова у речення скласти без мату, "как бы" і інших звуків, які нащастя не можна передати графічно. я думаю їм байдуже на якій мові бекать.

А тут вдруг сельская культура стала титульной.Сельский "интеллектуал "стал образцом::lol:
змушена відкрити вам очі на те, що більшість професорів, докторів, кандидатів наук вихідці із села. так що, уявляєтє, якщо навчались, то вас в університети вчили селюки, вихідці із суржикового середовища. як ви це переживете я навіть не уявляю.
 

CHGrey

Rzzevskiy
українська мова була є і буде, і має вона походження від старослав"янської мови. далі українську мову постійно забороняли. це загальновідомий факт. почитайте навіть шкільний курс історії.



.
Вот именно через школьный курс истории вас и оболванивают!
По крайней мере как непосредственный свидетель я вас заверяю что
с 70 годов прошлого века первая программа радио была исключительно на украинском языке.И всегда на Украине украинский язык тянули за уши.А что было до 70 годов спросите у своих дедов,а не у придурков что вам написали учебники.
 

CHGrey

Rzzevskiy
змушена відкрити вам очі на те, що більшість професорів, докторів, кандидатів наук вихідці із села. так що, уявляєтє, якщо навчались, то вас в університети вчили селюки, вихідці із суржикового середовища. як ви це переживете я навіть не уявляю.

Это сейчас,за годы независимости так стало.И по уровню нанешних студентов это хорошо видно.
 
Зверху