Такий будинок, хоч и скромний за вашими оцінками під Києвом коштуватиме від 10 млн. доларів… з урахуванням внутрішнього оздоблення, яке я вважаю таке ж скромне як і зовні… тому враховуючи що будинку вже десь 5 років, а якщо ж менше, тоді земля придбана не чесним шляхом (по 300 доларів)… тобто будинок Яценюку обійшовся в по тим цінам десь в 5 млн. доларів… коли йому було 29 років…. Ви вважаєте що юридична компанія «Юрек-хз як» або ж працюючи консультантом кредитного департаменту можна отримати такі прибутки? Чи може це кошти нелегально зароблені на продажі Кримської землі в 2001-2003 роках??? (Коли він працював Міністром Економіки Криму)… чи коли був заступником голови НБУ???... взагалі навіть якщо будинок і придбаний після 2006 року… коли він і був міністром економіки України… така сума просто не реальна.. якщо чесно зароблені… в бізнесі це копійки, але не для держ. службовця….ага, а 5ть месяцев назад он школу кончил ))))))))))
Покажите мне профессионального депутата, который пришел не из бизнеса.
Дані достовірні... можете вірити).. а не вірите можете перевірити.... в 1996р. Яценюк пішов працювати в Аваль.... консультантом по кредитам... а через 6 років десь в 2001р. вже звільнявся як заступник голови банка Аваль... і не знаю як отримав досить гарний кусок акцій (напевне не зовсім чесно)... який вдало перепродав... на чому й заробив перший мільйон.... зараз йому по моєму 34 років… і десь на початку літа або в кінці весни… йому буде 35…. Рахуючи 35-(2009-2001)=35-8=27 років… ну може десь так…Откуда такие данные??? Реаль интересно )
ссилки у мене немає нажаль... що памьятаю пишу, скористайтесь гуглом... стосовно банку Аваль... не знаю.. хотів перевірити активи станом на 2001 рік.. але нажаль в базіСсылку можно? Просто данные как бы интересные ).
Ну, так, пространственные рассуждения - заступнык главы банка, и не миллионер - это не банк а шарашкина кантора