СГПУ им. А.С. Макаренко

Zuzuka

прагну...
Відповідь: СГПУ им. А.С. Макаренко

хто знає, коли колхоз ковбасний на першому завершиться?

magistrDr

New Member
А ты тему подними какую-нить умную. Ато складывается впечатление, что народ интересуется только аптечными киосками и колбасой..., и педпрактикой. А то, что процесс получения образования в педе превратился в сплошное выяснение обношений с препами, вместо нормальной учебы, это никого не волнует.

RZA

bastard
трудно говорить об учебе, когда в общаге бегают <*(/OOOO/)------- а из раздевалки сделали прод. маг.

_Viper_

Why So Serious?
3 квітня у Сумському державному педагогічному університеті ім. Макаренка відбулося урочисте представлення нового ректора Анатолія Кудренка.

deass

Геть москалів! ♥UA
А ты тему подними какую-нить умную. Ато складывается впечатление, что народ интересуется только аптечными киосками и колбасой..., и педпрактикой. А то, что процесс получения образования в педе превратился в сплошное выяснение обношений с препами, вместо нормальной учебы, это никого не волнует.
Я не вважаю цю тему позбавленою сенсу.
Річ у тім що організація навчального процесу та ефективність цієї організації є на пряму пов"язана з рівнем престижності університету (мається на увазі не престижність косметичного ремонту корпусів, а престижність отриманих дипломів)
А що є показником доцільності та раціональності в керуванні вищим навчальним закладом?
Власне я вважаю, що наявність необлаштованого продовольчого кіоску в центральному корпусі ДЕРЖАВНОЇ, та до того ж навчаьної установи, свідчить про ірраціональне керівництво.
До того ж постає питання - куди потрапляють кошти від аренди території під кіоск? Невже в бухгалтерії вказано що кошти надійшли від здачі в аренду під м"ясну лавку приміщення роздягальні університету?
Державний університет має отримувати кошти тільки шляхом державного фінансування та оплати навчання студентами що перебувають на навчанні на комерційній основі.

Звідси постає ще дуже і дуже багато питаннь... а головне з них - чим займається керівництво університету - організацією навчального процесу, чи комерційною діяльністю? Адже ефективно займатись двома справами одночасно неможливо, на мій погляд їм більше вдається друге.

А на Вашу думку?

Зверху