СГПУ им. А.С. Макаренко

deass

Геть москалів! ♥UA
Сьогодні після 4 пари на першому поверсі центрального корпусу, з одного боку роздягальні приймали одяг, а з іншого... продавали ковбасні вироби! Просто як у м"ясній лавці!
Тепер палку свіжої ковбаси, кілограм сосисок або 300 грамів шинки можно придбати не виходячи з університету!!! Скажемо НІ пустим шлункам!!!

RZA

bastard
Сьогодні після 4 пари на першому поверсі центрального корпусу, з одного боку роздягальні приймали одяг, а з іншого... продавали ковбасні вироби! Просто як у м"ясній лавці!
Тепер палку свіжої ковбаси, кілограм сосисок або 300 грамів шинки можно придбати не виходячи з університету!!! Скажемо НІ пустим шлункам!!!
гагагагагаггагагагагагагагагагагаг
гыгыгыгыгыггыгыгыгыгыгыг
хахахахах
простите ....не сдержался....
да здравствует кудренко!!
позор ........

Zuzuka

прагну...
Відповідь: СГПУ им. А.С. Макаренко

сьогодні і справді був колхоз у головному корпусі на першому. я ковбасу не їм і мені від її вигляду тільки погіршало - я хворію. де це бачено, щоб у педагогічному м"ясо продавали, ми ж не аграрний, хай туди їздять. у нас хай краще книжки продають .

кудренка в міністерстві поки затверджувати не дуже хочуть. тягнуть. запахло смаженим...

RZA

bastard
Re: Відповідь: СГПУ им. А.С. Макаренко

сьогодні і справді був колхоз у головному корпусі на першому. я ковбасу не їм і мені від її вигляду тільки погіршало - я хворію. де це бачено, щоб у педагогічному м"ясо продавали, ми ж не аграрний, хай туди їздять. у нас хай краще книжки продають .

кудренка в міністерстві поки затверджувати не дуже хочуть. тягнуть. запахло смаженим...
+1
помимо санитарных норм и всяких там холодильников ...должен быть элементарный ум у руководства ....
ну есть же столовая .....есть АТП на худой конец.....+ на общаге столовка ....ну что за рынок сделали???((((((((((((((((((

magistrDr

New Member
Надо ставить серьезную охрану. Ато от этих продавцов, включая агентов рекламы, просто тошнит иногда. А Кудренко здесь не при чем. Еще Лыман ректор....

doby

Ольга
колбасу продают, а аптеку на третьем закрыли :furious:

magistrDr

New Member
Она всегда убирает всё, когда уходит в отпуск. Ато, ненароком, кто залезет. Публика в актовый зал ходит разная...

Зверху