согласен и лидерам НУ уменьшить амбиции.taurus__73 сказав(ла):Необходим розпуск, но на выборы идти всем вместе... НУ, блок Юли, ПОРА ПРП, Рух, Костенку и Плюща, блоку Кармазина и так далее... в противном случае то всё до одного места...
Це не хамло, це Жора.Богдана сказав(ла):У мене таке враження, що я з Януковичем спілкуюсь. Що це за біло-синє хамло влізло з гнидистою психологією. Здається таку людину, з такими думками я вже тут зустрічала.
Из правил форума - "1.8. Запрещается помещать на конференции форума сообщения, содержащие некорректные высказывания, оскорбления в адрес посетителей форума, унижающие их честь и достоинство, угрозы."Богдана сказав(ла):У мене таке враження, що я з Януковичем спілкуюсь. Що це за біло-синє хамло влізло з гнидистою психологією. Здається таку людину, з такими думками я вже тут зустрічала.
Яка перспектива у антикризисної коаліції?POLITIK сказав(ла):Мороз просто не бачив перспектив в помаранчевій коаліції і в результаті цього опинився разом з регіоналами.
О каком голосовании пакетом идет речь? О голосовании по спикеру никто и неговорил что оно будет проходить в пакете с какими-то еще вопросами.olga-ov сказав(ла):Одно только голосование пакетом - это ли не оболванивание народа?
Перш за все Мороз став спікером парламенту, чого б не було в разі його участі у коаліції яка б розвалилась через пів року (я не розумію одного, чому НСУ ставило кандитатом на голову ВР Порошенка, мабуть була забута ганебна відставка того ж Порошенка і Тимошенко, причиною цих звільнень став конфлікт цих осіб, то навіщо було робити цей конфлікт знову?)Бус сказав(ла):Яка перспектива у антикризисної коаліції?
А дальше следующие выборы (перевыборы), что будет с Соц партией.POLITIK сказав(ла):Перш за все Мороз став спікером парламенту, чого б не було в разі його участі у коаліції яка б розвалилась через пів року (я не розумію одного, чому НСУ ставило кандитатом на голову ВР Порошенка, мабуть була забута ганебна відставка того ж Порошенка і Тимошенко, причиною цих звільнень став конфлікт цих осіб, то навіщо було робити цей конфлікт знову?)
Ще не можна говорити будуть ці вибори чи ні ( на мою думку - президент просто побоїтся це зробити, та і НСУ вже думають як домовитися з регіоналами, що вони не приховували і раніше), але погоджуся з тобою, що рейтинг СПУ втратила незаперечно.Бус сказав(ла):А дальше следующие выборы (перевыборы), что будет с Соц партией.
Интересно Луценко пойдет в БЮТ?