Зрада Мороза

Grosso

wonderwall
Ответ: Зрада мороза

Богдана сказав(ла):
Ти хочеш сказати, що Мазепа був зрадником? Ні в якому разі! Було багато зрадників Мазепи.
ну.. не хотел заводить тему в такое русло... Мазепа был таковым.. но давайте в другой раз

Богдана

Послідовниця іншого

А як тоді виходити з цієї ситуації? Плюнути на них? Мені якось сказали, що ситуація в Україні не покращиться доти, доки вони всі не вимруть. Таким чином нам доведеться чекати ще років 40, а потім хто прийде. Їх діти. Не знаю. Ми будемо частиною Росії все своє життя, проросійські Морози будуть правити нами. На Україні можна поставити ХРЕСТ, друзі.

Grosso

wonderwall

Богдана сказав(ла):
А як тоді виходити з цієї ситуації? Плюнути на них? Мені якось сказали, що ситуація в Україні не покращиться доти, доки вони всі не вимруть. Таким чином нам доведеться чекати ще років 40, а потім хто прийде. Їх діти. Не знаю. Ми будемо частиною Росії все своє життя, проросійські Морози будуть правити нами. На Україні можна поставити ХРЕСТ, друзі.
вот для этого есть мы- молодое поколение)

Andys

New Member

Кинах с Ехануровым понемногу начинают перекрашиваться снова

Grosso

wonderwall

Andys сказав(ла):
Кинах с Ехануровым понемногу начинают перекрашиваться снова
"Був соціаліст Мороз- рожевий ніс- став спікер Мороз- синій ніс",- цитирую газету "Україна молода"

Fratello

Любимый

Всю кашу заварил чмырь Порошенко!из-за него и мороз ушол к яныку!бо Сан Санычь подумал скоко меня наё..вали дайка и я вас раз!согласись наша украина отдать пост спикира Морозу то коолиция былаб гранит!

Bi(ookl

New Member

Богдана сказав(ла):
1. Менталитет у нас такой, что строить государство никто не хочет, все надеятся что придет добрый дядя или тетя и за ручку приведет в Европу, в которой нас никто не ждет.
2. А новое поколение больше учится качать права, чем работать, поэтому перспективы действительно смутные :(
3. Специалистов у оранжевых очень мало, теоретиков, пиарщиков и ораторов много, поэтому делом заниматься некому. Не смогли переделить портфели, а Вы ждете от них достойного управления страной. Они не могут найти компомис в элементарном... А почему? Потому что НЕУСТУПЧИВЫЕ в своих личных интересах, а народные у них последний пункт списка.

Ничего... скоро Юля будет ПЫТАТЬСЯ собрать новый майдан, получите новую порцию внушения и обнадеживания...:)

Merime

New Member

Богдана сказав(ла):
Всі ці партії антиукраїнські, що буде з мовою, з нацією, я собі не уявляю!!
Дивно уявити ще якусь країну, де б в парламенті об'єднались антинаціональні партії.
А робити щось треба, хоча ще не ясно що саме.
Кращий варіант - розпустити Раду, але, на жаль, наш народ потім обере тих же самих вилупків.

mi][a

Человеку нужен человек

Merime сказав(ла):
Дивно уявити ще якусь країну, де б в парламенті об'єднались антинаціональні партії.
А робити щось треба, хоча ще не ясно що саме.
Кращий варіант - розпустити Раду, але, на жаль, наш народ потім обере тих же самих вилупків.
народ достоен своей власти...
вот и будут выбирать "вылупкив", пока сами такими же и являются

Богдана

Послідовниця іншого

народ достоен своей власти...
Я можу з цим погодитися, але не хочу. В принципі ця влада прийшла з того ж самого народу і ми є її уособленням. Це сумна думка і я хочу вірити, що ми кращі за них. А з іншого боку - якщо ми кращі, то чого ж тоді влада така мерзотна!

Зверху