Ирония в том, что как раз таки СВОИ интересы украинская власть отстояла, когда отобрала у Украины в пользу Фирташа газ:mrgreen:В мене інше питання виникає. Коли не український суд постановив забрати у України шельф біля острова Зміїний - якось можна зрозуміти. Коли знову таки не український суд відсудив в України 11 млрд. куб. метрів газу це також можна зрозуміти (тим більше, коли не помиляюся, Україна, вірніше її влада абсолютно не намагалася тоді відстояти свої інтереси). Але коли український суд постановив розплатитися державі Україні за борги не державної компанії - це вже якось не зовсім зрозуміло.
Первый раз штолеВ мене інше питання виникає. Коли не український суд постановив забрати у України шельф біля острова Зміїний - якось можна зрозуміти. Коли знову таки не український суд відсудив в України 11 млрд. куб. метрів газу це також можна зрозуміти (тим більше, коли не помиляюся, Україна, вірніше її влада абсолютно не намагалася тоді відстояти свої інтереси). Але коли український суд постановив розплатитися державі Україні за борги не державної компанії - це вже якось не зовсім зрозуміло.
Там були гарантії уряду. Через них уряд і зобов'язують платити.український суд постановив розплатитися державі Україні за борги не державної компанії
Може, я чогось у цьому житті не розумію. АЛЕ! Ви бачили висоту її каблуків? І це у жінки з хворою спиною! Я вже мовчу про те, що вона взагалі носить взуття на каблуках у в’язниці, тим більше у лікарні!
Мене особисто оцей каблук більше за все переконує в тому, що Юлька -- брехуха.
Так вона же лежачая, значит не ходит, а каблуками громче чем тапочками стучать!Ви бачили висоту її каблуків? І це у жінки з хворою спиною!