Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

mangust

патріот
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Слідчі, які вели справи проти опозиції, отримали підвищення


Кілька правоохоронців, які вели справи Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, отримали підвищення, і майже всі переїхали до Івано-Франківська.

Про це пише журнал Тиждень.

Так, слідчий Генпрокуратури Олександр Нечвоглод, якій розслідував справу Тимошенко, отримав посаду заступника прокурора Чернігівської області одразу після винесення вироку екс-прем`єрці.

Слідчий з особливо важливих справ ГПУ Сергій Войченко, який розслідував справу екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, отримав посаду першого заступника прокурора Івано-Франківської області.

Войченко відзначився "диктантами" для свідків у справі Луценка та перекручуванням їхніх показань, що з’ясувалося під час суду.

Керівник Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Олександр Каліфіцький, отримав посаду прокурора Івано-Франківської області.

Його вважають наближеною особою до першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, якого називають "яструбом для опозиції". Він безпосередньо керував провадженням кримінальних справ проти Тимошенко та Луценка.

Начальник управління криміналістики ГПУ Владислав Грищенко отримав посаду заступника прокурора Івано-Франківської області. Його називають правою рукою Каліфіцького і також працював над справами Тимошенко та Луценка.

Слідчий СБУ Микола Грабик став керівником слідчого відділу СБУ Харківської області. До підвищення він брав участь у розслідування щодо топ-менеджера НАК "Нафтогаз України" Ігоря Діденка, екс-головного митника Анатолія Макаренка, а потім безпосередньо керував слідчими діями в газовій справі проти Тимошенко.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

І?
"Політик стає справді вільним не тоді коли перестає боятися прокуратури, міліцейського бєспрєдєла чи Януковича, а тоді коли перестає зважати на виборців.
Браття і сестри, я - вільний. Мене не цікавить ваша думка про мене."
Я Вам про Фому, а Ви мені про Ярему, або, як казав колись Райкін: "А не свалять ли нам дурочку?" До чого тут "менти", прокуратура, та "похєрєний" виборець? Я Вас спитав, чому Ваш Діма-фараон, який наче ігнорує та презирає вибори та пост Президента, сам балотувався на цю посаду?
На війні теж генерали грудьми на амбразуру лягають? Чи може роту в атаку ведуть?
Командир думає - солдати виконують. І втрата солдата не так критична для армії як втрата командира. Це вам не популізм ліберастів-демагогів.
А чому це Ви берете за приклад нинішні часи? Адже зараз "вонюча демократія", "толерастія", глобалізм, гей-паради і тотальна педератсія :mrgreen: Ви ж думками живете там... в тих часах, ідеалізуєте їх, принаймні, приклади наводите звідти: про фараонів, які угравши купу народу побудували піраміди, (які зараз вам не дають спокою), про Римську імперію, яка зайняла половину сучасної Європи, знов таки поклавши при цьому безліч люду. Чому, коли ті часи Вам так милі, не згадати про фараонів, центуріонів та імператорів, які стояли на чолі своїх армій і самі водили свої війська в бій? А то виходить якась політика подвійних стандартів - прославляємо ті часи, а коли взяти приклад з тих часів, так тут "епоха толерастів і педерастів" ближча?
І взагалі, взявши на озброєння середньовічно-лицарську риторику того ж Корчинського можна спитати у нього самого: "Скільки вдов та сиріт він захистив від кривдників, скільки разів оголяв свій меч, захищаючи знедолених, скільки невірних подолав в бою?" враження таке, що ховається за спинами дівчаток. Чи не так?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Я Вас спитав, чому Ваш Діма-фараон, який наче ігнорує та презирає вибори та пост Президента, сам балотувався на цю посаду?
По-приколу.

Чому, коли ті часи Вам так милі, не згадати про фараонів, центуріонів та імператорів, які стояли на чолі своїх армій і самі водили свої війська в бій?
З появою снайперських гвинтівок та ракетної зброї умови ведення бою трішки змінились.
До того ж, сучасні голівудські фільми не надто достовірно відображають дійсність минулих часів.

"Скільки вдов та сиріт він захистив від кривдників, скільки разів оголяв свій меч, захищаючи знедолених, скільки невірних подолав в бою?"
Вихваляння - не належить до лицарських чеснот. ;)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А по-приколу розділити камеру з дівчатами, що смажили яєчню в Парку Слави, слабо?
З появою снайперських гвинтівок та ракетної зброї умови ведення бою трішки змінились.
До того ж, сучасні голівудські фільми не надто достовірно відображають дійсність минулих часів.
Знову той клятий Голлівуд з його лібералами та педерастами...:angry:
Тільки щось я сумніваюся, що Македонський, що воював пліч-о-пліч зі своїми воїнами, Жанна Д'Арк, що власноруч водила полки на англійців, Річард "Левове сердце", що звільняв Єрусалим від невірних, Багратіон, що отримав смертельне поранення на Бородинському полі, чи Карпоніс, що пішов в свою останню атаку разом з бійцями - вигадки Голлівуду.

Вихваляння - не належить до лицарських чеснот. ;)
Добре, розкажіть тоді про нього Ви. Скільки він захистив знедолених, вдів, сиріт, зі скількома невірними схрестив меча... Це ж не буде вихвалянням з його боку? :mrgreen:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

А по-приколу розділити камеру з дівчатами, що смажили яєчню в Парку Слави, слабо?
А вони в камері? Чи я щось пропустив?
З камери він дівчат витягнув.

Добре, розкажіть тоді про нього Ви. Скільки він захистив знедолених, вдів, сиріт, зі скількома невірними схрестив меча... Це ж не буде вихвалянням з його боку?
Я не вмію нахвалювати. :)
 
Верховная рада Украины приняла закон, разрешающий госслужащим занимать должности после 65 лет.

За законопроект о внесении изменения в статью 23 Закона «О государственной службе» проголосовал 251 депутат.
Глава Национального Агентства по вопросам государственной службы Владимир Толкованов заявил, что "проект закона предлагает внесение изменений в ст. 23 закона "О государственной службе" в результате чего служащий может продлить свою работу после 65 лет, в случае его личного согласия и если другое не предусмотрено законом, пишет "Росбалт".

Новый закон вызвал массу споров среди депутатов.

Депутат фракции Партии регионов Ярослав Сухой считает, что "принятие такого закона не противоречит пенсионной реформе… при нехватке профессиональных кадров мы должны дать возможность продлить работу государственным служащим после достижениями ими пенсионного возраста".

В тоже время, оппозиционный депутат фракции "БЮТ-Батькивщина" Елена Бондар уверенна, что "этот закон — попытка трудоустроить Азарова, которому исполняется 65 лет… в этом контексте вспоминается история с Брежневым… Просто власть этим проектом закона пытается трудоустроить своих государственным служащих, чтобы они работали на этим местах, по сути, пожизненно… И это закон под одного человека, хотя этот закон противоречит положением Конституции, правам человека".

Данный законопроект был внесен кабинетом министров Украины, который возглавляет премьер-министрУкраины Николай Азаров, которому 17 декабря 2012 года исполняется 65 лет.

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

"принятие такого закона не противоречит пенсионной реформе… при нехватке профессиональных кадров мы должны дать возможность продлить работу государственным служащим после достижениями ими пенсионного возраста"
Маразм крепчал...
 

Glucker

Здесь был статус

В Сумах отметили два года Януковича
Несколько десятков сумчан приняли 25 февраля участие в акции посвященной второй годовщине пребывания у власти президента Виктора Януковича.
Участники акции собрались возле здания облгосадминистрации на пл.Независимости,2, а затем прошли маршем к офису Партии регионов на ул.Петропавловской, где провели небольшой митинг. Организатором мероприятия выступила организация Приднепровско-Донецкий Рабочий Союз (ПДРС), известная своим юмористическим сайтом. Среди участников акции большую часть составляли представители молодежных патриотических организаций Сум. Милиция акции не препятствовала.
В комментах есть или видео с данного мероприятия. Что что думает по этому поводу?
 
Зверху