Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

...а пополнять бюджет за счет кредитов МВФ это проедать деньги наших детей и внуков...
Во-во! Дуже вже активно верещали агітатори Януковича, закидували Юлі, що вона набирає кредити в МВФ, які потім треба буде віддавати нашим дітям. Здавалося б, прийшовши до влади проФФесор брати кредити полише. Ан нєт! Беруть з подвоєною силою. Якого тоді було галдіти? Ось лише Юля брала відкрито, на прозорих умовах. А ось проФФесор починає мудрувати. Про той кредит в 2 млрд. від РФ так досі нічого ми і не почули...

Merime

New Member
Мыслите чуть шире чем цена за газ для населения.

Так что то что для вас минус то я вижу там два больших плюса.
Це пропаганда, а Ви її ретранслятор. Намішали усе до купи. Американців, Косово, Нато-нєт, бла-бла-бла. Нам заморозили зарплати, ціни і тарифи ростуть, реформи підміняють показухою, у найближчій перспективі чергова криза, а Вас тягне мислити "ширше" і бачити скрізь "подвійні плюси", навіть у піднятті тарифів на газ. Ну-ну...

p.s. Те, що Вам здається плюсами - це хаотично розташовані мінуси.

no0se

Al-Qaeda
Це пропаганда, а Ви її ретранслятор. Намішали усе до купи. Американців, Косово, Нато-нєт, бла-бла-бла. Нам заморозили зарплати, ціни і тарифи ростуть, реформи підміняють показухою, у найближчій перспективі чергова криза, а Вас тягне мислити "ширше" і бачити скрізь "подвійні плюси", навіть у піднятті тарифів на газ. Ну-ну...

p.s. Те, що Вам здається плюсами - це хаотично розташовані мінуси.
Мінус на мінус дає плюс)

Merime

New Member
Мінус на мінус дає плюс)
Перший мінус - це здорожчання газу. Другий - це "різкий ріст собівартості послуг на теплопоставки і забезпечення гарячою водою", про що заявив сьогодні міністр ЖКГ Юрій Хіврич. У сумі вони дадуть плюс?

Cergey...

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.

Во-во! Дуже вже активно верещали агітатори Януковича, закидували Юлі, що вона набирає кредити в МВФ, які потім треба буде віддавати нашим дітям. Здавалося б, прийшовши до влади проФФесор брати кредити полише. Ан нєт! Беруть з подвоєною силою. Якого тоді було галдіти? Ось лише Юля брала відкрито, на прозорих умовах. А ось проФФесор починає мудрувати. Про той кредит в 2 млрд. від РФ так досі нічого ми і не почули...
Пока что только договариваются,и врядли переплюнут Юльку.А куда будут тратить то будем смотреть.
А насчет кредита РФ то он вроде целевой был.

no0se

Al-Qaeda
Перший мінус - це здорожчання газу. Другий - це "різкий ріст собівартості послуг на теплопоставки і забезпечення гарячою водою", про що заявив сьогодні міністр ЖКГ Юрій Хіврич. У сумі вони дадуть плюс?
Для прихильників ВФЯ дадуть.

Так что то что для вас минус то я вижу там два больших плюса.

Уважаемый no0se! Хочешь еще пообижаться за державу? Очередной ляпсус подручных Януковича

Faradey

Живой
Видео как Янык отмечал днюху. Жиреют донецкие
Не гвоорите. Надо было скромно , по семейному.. Свечки задуть и на боковую)) Что там такого негативного? Что Янек танцевать толком не умеет?)) Ну так многие тут на форуме так танцуют)) Или что звезд наприглашал? А многие на форуме не могут? А ведь Президент должен быть ближе к народу..
НА счет полижительных сторон... Тут двояко... Я считаю, что сближение с РФ нам на пользу. Наконец-то Украина перестала становиться задницей.. Хотя многие "несогласные" и "ярые" считают, что это жирный минус...
НА счет подорожания цен на газ, тут неприятно... Мечтал о обратном))
И еще раз скажу..Малдеру, Просперу - я не агитатор (я лишь выражаю свое мнение и не призываю ни к чему), я не верещал никогда и не бродил по улицам с криками "Янукович!")) А только лишь наблюдал за людьми в оранжевых шарфиках, орущих фамилию одного из кандидатов...
Вы пытаетесь разделить мир на черное и белое... Так не бывает... Полярность такая толкьо в батарейках))

Зверху