Ні, я все таки кращий українець. "ВВ" - гурт заснований в 1986 році, "Брати Гадюкіни" - в 1988 році, "Мертвий півень" - в 1989 році, "Плач Єремії" - офіційно в 1990. Не заперечую, можливо в Галичині і були якісь підвальні команди, але широкого розголосу про їх творчість не було. Більшість з тих команд, що Ви назвали стали відомі після першої "Червоної Рути". А ось про "ВВ" інформація з'явилася раніше - ще в програмі "Взгляд" показали їх кліп "Танці".
Не треба мені говорити, що конкурс проходив в арабській державі, де першість здобувають в залежності від довжини спідниці, бо це для них супер-екзотика. На Євробаченні майже всі учасниці в в коротких спідницях, принаймні більшість. А виступ Руслани підкорив глядачів своїм драйвом, своєю шаленою енергетикою. А те, що вона туди внесла національні мотиви - лише плюс для популяризації нашої країни.
Дивно, я чомусь вважав, що Вакарчука не можна порівнювати зі співаками, що виконують на трьох акордах "Прышибская сторона", "Голуби над зоной" чи якусь подібну туфту. Виявляється (за Вашими словами) що вони одного штибу музиканти. :shock:
Руслана в депутатах затрималася, гадаю, що більше в таку історію вона не вляпається. А ось Вакарчук майже одразу ж залишив цю справу, та повернувся до музики. Що Вони могли "поімєть" з депутатства - особисто я не знаю.
А я знову скажу, що говорили мої родичі. Вони працюють, але ввечері після роботи обов'язково приходили в центр Києва, бо знали, що там вирішується доля їх країни. Понарозказували просто фантастичних речей - люди ходили щасливі і усміхнені, кияни виносили на майдан наготовлену їжу, консервацію, теплі речі, давали ключі від своїх квартир, щоби "майданники" змогли помитися, зігрітися та поспати в людських умовах. А зараз із жалем говорять, що той період душевного піднесення, нажаль, вже не вернеться, що Ющенко так бездарно не скористався довірою людей, а ось такий ентузіазм вже давно дискредитований "мітинговим туризмом".
Тому будь-які намагання заявити, що в Києві 2004 зібрався "сброд" а інший "сброд" їх підтримав - я розцінюю як цинізм та людиноненависництво.