Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

ttdd

средний класс
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

І знову про "провалили законопроект". Шановний, відкрийте сторінку 70-ту цієї теми. Там детально розписано, що подібні заяви - лише брехлива маніпуляція.
я ж про это и говорю обещать все и всем, а потом не делать.
но если людям сказать правду, что нихера им не светит в будущем что придется работать, будет массовые сокращения, безработица - кто за них проголосует?
поэтому во втором туре и было 2 мегапопулиста - в бедной стране у них большинство электората.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

я ж про это и говорю обещать все и всем, а потом не делать
Та а чому це вони не роблять? Законопроект прийнятий за основу і відправлений на прискорене друге читання. Казки про те, що він відхилений - підступна брехня.

P.S. Я не стверджую що ПР "святі і чесні" взагалі, проте в даній ситуації їх просто відверто "поливають брудом".

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Я вам скажу что вы таки плохой украинец, товаришь Малдер, Я хоть не не совсем старпер, но помню что гараздо старше ВВ на украинском стали петь "Браты Гадюкины" и "Плач Еремии" и даже "Мертвий Півень".Скрипка тогда еще в школу только начинал ходить.
Ні, я все таки кращий українець. "ВВ" - гурт заснований в 1986 році, "Брати Гадюкіни" - в 1988 році, "Мертвий півень" - в 1989 році, "Плач Єремії" - офіційно в 1990. Не заперечую, можливо в Галичині і були якісь підвальні команди, але широкого розголосу про їх творчість не було. Більшість з тих команд, що Ви назвали стали відомі після першої "Червоної Рути". А ось про "ВВ" інформація з'явилася раніше - ще в програмі "Взгляд" показали їх кліп "Танці".

Руслана выиграла евровидинье не особыми вокальными данным, а как вы выразились, коротенькой кожанной юбкой и туземным танцем.
Не треба мені говорити, що конкурс проходив в арабській державі, де першість здобувають в залежності від довжини спідниці, бо це для них супер-екзотика. На Євробаченні майже всі учасниці в в коротких спідницях, принаймні більшість. А виступ Руслани підкорив глядачів своїм драйвом, своєю шаленою енергетикою. А те, що вона туди внесла національні мотиви - лише плюс для популяризації нашої країни.

Вакарчук - типичный подростковый пивец с укуренными песнями на трех аккордах, которые так щипают за душу молодежь.
Дивно, я чомусь вважав, що Вакарчука не можна порівнювати зі співаками, що виконують на трьох акордах "Прышибская сторона", "Голуби над зоной" чи якусь подібну туфту. Виявляється (за Вашими словами) що вони одного штибу музиканти. :shock:

А на счет кто что "возьимел" с майдана что вакарчук, что Руслана депутаты (видимо они выдающиеся управленцы) но это опять мое личное дело, видимо у нас разная ненависть к чиновщине и ярыжничеству.
Руслана в депутатах затрималася, гадаю, що більше в таку історію вона не вляпається. А ось Вакарчук майже одразу ж залишив цю справу, та повернувся до музики. Що Вони могли "поімєть" з депутатства - особисто я не знаю.

Что косаемо действительно творческих людей и действительно "цвета нации" то им некогда на майданы ходить, они работают, кто на заводе, кто в школе, кто в больнице, кто в консерватории и т.д. Майдан удел дармоедов и тунеядцев! И пресикая дальнейшие попытки навешать на меня ярлык "защитника проффесора" отвечу, что и сейчас и голубые - "казлы"! Вместо того чтобы работать, прохлаждаются на майданах, но они такие же как и майданутые, следовательно выливая на них ведра не забываете, что сами же такие же "революционные" отморозки;)
А я знову скажу, що говорили мої родичі. Вони працюють, але ввечері після роботи обов'язково приходили в центр Києва, бо знали, що там вирішується доля їх країни. Понарозказували просто фантастичних речей - люди ходили щасливі і усміхнені, кияни виносили на майдан наготовлену їжу, консервацію, теплі речі, давали ключі від своїх квартир, щоби "майданники" змогли помитися, зігрітися та поспати в людських умовах. А зараз із жалем говорять, що той період душевного піднесення, нажаль, вже не вернеться, що Ющенко так бездарно не скористався довірою людей, а ось такий ентузіазм вже давно дискредитований "мітинговим туризмом".
Тому будь-які намагання заявити, що в Києві 2004 зібрався "сброд" а інший "сброд" їх підтримав - я розцінюю як цинізм та людиноненависництво.

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Ні, я все таки кращий українець. "ВВ" - гурт заснований в 1986 році, "Брати Гадюкіни" - в 1988 році, "Мертвий півень" - в 1989 році, "Плач Єремії" - офіційно в 1990. Не заперечую, можливо в Галичині і були якісь підвальні команди, але широкого розголосу про їх творчість не було. Більшість з тих команд, що Ви назвали стали відомі після першої "Червоної Рути". А ось про "ВВ" інформація з'явилася раніше - ще в програмі "Взгляд" показали їх кліп "Танці".

Не треба мені говорити, що конкурс проходив в арабській державі, де першість здобувають в залежності від довжини спідниці, бо це для них супер-екзотика. На Євробаченні майже всі учасниці в в коротких спідницях, принаймні більшість. А виступ Руслани підкорив глядачів своїм драйвом, своєю шаленою енергетикою. А те, що вона туди внесла національні мотиви - лише плюс для популяризації нашої країни.

Дивно, я чомусь вважав, що Вакарчука не можна порівнювати зі співаками, що виконують на трьох акордах "Прышибская сторона", "Голуби над зоной" чи якусь подібну туфту. Виявляється (за Вашими словами) що вони одного штибу музиканти. :shock:

Руслана в депутатах затрималася, гадаю, що більше в таку історію вона не вляпається. А ось Вакарчук майже одразу ж залишив цю справу, та повернувся до музики. Що Вони могли "поімєть" з депутатства - особисто я не знаю.

А я знову скажу, що говорили мої родичі. Вони працюють, але ввечері після роботи обов'язково приходили в центр Києва, бо знали, що там вирішується доля їх країни. Понарозказували просто фантастичних речей - люди ходили щасливі і усміхнені, кияни виносили на майдан наготовлену їжу, консервацію, теплі речі, давали ключі від своїх квартир, щоби "майданники" змогли помитися, зігрітися та поспати в людських умовах. А зараз із жалем говорять, що той період душевного піднесення, нажаль, вже не вернеться, що Ющенко так бездарно не скористався довірою людей, а ось такий ентузіазм вже давно дискредитований "мітинговим туризмом".
Тому будь-які намагання заявити, що в Києві 2004 зібрався "сброд" а інший "сброд" їх підтримав - я розцінюю як цинізм та людиноненависництво.

Хорошо"! Я не специалист в субкультурах, таких как падвальный андерграунд. Ну думаю это величина от цвета штанов которого стоит восхищатся, он лучше чем Рихтер или Галасюк, разговора нет! Это ваши герои и сами себе их и ставте в авторитеты. И Русслана для вас верх хореографического искуства и шедевр вокала:lol:. И вакарчек гений гармонии и даже Баху Иогану ему далеко по восприятию гармонии владению многолосия! Бог с вами! Но если вы что-то не знаете, то помолчите, дорогой наш, вы не знаете, а кто-то знает! Вот вы к примеру не знаете что 2 плюс два четыре и это перестает быть правдой?
Что косается майданной оранжидовской романтики, то моя знакомая дала ключи вашим - ее обнесли и унесли даже унитаз! Браво! пока она макароны в выворке несла, ее обносили!:) Брависимо!
Наравился вам этот шабаш, где толпа мозги отключила - да на здоровье! Только ты меня лицемером не называй!
Знаток субкультур и массового майданного ананизма! Признано что Украина на революцию получила деньги, и только товаришь Малдер этого не знает! У вашего украинца Давидика Жвания спросишь!
Кстати для меня лично что рок, что шансон - одного поля ягода, так что не брызгайте слюной в сторону опонентов с блатняком!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіоні

Наравился вам этот шабаш, где толпа мозги отключила - да на здоровье! Только ты меня лицемером не называй!
Знаток субкультур и массового майданного ананизма! Признано что Украина на революцию получила деньги, и только товаришь Малдер этого не знает! У вашего украинца Давидика Жвания спросишь!
Щось я не пригадую, щоби с таким ось "типчиком" пив на брудершафт, зауважте це (хоча, гадаю вихованням армія "голубцов" не відзначається). :(

Кстати для меня лично что рок, что шансон - одного поля ягода, так что не брызгайте слюной в сторону опонентов с блатняком!
Чергова глибока думка, яку навіть важко осмислити. А хто Ви такий, щоби прислуховуватися до Ваших поглядів на музику? Провідний музичний критик? Щойно побачили всю глибину Ваших знань в цьому напрямку, дякую. Тому для мене особисто, що Ваші рекомендації, що глибина перлів проФФесора - "одного поля ягода".

Ну думаю это величина от цвета штанов которого стоит восхищатся, он лучше чем Рихтер или Галасюк
"Что сие означает?" (с) Перекладіть на нормальну мову, а то мені важко розбирати Ваших "склонениёв и падежёв".

Zenith

Хронограф
Почти ведущий музыкальный критик, отличаю фагот от габоя и зная чем минорный аккорд отличен от мажерного. Вы имеете другую точку зрения, вот и докажи что рок - не субкультура как и все остальные попы и шансоны, что музыка Вакарчука имеет музыкальное завершение и вкорне отличается от ругаемого вами шансона! Чего это я должен тут прыгать перед умником-наци с аватором американского еврея?

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія рег

Щ

"Что сие означает?" (с) Перекладіть на нормальну мову, а то мені важко розбирати Ваших "склонениёв и падежёв".
Вы сравниваете Рихтера и Галасюка с Олежкой Скрипкой по величию! Ну оно то ясно! Вам же не пристало знать, "шо то жидовские фамилии?";)

Nahrapov

Буржуй и учёный
Фокс
Якщо говорити про фільми, то краще буду дивитися совкові про людину праці,
Так ось хто у нас коммуняка! Мені здається, шо саме Фокс є "Градов".
Зениц
Чего это я должен тут прыгать перед умником-наци с аватором американского еврея?
Я б не сказал, шо американского. И не сказал бы, шо еврея.

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху