дак это ж уже не только питание а билет в театр самое дешовое наслаждение по нашим ценам хех дожились
А фиг вам, девственная вы наша!думаю и на этот вопрос не будет ответа,как и на все остальные
Минимальная зарплата (Украина) за последние 10 летЕсли 3 года назад за те же 3-4 тыс. грн можно было нормально питаться, оплачивать ком.услуги, одеваться и еще кое-что откладывать, то сейчас этих "гривен" не хватит даже на нормальное питание.
Я вам скажу что вы таки плохой украинец, товаришь Малдер, Я хоть не не совсем старпер, но помню что гараздо старше ВВ на украинском стали петь "Браты Гадюкины" и "Плач Еремии" и даже "Мертвий Півень".Скрипка тогда еще в школу только начинал ходить.О, Зеніт! "Дорогой Вы мой человек!" (с) Та я і радий би повірити людям, що періодично там бувають (наскільки я зрозумів, то це Ви). І серце просить повірити, а ось холодний прагматизм нагадує, що ті люди (тобто Ви) прямо на цьому форумі мені понаприписували купу висловлювань, які я не говорив. І вже не раз просив Вас нагадати, навести номери моїх постів, але і досі нічого не дочекався. Так що вибачте, не буду слухатися свого серця, а буду довіряти холодному прагматизму, а ще й родичам, що проживають в Києві та наочно бачили дії "помаранчевих" та "голубих". А ось вони мені розказують зовсім інше - що вижирали горілку, збиралися на переклички "смотрящіх" та паскудили в дворах якраз емісари з "голубих" регіонів... Ще раз вибачте.
Ага, ось лише Ви забули ще нагадати "наколоті апельсини прямо з Америки" а також "американські валянки". Невже забули те, що місіс Янукович говорила?:lol:
1) Якщо помітили, то я говорив не лише за співаків. Важко перелічити всіх, хто був тоді на Майдані та підтримав це волевиявлення людей. Чи може будете стверджувати, що там не було народних артистів, режисерів, поетів, письменників, книговидавців і взагалі творчих людей і інтелігенції?
2) Руслана - українська співачка. Скажу чесно, я не особливий прихильник поп-музики, але треба віддати їй належне - вона перемогла на Євробаченні, їй першість віддали не "помаранчеві", а європейські глядачі. Її виступ справді був найкращий. Чим ця подія знаменна? Тим, що певна кількість ситих європейці, які не переймаються політикою, про нашу країну знають не з політичних дебатів та "розборок" в стінах ВР, а через те, що українцями називають себе Руслана, брати Клички, Василь Вірастюк (також стояли на Майдані) та інші... Що Руслана "поімела" собі - я особисто не знаю. Гадаю, що в шоу бізнесі вона б заробила собі більше, ніж отримуючи зарплатню депутата.
3) ВВ - перша музична команда (або одна з перших), що заспівала рок українською мовою. Якщо бажаєте, то вони були одними з засновників української рок-культури.В той час, коли українська пісня в СССР була представлена виключно Зінкевичем, Ротару та ще кількома співаками - їх поява була просто унікальним явищем. А ще вони популяризують українську культуру серед молоді (причому в Україні, так і за її межами). Що "поімел" Скрипка - я також не знаю. В депутати він не пішов, від звання заслуженого артиста він відмовився... Як творча особистість він цілком самодостатній, ніякого патронату не потребує. Кияни та гості столиці йому щиро вдячні за ті творчі вечірки в народних українських традиціях та фестивалі, ініціатором яких він виступає...
4) Вакарчук - лідер українського гурту "Океан Ельзи", який є одним з найвідоміших українських гуртів саме за музику, а не за клоунаду, не за оголені сідниці та виставлені напівголі цицьки (вибачте, але щодо таких "зірок" іншої лексики якось важко підібрати). Був депутатом, але зрозумів, що то не його, тому пішов у назад у творчий процес. Що він "поімєл" я також не знаю.
Про те, що вони бездарі - то Ваша особиста думка, не слід її виставляти за аксіому. Про те, що вони продалися - чергова брехня. Продалися, наприклад Іра Білик, Натаха Могилевська - бігають від одного табору в інший. Коли Ви помітили за таким заняттям тих же Скрипку, Вакарчука чи Руслану - дайте, будь ласка, посилання.
Вже як на те пішло, то якось немає причини Вам вірити, через ось таке упереджене ставлення, що не відповідає дійсності. Я назвав лише тих, хто піднімався на трибуну Майдана, і кого можна було побачити на екрані ТВ. Серед них багато заслужених і шанованих людей. Коли ж хтось з концертмейстерів чи фаготистів не піднімався на трибуну, то це не означає, що він не стояв серед людей. Можете довести, що всі фаготисти провідних оркестрів разом підтримували Януковича? Факти в студію!!! А щодо вживання Вами слова "сброд" по відношенню до національної творчої еліти... Це говорить лише про рівень Вашого виховання. І ця людина дорікала мені відсутністю культури за цитування перлів "проФФесора"? :angry: Ну-ну...
1. можете те же самые данные найти в законах Украины - просто тут собрано в одну таблицу.1.Че за ресурс такой
2.Причем ставка мин зарплаты, к заработку
вывод каждый сделает свой
Зараз вона 869 з січня завдяки ПР, якби не вони вона була б 650, як і в жовтні 2009.3 года назад
с 01.12.2006 по 31.03.2007 400 грн.
сейчас
с 01.01.2010 по 31.03.2010 869 грн.
І знову про "провалили законопроект". Шановний, відкрийте сторінку 70-ту цієї теми. Там детально розписано, що подібні заяви - лише брехлива маніпуляція.в лучших традициях социального популизма тут они от бют недалеко ушли.