Верите ли вы в Бога?

ВЕРИТЕ ЛИ В БОГА?

  • ДА.

    Голосів: 693 63.3%
  • НЕТ

    Голосів: 225 20.5%
  • КТО ЭТО?

    Голосів: 41 3.7%
  • ВЕРЮ НО В ЧТО-ЛИБО ДРУГОЕ

    Голосів: 138 12.6%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1 095
Статус
Закрита.

S@T@N@

Апокалипсис придёт
Большинству ответов "ДА" просто хочется верить, при чем не столько в Бога, столько в то, что от них ничего не зависит, кто-то управляет их жизнью и также в доброго дядю, который за них решит их проблемы если они будут себя хорошо вести...
Согласен! Только немогу понять почему столько людей идут таким путем(по ихнему мнению легким), хотя на самом деле безсмысленным и глупым? Наверно людям многим нравится, когда ими управляют.
 

deass

Геть москалів! ♥UA
Вопрос.Вот верующие говорят - что первая "клетка" не могла сама по себе возникнуть, ее ктото сотворил, этот ктото - Бог. Итак - а кто же сотворил Бога?Если вам верить, Бог есть, он всё сотворил, а где он был до того как всё сотворил, до того как создал нынесуществующую реальность?
 

united

lifelong United supporter
"Если допустить отсутствие Бога, то не верующий в Него человек ничего не выигрывает, но и верующий в Него ничего не проигрывает.
Если же Бог есть, то неверующий опять-таки ничего не выигрывает, а вот верующий – обретает награду."

(с) Рене Декарт

Гарні та розумні слова, як на мене.

deass, для Бога не існує категорії часу. для Нього не існує понять "до" чи "після". Принаймні я так розумію це питання.

S@T@N@, Паскаль вважав, що причиною атеїзма є той факт, що релігія зачіпає інтереси людей: вона примушує людей самовдосконалюватися, а людям хочеться грішити.

NaBIA, перш ніж обзивати більшу частину наших форумчан "бездумным стадом" раджу хоча б раз в житті зайти до церкви і послухати, чи часто закликають там "крошить всех направо и налево".
 

Ninja

я готов...
Пока сам его неувижу некогда неповерю шо он есть г
Ты сможешь увидеть солнце на расстоянии нескольких километров? Нет!!! От тебя абсолютно ничего неостанеться, если даже и успеешь как то приблизиться на такое расстояние. Так вот.....смог бы ты увидеть Того, кто создал солнце и всю вселенную?
 

Ninja

я готов...
Несомненно Господь Бог существует. Силой одного Его Слова образовалась жизнь. Мы невидели Всемогущего, потому как недостойны. Виной всему наши грехи. Несмотря на всё это Господь любит всех нас и помогает всем нам, просто это незаметно в повседневной жизни и нам кажеться, что всё идёт собственным ходом...Человечеству многого не дано понять из за наличия греховности. Нам нужно стремиться к правильной жизни, не нарушая Божьих законов. Лишь тогда нам откроется истина. Правда у каждого своя, а истина одна и не нам её устанавливать, а Тому кто создал всё из ничего...Сможет ли человек принять и поверить?! Выбор за вами, но как я говорил ранее - "правда у каждого своя, а истина одна!"
 
N

niranjan

Guest
Відповідь: Re: Верите ли вы в Бога?

Вопрос.Вот верующие говорят - что первая "клетка" не могла сама по себе возникнуть, ее ктото сотворил, этот ктото - Бог. Итак - а кто же сотворил Бога?Если вам верить, Бог есть, он всё сотворил, а где он был до того как всё сотворил, до того как создал нынесуществующую реальность?
В принципі гарне питання... До нього мені пригадалось порівняння з однієї розмови : цікаво провести аналогію просто з тією "машиною", що перед нами... ми збираємо її з "заліза", але вона працює, оброблює різні завдання, тобто життя їй надає Ідея... Спостерігаємо, що Ідея вдосконалюється, а "залізо" застаріває і ми вимушені його міняти... Як не дивно, але компю'тер являє собою узагальнену подобу людини, в кожного з нас свого розміру "оператива", "жорсткий диск" і таке інше та купа всановлених програм : як тих, що ми використовуємо свідомо, так і автономно, а також.... "віруси".... Тож я хотів привести цим прикладом, що не матеріальна оболонка ("залізо", яке має властивості старіти, як фізично так і ідейно, та вмирати) є скажемо так - первісною реальністю.... Взагалі то реальність (Бог) була, є і буде завжди, а от матеріальні прояви - це свого роду її прояв наяву, тому й перша "клітина" не може буди самою реальністю, а лише першим проявом її... До речі були тут сперечання про наукові відкриття, але ж і це є доказом того, що реальність набагато всеохоплююча, бо кожен розумний чоловік має признати, що вчені лише відкривають ті закони, що вже існують просто вічність : побудована матеріальна "структура" і ми можемо відкривати і відкривати ту Ідею за якою все сталось.... І я з задоволенням усвідомлюю скільки ще неймовірних відкриттів готується людству, і для мене дуже цікаво та дуже захоплюючим є той факт, що реальність є джерелом всього, що ми маємо, а от за нами вже залишається вібір того з якою метою ми все це використовуємо.... І додам : немає нічого складного в тому, щоб побачити і собі справжню "реальність", треба лише хоча б трошки вгледітись : а хто ж ми є насправді ?... не по зовнішності, а, скажемо, по внутрішному образу....
....З повагою до всіх.....
 
W

Williams

Guest
У кого-нибудь коран в еl-виде есть?
 

TerAn

A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Верите ли вы в Бога?

Тут почали зачіпатися такі питання, на які відповідь шукається тисячі років. Врешті решт люди дійшли до того, щоб починати сприймати світ від якоїсь точки. Чи то був Бог, який все створив, чи то була якась незвичайна матерія, що вибухнула. Далі у прихильників другої гіпотези виникає таке питання, чому деякі фізичні так точно "налаштовані", що можливе виникнення молекул і т.д. І знову ж цьому не знаходиться ніякого пояснення. Тому скоріше схиляюся до гіпотези зі створенням світу(матерії), а потім його поступову еволюцію.
 
Статус
Закрита.
Зверху