Відповідь: Демократія чи Диктатура?
Чи те, що порізали години російської і додали української - то найвище благо, а на все інше начхати?
Коли я поступав до університету - конкурс був 9 чоловік на місце. Сьогодні конкурс 0. Недобір. Беруть всіх хто прийшов. Платна освіта зіграла з ВУЗами жахливий жарт: сьогодні вже не можна відрахувати студента за "неуспішність" - бо студент це гроші, а гроші це зарплатня. Сьогодні ВУЗи вже не навчають - вони заробляють гроші.
Якось одна моя знайома розповідаючи які погані чоловіки сказала одну знакову фразу: "приносить додому тисячу гривень зарплати і ще вимагає від дружини щоб та робила котлети зі справжнього м'яса".
За часів Райху німецька нація вимагала додаткових територій для розселення. За демократії їм забагато навіть того, що вони мають.
Діти в школі та на вулиці проводять значно більше часу аніж з батьками.За виховання дітей, в першу чергу відповідати повинні батьки (моя думка).
А на вулицю ви дітей теж не випускатимете? І в шоку не віддасте? Закриєте вдома за сімома замками і паролями?І знову таки - дозволяти чи не дозволяти дивитися ті чи інші мультфільми - то вже повинні вирішувати батьки...
Брєжнєв був один, і при владі 20 років, а депутатів у нас 450, і у кожного свої "доньки з діамантами" і уряди міняються ледь не через рік. І краде кожен, і краде в страшних масштабах, бо знає що довго не протягне.А про те, що дочка Гєнсєка мала одну з самих великих в СССР колекцію діамантів, серед яких дуже багато було крадених?
Ви жартуєте? Ви хочете сказати що зараз якість навчання вища за СРСР?Про якість навчання - також можна посперечатися.
Чи те, що порізали години російської і додали української - то найвище благо, а на все інше начхати?
Шановний, я маю пряме відношення до системи освіти і я вам кажу: зараз іде жахлива деградація, деградація не лише системи освіти, а й самого молодого покоління. Сьогодні за "неуспішність" вже не залишають на другий рік, а від викладачів вимагають дотримання "планів" з забезпечення "успішності" та "якості" навчання, забороняють виставляти забагато двійок і т.д. В результаті за ті знання, за які ще 5-7 років тому важко було б поставити навіть "3" - сьогодні доводиться ставити "5".Про те, що нинішній процес навчання загальмований - також не згоден.
Коли я поступав до університету - конкурс був 9 чоловік на місце. Сьогодні конкурс 0. Недобір. Беруть всіх хто прийшов. Платна освіта зіграла з ВУЗами жахливий жарт: сьогодні вже не можна відрахувати студента за "неуспішність" - бо студент це гроші, а гроші це зарплатня. Сьогодні ВУЗи вже не навчають - вони заробляють гроші.
В піонерах молодь хоч якось займалася корисною справою. Чим вони займаються нині?А Ви добре пам'ятаєте піонерську організацію? Ось я знаю, що то була скоріше формальність, як і формальністю був сам вступ до піонерів - приймали всіх без розбору, хоча говорили, що піонерську краватку носять лише самі достойні.
А чи може сьогодні вчитель, лікар, держслужбовець з зарплатнею в 900-1000 гривень купити дорогі альтернативи "Е-шкам"?Неякісні продукти з "Е-шками", дешеву „згущену” з пальмовою олією, так само, як і одяг в секонді - ніхто нікого не змушує купувати. Завжди є альтернатива.
Якось одна моя знайома розповідаючи які погані чоловіки сказала одну знакову фразу: "приносить додому тисячу гривень зарплати і ще вимагає від дружини щоб та робила котлети зі справжнього м'яса".
При тоталітаризмі українська нація зростала. За демократії вона вимирає. І вимирають всі білі нації "розвинених" демократичних держав.Stein, а те що при тоталітаризмі Україна зазнала Голодомор, 2-гу Світову Війну, те що українців майже перетворили на своїй землі у гвинтиків без власної мови, історії, корінь, то нічого?
За часів Райху німецька нація вимагала додаткових територій для розселення. За демократії їм забагато навіть того, що вони мають.