sniper
New Member
Ответ: Война в Иране
Ну да ладна.. теперь по теме: Про мировые запасы нефти я узнал смотря по телевизору документальный фильм про мировой энергетический коллапс, который к стати не за горами.. Там рассказывали, что в США было очень много нефти, активно начали её добывать ещё в начале того века, бум добычи был в 30х-50х годах, но уже в 70х ни из одной ихней скважины нефть уже не текла самотёком, приходилось применять насосы, закачивать туда чего.. не важно, факт в том что на время съёмок фильма, запасов нефти в США оставалось не более 1% от общемировых. Так вот, исходя из выше изложенного 30% нефти США может поставлять только в том случае,если она её у когото купила(по дешёвке) больше своих потребностей или попросту отобрала , например у Ирака.
И к чему ты Россию приплёл? С чего взял, что я её защищаю? Я зашишаю мирных жителей, у которых пытаются отобрать то, что им пренадлежит по праву.
..80% бюджета России составляют доходы от нефти!? Известно ли тебе что после того как Россия построила трубу в Европу, под названием "Уренгой - Помары - Ужгород" она стала газовой империей а не нефтяной. Но я вобщето не о том хотел поговорить.
Трудно говорить на щиром украинском в пол третьего ночи? Не пойму, зачем ты так над собой издеваешься? Думаешь ведь на русском! Фанатик?Зверюга сказав(ла):Ну от звідки така інформаія про те де і у який кількості знаходтся нафти??? А у північній америці нафти немає??? Чи як??? Північна маерика постачає на світовий ринок біля 30% усієї світової нафти...
Що до вашого наступного поста, що Україна зележить від США то ви асоціюєте нас з арабами чи ще кимось у корих як ви сами сказали "руки не заточены под то чтоб её найти и выкачать" доречі під це висловлювання підпадає і росія, бо з вашого вислову там 30% нафтових запасів і вони їх не викачали за великий проміжок часу...
Не треба так захищати одну сторону і заплямовувати іншу, бо і там і там теж є "гарні люди" чого коштує лише втручання роії у всі світові конфлікти на планеті за останні 60 років... США робить усе щоб країна і надалі росла у економічному плані, а що ж робить росія, котра намагається увесь час копівати США і чомусь не багатіє, а кожного разу залишається у дупі??? Ось і цього разу кофлік виник не випадково, бо росія зацікавлена у рості цін на нафту бо бюджет росії складється на 80% від доходів з продажи нафти... І ці гроші росія владає не у розвиток власної економіки, а у озброєння і підтримку таких режимів накшталт Лукашенкі... Чим закічується така політика усім відомо, бо СРСР розпався із за того що гроші шли не на розвиток економіки, а на усілякі дурні режими та війни котрі СРСР були не потрібні як країні... Ось як зараз теж саме, однак ціна на нафту впаде бо у 70-80 роках вона була приблизно такою ж як і зараз, но впала завдяки політиці США і СРСР розпася, бо збанкротів...
Так от не треба тут казати що США монстр, а росія біла та пухнаста... Бо таких білих та пухнастих вже досить надивились за часів СРСР...
З.І. Ми краще будемо спостерігати як вони чуби один одному будуть рвати )))) Все одно Іран позбавлять цих технологій інакаще буде теж саме що було з Іраком у 90 тобто програма "нефть в обмен на удовольствия" ....
Ну да ладна.. теперь по теме: Про мировые запасы нефти я узнал смотря по телевизору документальный фильм про мировой энергетический коллапс, который к стати не за горами.. Там рассказывали, что в США было очень много нефти, активно начали её добывать ещё в начале того века, бум добычи был в 30х-50х годах, но уже в 70х ни из одной ихней скважины нефть уже не текла самотёком, приходилось применять насосы, закачивать туда чего.. не важно, факт в том что на время съёмок фильма, запасов нефти в США оставалось не более 1% от общемировых. Так вот, исходя из выше изложенного 30% нефти США может поставлять только в том случае,если она её у когото купила(по дешёвке) больше своих потребностей или попросту отобрала , например у Ирака.
И к чему ты Россию приплёл? С чего взял, что я её защищаю? Я зашишаю мирных жителей, у которых пытаются отобрать то, что им пренадлежит по праву.
..80% бюджета России составляют доходы от нефти!? Известно ли тебе что после того как Россия построила трубу в Европу, под названием "Уренгой - Помары - Ужгород" она стала газовой империей а не нефтяной. Но я вобщето не о том хотел поговорить.