Сергій Тігіпко

Проголосували б Ви за Тігіпко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    189

Andys_sumy

Member
Тигипко хорошо придумал как повесить на государство частные долги



Гроші МВФ потрібні у валютних резервах "на всяк випадок"

Кредитна лінія, яку Україна має отримати від МВФ, буде "осідати" на валютних резервах на випадок нової кризи.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив віце-прем'єр-міністр Сергій Тигіпко.

"Ми плануємо отримати близько 15 мільйонів доларів від МВФ. З них на так зване "проїдання"- фінансування дефіциту бюджету - піде 2 мільярди. Інші 13 міллардів будуть знаходитися у валютних резервах на всяк випадок, на випадок кризи", - зазначив політик.

За його словами, якщо буде виникати критична ситуація, за допомогою резервів буде "погашатися" кризова ситуація. "Це створює додаткові гарантії для інвесторів", - переконаний віце-прем'єр.

Тігіпко підкреслив, що МВФ дає гроші як гарантію і підтверджує, що в країні, якій надається кредитна лінія, "розумна економічна політика та інвесторам сюди можна йти".
 

mangust

патріот
Відповідь: Сергій Тігіпко

Тігіпко зізнався: був би він Президентом - прагнув би зробити те ж саме

Віце-прем`єр-міністр, лідер партії «Сильна Україна» Сергій ТІГІПКО вважає, що хто б не став Президентом країни, він намагався б посилити свої повноваження.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив в ефірі телеканалу «Інтер», висловлюючи думку щодо можливої скасування конституційної реформи 2004 року.

«Треба бути максимально відвертим. Прийшла б ТИМОШЕНКО - прагнула б зробити те ж саме, прийшов би я – і я б прагнув зробити те ж саме», - сказав С.ТІГІПКО.
 

Andys_sumy

Member
Мне вот интересно, неужели в Сильной Украине сумского разлива такие замараные люди, что на бигбордах красуется лично Тигипко?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Сергій Тігіпко

Мне вот интересно, неужели в Сильной Украине сумского разлива такие замараные люди, что на бигбордах красуется лично Тигипко?
Не так давно по Сумам були розставлені типу агітаційні плакати з сумськими "сильноукраїнцями". Деякі мені зовсім не знайомі, про когось чув, але два "динозаври" сумського політичного бомонду - це щось особливе. Говорю про Збукарєва та Є.Сіденко. Один в свій час відзначився сумнівними перемогами в тендерах по аптечному бізнесу, а також тим, що він, задравши хвоста, перебіг з "Нашої України", про другого також критично писали в "Панорамі" (зараз вже точно не пригадаю, щось там він відзначився в одній комунальній установі), цей вже "тушка" від БЮТ.
 

ШаПа

New Member
А кто вам сказал, что, если человека критикуют в "Панораме", то это правда?))
 

Freddi

New Member
Мне вот интересно, неужели в Сильной Украине сумского разлива такие замараные люди, что на бигбордах красуется лично Тигипко?
Он в каждой области. Недавно ехал во Львов и обратно, так в каждой области - Сильна Украина.
П.С. За этих дебилоидов голосовать точно не буду, пособирался реально один зброд:
1. Сиденко - БЮТ
2. Сбукарев - Наша Украина
3. Лицо рядом со Збукаревым по имени Виталик - Партия Регионов.
В общем объединились необъединимые...
 

Freddi

New Member
По моему сейчас только наивные дурачки не понимают, что Тигипко как был так и остался марионеткой в руках взрослых дядей. А горе-реформы в итоге сделают его крайним, хотя так и нужно продажным твар...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Сергій Тігіпко

А кто вам сказал, что, если человека критикуют в "Панораме", то это правда?))
Чекайте, Ви хочете сказати, що ці два .... не є "перебіжчиками" із інших партій (сучасною термінологією "тушками")?
 

ШаПа

New Member
Я не хочу сказать, что они не перебежали из одних партий вдругие (а сколько комунистов при развале СССР вдруг стали украинскими патриотами, просто ужас). Но то, что у Положия и Збукарева личный конфликт-видно невооруженным взглядом, так что...
 

Grosso

wonderwall
Розумію, що піар в негативному контексті теж піар, але що вдієш.
Від себе хочеться зазначити, що Остап Бендер, який ініціював міжгалахтичний шаховий турнір у Васюках, теж родом з Одеси)
А тепер-копіпаст з блогу на "Українській правді", автором якого є дуже шанована мною людина.
Анатолій Гриценко
Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань національної безпеки і оборони (від 2007), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.

Сьогодні Тігіпко працює в Одесі.

Я там був учора.

Дали мені газету, яку видає місцевий осередок партії "Сильна Україна": "Сильная Одесса", N3, октябрь, 2010г.

Цікава газета. Видана гігантським накладом – 600 тисяч! Для області!

Радив би почитати.

В ній викладена програма "Сильної України" на Одещині.

З передмовою Сергія Леонідовича (цитуватиму мовою оригіналу).

Сергей Тигипко: "...Очень сильные специалисты и лидеры региона на сегодняшний день представляют Одесскую областную организацию партии "Сильная Украина". Я доволен тем, что они в первую очередь предпочитают реализацию программы экономических реформ, чем политические игры. Для Одесской областной организации, впрочем, как и для всей "Сильной Украины" неприемлем популизм в общении с гражданами" (газета "Сильная Одесса", N3, октябрь, 2010г., стр.3)

Інтригує, правда? Вирішив прочитати, яку ж саме "програму економічних реформ" пропонують Тігіпко і його "сильні фахівці", які, як заявлено, не грають у "політичні ігри" і для яких "неприйнятний популізм"?

Програма масштабна (викладена на трьох сторінках) і названа красиво – "Программа реальных дел".

Розбита на блоки. Під другим номером "Экономический блок".

В ньому 25 пунктів.

Мені вистачило перших трьох.

Вам теж вистачить

ПРОГРАММА РЕАЛЬНЫХ ДЕЛ

2. Экономический блок

2.1. Стратегические программы развития Одесского региона

1. Для развития курортного потенциала юга Одесской области – проведение автомобильной трассы и железной дороги из Европы в Одесскую область в обход Румынии.

2. Создание режимов свободных экономических зон вокруг морских портов на территориях, перспективных для экономического развития.

3. Отрезок дороги Одесса-Киев, проходящий по Одесской области в радиусе по 100 метров от магистрали, объявить зоной с льготным налоговым и инвестиционным режимом для развития транспортной, торговой, сервисной и логистической инфраструктуры.

Для знавців геометрії із "Сильної України" нагадаю (з шкільної програми): радіус можна вказати циркулем навколо точки. Навколо кривої лінії (якою є автомагістраль) протяжністю в 200 км від кордону Одеської області малювати якесь коло радіусом у 100 метрів – безграмотно.

Довжину кривої лінії і, відповідно, пропонованого Тігіпком "пільгового" коридору вздовж траси на карті вимірюють курвиметром. Це не лайливе слово, а назва приладу (такий собі маленький, з коліщатком).

Але це так, принагідно.

Проблема набагато глибша.

Тігіпко має другий (після Януковича) рейтинг підтримки в Україні.

Претендує на найвищу державну посаду.

Каже, що реформує економіку всієї країни.

І при всьому цьому зомбувати мільйони людей дрімучим популізмом?!

Нагадаю, траса Одеса-Київ далі йде територією Кіровоградської, Черкаської і Київської областей. Там місцеві команди Тігіпка теж "в радіусі по 100 метрів" облаштують "зони пільгового оподаткування"?

А ще партія Тігіпка балотується в Харківській, Донецькій, Дніпропетровській... Там теж є автомагістралі...

А крім Одещини, в Криму, на всьому Чорноморському і Азовському узбережжях, є десятки інших портів. Там теж усюди – "вільні економічні зони" від Тігіпка?

А є ще Дніпро з річними портами, Дністер, інші річки... Залізниці з вузловими станціями... Там теж буде "пільгове оподаткування в радіусі по 100 метрів"?

А як бути з тими підприємцями, які залишаться поза "зонами" і сплачуватимуть усі податки? Їх і без того хіба що дустом ще не випробовували на міцність. Тігіпко про те не думає?

Знаю напевно, що саме Тігіпко вилучив із проекту Податкового кодексу "вільні економічні зони". Правою рукою.

А лівою що він робить? Малює інші "зони"?

А що він насправді робив би, якби отримав владу в країні?

Ніхто не знає.

Зате через десять днів дізнаємося, скільки людей по всій країні вже вдруге поведуться на всі ті "вільні зони".

Більше інформації на сайті
 
Зверху