Відповідь: Re: Анатолій Гриценко
Одним словом, я бачу його як цілісну особистість, яка має власний стрижень і підтримує лише тих, хто найкорисніший у просуванні того, що близько до його уподобань, а не за якісь подачки у свій бік.
Ну, як кажуть, подивимось. У кожного власна голова на плечах. А у кого нема, або є лише задля того, щоб туди їсти, то я тут нічого не зміню. Подивимось, вже скоро.
Побачимо. Я давно за Гриценко спостерігаю, поки що він жодного разу когось з якихось власних меркантильних інтересів не підтримував, лише тих, хто був йому найближчим за його світоглядом. Працював у штабі Ющенко у 2004 році, лаврів для себе не перебирав, навіть на майдані не маячив. Після призначення на посаду міністра оборони втілював свої, власні погляди на керування міністерством, під Ющенко не прогинався. На позачергових виборах наполягав на тому, щоб до прохідного складу НУ не потрапили ті, хто на той час себе дискредитував, зокрема Івченко, і домігся свого. Після звільнення з посади МО продовжував те, що починав на цій посаді як голова комітету у ВР. Критикував як Ющенко з Єхануровим, так і Тимошенко, чітко і зрозуміло відстоюючи не власні інтереси, а інтереси збройних сил і України. Ставив ультиматуми Тимошенко про збільшення фінансування ЗС, не маючи від цього ніякого власного зиску і у переважній більшості випадків домагався цього. Не на словах, а на справах робив щось у напрямку боротьби з корупцією: йому належать проекти законопроектів у цьому напрямку, зокрема такий, за яким корупціонерам мало "світити" пожиттєве ув'язнення і активно лобіював щоб за них проголосували.KOCTa, весь вопрос и состоит в том кому пойдут эти голоса.Разумеется, что часть голосов достанется Ю.В., но вот какая?Ведь всем известно, что процент не определившихся избирателей всегда довольно высок.И рисковать этими несколькими миллионами голосов не хочется никому.А вдруг большинство проголосует за соперника?Вот и весь сказ.
Прохождение Тигрюли во второй тур лично у меня сомнений не вызывает.Основной вопрос в том. что случится в этом самом втором туре.Вот тут то и пригодились бы голоса.
Но вообще я был только рад, если бы вы оказались правы.Если Грыценко предложит голосовать по своим личным предпочтениям, то честь ему и хвала.Буду рад ошибиться, серьезно.Но смутные сомнения терзают.
Одним словом, я бачу його як цілісну особистість, яка має власний стрижень і підтримує лише тих, хто найкорисніший у просуванні того, що близько до його уподобань, а не за якісь подачки у свій бік.
Ну, як кажуть, подивимось. У кожного власна голова на плечах. А у кого нема, або є лише задля того, щоб туди їсти, то я тут нічого не зміню. Подивимось, вже скоро.