Анатолій Гриценко

Проголосували б Ви за Гриценко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    115

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко

11 січня 2010 о 18:04

Нинішній владі потрібен не народ, а електорат – Гриценко

«Сьогодні влада боїться народу, бо насправді їй потрібен не народ, а електорат, який можна купити подарунками, розважити концертами, зазомбувати рекламою», - заявив на прес-конференції у Івано-Франківську кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко.

За його словами, той стан економіки, до якого довели нинішні керманичі першого ряду за останні 10 років, і той рівень розпачу й розчарування суспільства лякає владу.

«Влада знає, що народ її змете. Саме тому 17 січня, у єдиний день за 10 років, коли влада залежатиме від людей, топові політики поглядатимуть на табло ЦВК з острахом», - вважає Гриценко.

«З телеекранів нам розповідають, що результати виборів вже відомі. Так звані переможці першого туру сперечаються стосовно того, як дебатуватимуть перед другим туром, коли розпустять Верховну Раду, кого візьмуть у команду тощо. Вони поспішають і вони нещирі самі з собою, - зазначив він. - Переконаний, що народ, розумні та небайдужі громадяни, 17 січня скажуть своє слово».

Також кандидат в Президенти нагадав унікальність нинішньої виборчої кампанії в Україні: «В усьому світі чим ближче до виборів, тим більше громадян визначаються за кого будуть голосувати, а в нас навпаки. Люди розчаровані і з кожним днем, отримують нові порції скандалів та звинувачень, розчаровуються у нових і старих обличчях».

Дуже високою, за словами Гриценка, залишається і кількість тих, хто не хоче йти на вибори, і тих, хто хоче викреслити всіх.

Кандидат в Президенти закликав громадян все ж таки з’явитися на виборчі дільниці і зробити свій вибір.

«Якщо нинішній стан життя в країні задовольняє, голосуйте за нинішніх політиків. Якщо ні – обирайте інших. Але у будь-якому випадку прийдіть на виборчі дільниці і проголосуйте. Якщо ви цього не зробите, вашим голосом скористаються інші. Саме від вас сьогодні залежить, як житиме країна впродовж наступних п’яти років. Тому потрібно зробити свій вибір так, щоб наступного дня за нього не було соромно», - підкреслив Гриценко.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

14 січня 2010 о 13:54

Гриценко рекомендує Балозі вибачитися перед Ющенком

«Зараз багато говорять про об’єднання кандидатів, але не всяке об’єднання варте того», - заявив на прес-конференції у Львові кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко.

Коментуючи заяву Віктора Балоги з вимогою до Гриценка, Костенка та Яценюка негайно зняти свої кандидатури і підтримати чинного главу держави, аби уникнути авторитаризму в країні, кандидат в Президенти зазначив: «Це навіть не смішно. З такою заявою Балога схожий на одного з невдах-замполітів пізніх радянських часів, які жили і діяли за принципом «роби як я сказав».

«Якщо Балога вірить, що Віктор Ющенко - це та людина, заради якої треба зняти кандидатури іншим кандидатам і об’єднатися, йому перш за все потрібно впасти в ноги Віктору Андрійовичу та його дружині і вибачитися за те, що після свого звільнення з посади голови Секретаріату Президента розповідав про бізнесові інтереси Ющенків та відсутність системності в роботі», - вважає Гриценко.

Також він рекомендує Балозі зорієнтувати весь власний бізнес, усі «Барви» Закарпаття, на фінансову підтримку кандидата Ющенка, закликати «Єдиний Центр» та всіх, хто його поважає, до підтримки Ющенка і прямо сказати, з ким саме він пов’язує авторитаризм - з Януковичем чи Тимошенко.

Що ж до власної позиції з приводу об’єднання навколо того чи іншого кандидата, Гриценко відмітив у своїй передвиборчій програмі : «Я пройду цей шлях до кінця і не зніму свою кандидатуру на користь когось іншого».

«Моя позиція незмінна. Адже я довго думав перш ніж висувати свою кандидатуру, - розповів кандидат в Президенти. – Якби я бачив когось, кого можна було б підтримати, я б зробив це з самого початку і не висував свою кандидатуру. Але сьогодні я не бачу людини, яка може ефективніше та моральніше працювати з першого дня на посаді глави держави. І Ющенко до таких людей також не належить», - наголосив він.

Не може підтримати Ющенка Гриценко ще й через різні позиції, зокрема щодо боротьби з корупцією і хабарництвом. Кандидат в Президенти нагадав, що саме Ющенко заветував законопроект №3428 щодо боротьби з хабарництвом, який двічі підтримали понад 350 народних обранців.

«Ми не можемо об’єднуватися з Ющенком, він став на сторону зваричів, а я - ні. Він виступав за РосУкрЕнерго, лобіював їхні інтереси, а я вважаю цю структуру загрозою національній безпеці України. Це лише два приклади серед багатьох інших», - зазначив кандидат в Президенти.

Гриценко впевнений, коли звучать прізвища кандидатів, яким пропонують об’єднатися, треба розуміти, що за багатьма з них стоять певні олігархи з відомими прізвищами.

«Я не хочу об’єднуватися з кимось заради перемоги Коломойського, Пінчука, Ахмєтова або інших. Я хочу, щоб олігархам була закрита дорога на Банкову, щоб вони розвивали економіку, створювали робочі місця, а не контролювали політику глави держави. За мною немає олігархів, на мою політику ніхто не впливатиме, я, на відміну від Ющенка, їм нічим не зобов’язаний», - підкреслив кандидат в Президенти.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Відео з участю Гриценка:
Звернення Анатолія Гриценка до громадян або у
Анатолій Гриценко в ефірі телеканалу "Дитинець". Чернігів (10.01.10) у
Теледебати Гриценка і Пабата 05.01.2010 у
Інше відео з участю Гриценко можна переглянути і скачати з

bard

New Member
Еще одна личность для оттягивания свободных голосов.
Ставленник Юли, насколько мне известно.Пройти во второй тур у него шансов нет, поэтому после завершения первого тура он благородно попросит своих избирателей голосовать за Тимошенко:)

Ставленник Юли, насколько мне известно.Пройти во второй тур у него шансов нет, поэтому после завершения первого тура он благородно попросит своих избирателей голосовать за Тимошенко:)
я вам апплодирую, приятно знать, что наша страна начинает мыслить здраво!!!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Анатолій Гриценко

bard, відтягування у кого? У Тимошенко? У Януковича? Чи ще у когось?

Mak$

.........................
И по твоему все так и проголосуют? Наврятле.

bard

New Member
bard, відтягування у кого? У Тимошенко? У Януковича? Чи ще у когось?
Пардон, не уточнил.Для оттягивания свободных голосов.То есть голосов той массы избирателей, которая еще не определилась со своими предпочтениями касаемо основных кандидатов.
И по твоему все так и проголосуют? Навряд ли.
Ну разумеется не все.Но достаточно большая часть людей поддержат такую инициативу.А только это от него и требуется.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Анатолій Гриценко

Пардон, не уточнил.Для оттягивания свободных голосов.То есть голосов той массы избирателей, которая еще не определилась со своими предпочтениями касаемо основных кандидатов.

Ну разумеется не все.Но достаточно большая часть людей поддержат такую инициативу.А только это от него и требуется.
bard, трошки не логічно виходить. Вільні голоси, я так розумію, це ті, хто не має бажання у першому турі голосувати за Вітю чи Юлю. Ці люди у будь якому разі проголосують за когось іншого, або зовсім не підуть на вибори.
Яка тут перевага Тимошенко, якщо вони проголосують за Гриценко? Скоріше "-", бо ті, хто б взагалі не визначився, увійшов би у "загальний фон" голосів, чи пасивності, який би порівну пішов у "+" у тому числі і Тимошенко, і забезпечив би їй прохід у другий тур. У другому ж турі теж саме, ніяких переваг. Гриценко скоріше за все скаже щоб його прихильники голосували за того, за кого вони самі вважають за потрібне. Він вже неодноразово ( і я тут це цитував ) казав, що не вважає Вітю чи Юлю гідними посади Президента. Знову Тимошенко не має ніяких переваг. А якщо і закличе голосувати за Ю, то тільки понизить свій рейтинг, а за Юлю чи Януковича все одно проголосують ті, хто б так і так за них проголосували. Подивимось. У кожного є своя власна голова на плечах.

bard

New Member
KOCTa, весь вопрос и состоит в том кому пойдут эти голоса.Разумеется, что часть голосов достанется Ю.В., но вот какая?Ведь всем известно, что процент не определившихся избирателей всегда довольно высок.И рисковать этими несколькими миллионами голосов не хочется никому.А вдруг большинство проголосует за соперника?Вот и весь сказ.
Прохождение Тигрюли во второй тур лично у меня сомнений не вызывает.Основной вопрос в том. что случится в этом самом втором туре.Вот тут то и пригодились бы голоса.
Но вообще я был только рад, если бы вы оказались правы.Если Грыценко предложит голосовать по своим личным предпочтениям, то честь ему и хвала.Буду рад ошибиться, серьезно.Но смутные сомнения терзают.

Зверху