Анатолій Гриценко

Проголосували б Ви за Гриценко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    115

iva

МИРОТВОРЕЦ
та да. я думал тигипко чист думал вот мой выбор а тут ещо один чистюля. надо почитать в инете. что за зверь.
 

united

lifelong United supporter
Был на встрече.
Гриценко произвёл вполне положительное впечатление. Рассказывал всё по делу, от вопросов не вилял, встречу не затягивал. Простой такой уверенный в себе дядька без лишних понтов. Ещё более убедился в том, что голосовать буду за него.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


Гриценко придумав, як втримати молодь у селах
Кандидат на пост Президента України Анатолій ГРИЦЕНКО наголошує на необхідності сформувати для селянина ефективнішу аграрну політику.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті «Сільські вісті», повідомили УНІАН у прес-службі політика.

«У нинішньому стані Аграрний фонд як ключовий елемент інфраструктури аграрного ринку неспроможний виконувати покладені на нього функції», - підкреслив А.ГРИЦЕНКО.

Він переконаний, що заставні та інтервенційні закупівлі у обсязі 1-2% зібраного врожаю не роблять погоди на ринку сільгосппродукції, натомість на фонд поклали абсолютно невластиві для нього функції: повернення ПДВ зернотрейдерам, постачання міндобрив, пального тощо.

«Держава справді має стати для селянина надійним партнером, сформувавши принципово іншу, дієвішу, ефективну аграрну політику. Вона має забезпечити рентабельність, а отже, розширене відтворення сільськогосподарського виробництва», - наголосив А.ГРИЦЕНКО.

За його словами, саме на цій основі здійснюватиметься оновлення техніки і технологій, підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору.

«Це забезпечить зростання надходжень у сільські бюджети, які отримають достатні кошти для розбудови соціальної та економічної інфраструктури. Село може і повинно стати локомотивом для всієї економіки України в умовах впливу загальносвітової фінансово-економічної кризи», - підкреслив кандидат в Президенти.

Він впевнений, що потрібно ввести державне регулювання ринку сільгосппродукції за рахунок закупівлі до 10% обсягу вирощеного врожаю окремих культур.

«Держава, з одного боку, має створити дієву систему підтримки української сільгосппродукції на світовому ринку, а з іншого – захистити національного виробника на внутрішньому ринку, - зазначив А.ГРИЦЕНКО. – Фінансово-кредитні інструменти підтримки виробництва продовольства мають стати ефективними, прозорими й доступними».

Також кандидат у Президенти пропонує переглянути оподаткування сільгосппідприємств з урахуванням сезонності виробництва, щоб їм не доводилося вишукувати кошти для сплати податків в момент найгострішої потреби в них.

«За державний кошт має розвинутися інфраструктура сільського господарства: логістика, обслуговуючі кооперативи, гуртові ринки, система страхування ризиків, цін на сільськогосподарську продукцію. Це дозволить сільгоспвиробникам чітко прораховувати результати своєї діяльності і контролювати ризики», - вважає А.ГРИЦЕНКО.

Також він наголошує на необхідності стимулювання створення і перенесення у сільську місцевість виробництв несільськогосподарського профілю для організації нових робочих місць.

«У розвинених країнах більшість нових, в тому числі й високотехнологічних, виробництв розмішуються саме у сільській місцевості. Це вирішить проблему зайнятості жителів села, молодь залишатиметься у селах», - впевнений кандидат у Президенти.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


[25.12.2009 17:09]
Гриценко предлагает правоохранителей-коррупционеров сажать пожизненно
Кандидат на пост Президента Украины Анатолий ГРИЦЕНКО убежден, что возвращение смертной кары не будет гарантировать надлежащего правопорядка, в то же время, необходимо обеспечить в государстве соизмеримость та необратимость наказания за совершенные преступления.

«Жизнь дают родители и Бог. Отбирать, имея возможность ошибиться, - это тот шаг, на который мы не имеем права», - заявил политик журналистам в Луганске, сообщили УНИАН в пресс-службе А.ГРИЦЕНКО.

К тому же, по его мнению, сам по себе институт смертной кары не гарантирует достижения цели, то есть соблюдение закона.

Более эффективным подходом политик считает обеспечение соизмеримости и необратимости наказания.

“Каждый должен четко осознавать: совершил преступление - сел за решетку. А не так, как сейчас, - украл 100 млн. и откупился, а украл барана – и сел. Убил, как ЛОЗИНСКИЙ, и тебе позволили убежать, а за хулиганские побои на дискотеке сел и сломал себе жизнь”, - сказал А.ГРИЦЕНКО.

В то же время кандидат в Президенты акцентировал особое внимание к тем, кто должен обеспечивать неотвратимость наказания. Одним из шагов на этом пути он предлагает усиление уголовной ответственности для работников правоохранительных органов - судей, прокуроров и следователей. А.ГРИЦЕНКО отметил, что в своем законопроекте №3428 он предусмотрел пожизненное заключение для этих категорий государственных чиновников за нарушение закона вследствие коррупционных действий.

“Мы платим государству налоги, содержим судей, прокуроров, следователей и доверяем им вершить правосудие. Если они вместо того, чтобы держать планку закона вертикально, бросают ее в грязь и издеваются над людьми – пусть сидят пожизненно”, - подчеркнул А.ГРИЦЕНКО.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко

Доки інші борці за посаду Президента кинувши всі справи займаються проголошенням гучних гасел і самопіаром, Гриценко продовжує роботу у ВР і вносить законопроекти. І звітує перед виборцями у своєму :
Президент України матиме право застосовувати війська за кордоном
Конституція гарантує захист наших громадян. Конституція – це не книжечка у парламентській бібліотеці. Це Основний Закон і його треба виконувати.

Світ не стає безпечнішим, навпаки – рівень загроз зростає. Держава Україна повинна забезпечувати захист своїх громадян, де б вони не перебували.

І якщо для цього необхідне оперативне застосування Збройних Сил України, значить Президент, як їх Верховний Головнокомандувач і як глава держави, отримає таке право.

З цією метою я зареєстрував законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про оборону України» (щодо оперативного застосування Збройних сил України за межами території України)».

Він передбачає можливість оперативно застосовувати Збройні Сили за межами території України у відповідності до загальновизнаних принципів і норм міжнародного права, міжнародних договорів України.

Президент матиме законне право і легітимний механізм застосування військових сил та засобів, щоб захистити життя і здоров’я українських громадян, а також військові контингенти України, які дислокуються за кордоном і виконують миротворчі та інші місії. Крім того – для боротьби з піратством та забезпечення безпеки судноплавства, а також для захисту іншої держави, яка звернулася до України з відповідним проханням.

Які саме сили та засоби Збройних Сил треба буде залучати у конкретній ситуації, одноосібно чи у взаємодії з іншими державами, – ці питання Президент вирішуватиме з Генеральним штабом. І відповідно на постійній основі забезпечуватиме їх боєздатність, технічне оснащення, підготовку, комплектування, всебічне забезпечення, постановку завдань – для того на Президента і покладено функції Верховного Головнокомандувача.

Право на застосування військ за кордоном Президент України матиме після схвалення такого рішення у Верховній Раді.

Такий закон є вимогою часу, він запровадить механізм забезпечення гарантій, що записані у нашій Конституції.

Законопроект спрямований на захист інтересів наших громадян. Жодним чином він не спрямований проти Росії, Румунії, Франції чи Америки, інших держав, доки вони не мають проти України ворожих намірів.

P.S. За своїм змістом законопроект №5483 ідентичний законопроекту Президента Росії, який уже схвалений Федеральними Зборами РФ і став законом. Пояснення тут просте: Російська держава захищає інтереси росіян, а Українська держава – інтереси українців. Міждержавні відносини України з Росією будуть рівноправними і взаємовигідними. А права і зобов’язання сторін – будуть симетричними.
Про іншу діяльність Гриценко у ВР України можна подивитись на сайті ВР ось тут: , а тут про внесені їм законопроекти:
От і замислитесь, що буде на посаді Президента робити той, хто:
а) годинами розповідає про свої великі плани, у кожній рекламній паузі вещає з екрану як він щось буде робити во благо, завішує країну бігбордами з гучними гаслами за гроші олігархів, а там де він має можливості щось зробити нічого з того про що каже не робе;
б) хто проводить свою рекламну компанію за кошти добровільних пожертвувань від простих громадян, роботу у ВР ставить вище за виступи на мітингах і приймає активну участь у створенні законів, які дійсно спрямовані на покращення життя в Україні і перетворення її на цивілізовану державу.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Анатолій Гриценко


28 грудня 2009 о 15:35
Гриценко радить не забувати про олігархів, які стоять за спинами політиків
«Коли пропонують з кимось об’єднатися, називають прізвище кандидата, але забувають про спонсорів, які їх підтримують». Кандидат у Президенти Анатолій Гриценко на чат-конфереції на сайті FromUa пояснив, чому не погодився йти на президентські вибори разом з кимось із інших кандидатів.

Гриценко порадив ставити питання по-іншому: «З ким ви пропонуєте мені об’єднатися? З Коломойським? З Ахметовим? З Фірташем? З Бабаковим чи кимось іншим? І заради перемоги кого з них?».

Саме тому Гриценко пропонує оцінювати кандидатів не за їхніми «плакатними слоганами, кліше та кимось написаною програмою». Натомість, він пропонує «думати, зважувати і дивитися глибше».

«Задайте самі собі питання: а звідки у того чи іншого кандидата з’явилися десятки, сотні мільйонів на виборчу кампанію? І наступне питання: чию насправді політику проводитиме той чи інший кандидат, якщо переможе на виборах?»

Сам Гриценко збирає гроші на проведення виборчої кампанії через свій сайт, звернувшись до тих людей, які поділяють його принципи та готові поборотися за нову Україну.

Кандидат у Президенти під час чат-конференції пояснив, що це дозволить не мати зобов’язань перед олігархами, а в разі обрання – «реалізовувати ту програму, під якою поставив підпис і здав у ЦВК».

Гриценко також зазначив, що у його виборчому штабі немає і не буде іноземних політтехнологів, а на її фінансування не залучатиметься жодної копійки з-за кордону.

«Я пройду свій шлях до кінця і не зніму своєї кандидатури на користь когось іншого. Це – моя принципова позиція. Відповідальна і чесна», - підкреслив кандидат у Президенти.

Також Гриценко повідомив, що письмово відмовився від охорони, яку надають кандидатам на пост Президента. Адже для нього «набагато важливішим, ніж офіцер охорони, що стоїть поруч, є внутрішній спокій, заснований на тому, що можу впевнено дивитися людям прямо в очі».
 

justfun_1

гражданин
Гриценко залишає дуже гарне враження "толкового" політика, думаю він досить чесний та принциповий, можна за нього голосувати.
Але , як кажуть, "перший непрохідний".
 
Зверху