Які репресії???? Що ти верзеш??? Ти ще скажи шо гулаг Ющенко організував для політ в’язнів.... Те що називають політ репесіями НОРМАЛЬНА работа правоохоронних органів! Тобто вони не закривають очі на те що якийсь депутат краде чи бере хабар! А тут ба поілтичні страждальці... Покажи мені політичного страждальця котрого посадили не законно чи у котрого конфіскували майно!sniper сказав(ла):С чего ты взял, что 50/50? Вот у нас, после президентских выборов, получилось примерно так и что? Где эффективность? Полит репрессии, репреватизация, что ещё? Может вна данный момент было б лучше вообще её не иметь?
Давайте вспомним Колесникова!Life-ua сказав(ла):Sniper - мы не белларусы , у нас оппозицию в тюрьмы не сажают ;-)
Опять, ответ - Колесников , А щас вон над вашим Турчиновым глумятсяЗверюга сказав(ла):Які репресії???? Що ти верзеш??? Ти ще скажи шо гулаг Ющенко організував для політ в’язнів.... Те що називають політ репесіями НОРМАЛЬНА работа правоохоронних органів! Тобто вони не закривають очі на те що якийсь депутат краде чи бере хабар! А тут ба поілтичні страждальці... Покажи мені політичного страждальця котрого посадили не законно чи у котрого конфіскували майно!
З.І. За часів чукми, щербань вітбирав усе і чомусь не хто не казав що там політичні утиски чи ще щось, а тут тільки не так подивись на них, відразу утискають....
З.З.І. А отут у меня шрам от яица....
Теж мені жертва ))) Мдя.... Ще хто??? Де факти тортур та знущань??? Де факти того що він постраждав за свої політичні вподобання яких у нього немає, бо єдине його вподобання це гроші! Так де це все??? Де атрибути політичних репресії якій йдуть у білорусі вже 12 років поспіль??sniper сказав(ла):Опять, ответ - Колесников , А щас вон над вашим Турчиновым глумятся
Свободу политзаключённым белорусии!!(там чё твои друзья сидят?)Зверюга сказав(ла):Теж мені жертва ))) Мдя.... Ще хто??? Де факти тортур та знущань??? Де факти того що він постраждав за свої політичні вподобання яких у нього немає, бо єдине його вподобання це гроші! Так де це все??? Де атрибути політичних репресії якій йдуть у білорусі вже 12 років поспіль??
Що більше нічого відповісти??? Ви як та вітренко тільки повітря гоняти словами і все...sniper сказав(ла):Свободу политзаключённым белорусии!!(там чё твои друзья сидят?)
Ну хорошо, тогда где факты того, что Колесников сидел не по политическим мотивам, а именно по уголовным? Или факты того, что у него нет политических уподобань или что эти уподобаня - деньги?Зверюга сказав(ла):Що більше нічого відповісти??? Ви як та вітренко тільки повітря гоняти словами і все...
стоп. Хто кому тут щось доводить??? Ви кажете що це політичні репресії так доведіть це, а не кажіть щось аби ляпнути....sniper сказав(ла):Ну хорошо, тогда где факты того, что Колесников сидел не по политическим мотивам, а именно по уголовным? Или факты того, что у него нет политических уподобань или что эти уподобаня - деньги?
Да я говорю, что это полит репрессии, - а вы ляпаете что попало, видимо с целью флуда.Зверюга сказав(ла):стоп. Хто кому тут щось доводить??? Ви кажете що це політичні репресії так доведіть це, а не кажіть щось аби ляпнути....