К годовщине трагедии в Беслане

S

sensey

Guest
Звірюга, як завжди, - правий. Повністю з тобою згоден. У Росії панує брехня та залякування. Норд Ост - помилка рятувальників, Беслан - помилка рятувальників. Чи не занадто??????????????????????????? Наступна помилка перед черговими виборами до Думи чи Президента? В російських ЗМІ - одна брехня. Сам бачив своїми очима та близькі розповідали. Путін - колишній КГБіст. У нього свої методи утримання влади. Звірюга, згоден? А хто не згоден?

З

Зверюга.ua

Guest
Мені ось що цікаво? Як у Москі, де перевіряють всіх хто хочь як нагадує людину с кавказу, спромоглись у аеропорті непобачити двох шахідок??? У котрих навідь у паспорти була прописка Чеченьска. А ці шахідки спокійно пройшли через усі кордони і сіли у різні літаки! Ще й у них були на собі пояси шахідов! В США коли 11 вересня трапилися ці теакти, то там терористи захопили літаки с допомогою пластикових ножів! А тут у центрі росії дві шахідки с Чечні і з поясами дінаміта спокійно потрапляють на борті літаків! Це що у російскіх служб безпеки немає ні розвідки ні агентів???

Так що російські теракти дуже відрізняються від амереканських! Як що у Америці це дійсноо були терористи, то у росії це сплановані теракти ФСБ!!!!!!!!!

Satori

Well-Known Member
Если бы Путин был порядочный человек - он бы или застрелился или поймал бы все же хромоножку Басаева. Увы...
Да..и конечно не поздравлял бы яйцепадалку януковича, вообщем что там говорить...жаль россиян. Ну может все же что то изменится, с нашей помощью.

S

sensey

Guest
Цього нам не змінити. Якщо вони самі розуму не мають, тут не допоможеш. Вірять телебаченню, газетам, радіо, а не власному розуму...

Ингеборга Дапкунайте

красіва і горда...
sensey сказав(ла):
Цього нам не змінити. Якщо вони самі розуму не мають, тут не допоможеш. Вірять телебаченню, газетам, радіо, а не власному розуму...
ги!!!
доречі в росі якийсь міністр є власником "пєрваго" канала
про які вільні ЗМІ в цій країні може іти мова?
якщо урядовці є офіційними власниками?

wizZard

New Member
А у нас можно подумать Порошенко не есть хозяином 5 канала ?
И вы далеко ошибаетесь если говорите что Путин так держит население России в страхе.
На выборах его программа составляет борьбу с тероризмом...он сней плохо справляется,следовательно и рейтинг его падает...
Зачем же ему понижать собственный рейтинг президента ?
Сначала лучше думать,а потом писать :eusa_ange

З

Зверюга.ua

Guest
wizZard сказав(ла):
А у нас можно подумать Порошенко не есть хозяином 5 канала ?
И вы далеко ошибаетесь если говорите что Путин так держит население России в страхе.
На выборах его программа составляет борьбу с тероризмом...он сней плохо справляется,следовательно и рейтинг его падает...
Зачем же ему понижать собственный рейтинг президента ?
Сначала лучше думать,а потом писать :eusa_ange
Щановний що би боротись проти терору, його треба мати. А як що насення Чечні бул 300 тисяч і все це стільки скільки у Сумах! І всі 11 років він веде боротьбу проти такої кількості людей???? А то що ві переміг на виборах, то ще треба довести! БО всі канали в росії належать йому і газети теж під його пильнім контролем!

wizZard

New Member
А я и не спорю с тем ,что там демократией и не пахнет !
Просто не надо так говорить ,что мол в России никакой демократии ,хотя у самих тоже самое!

З

Зверюга.ua

Guest
wizZard сказав(ла):
А я и не спорю с тем ,что там демократией и не пахнет !
Просто не надо так говорить ,что мол в России никакой демократии ,хотя у самих тоже самое!
Я не кажу про те що в росі є чи немає свободи слова я кажу про тих химерних терористів! Котрих виховує ФСБ і направляє робити теракти за для того що б насення тримати в напрузі і розповідати всім щоо терористи є і з ними веде боротьбу ПУтін, особливо у сартирі!

Sim$Dim

бесконечная жесть
**Я не кажу про те що в росі є чи немає свободи слова я кажу про тих химерних терористів! Котрих виховує ФСБ і направляє робити теракти за для того що б насення тримати в напрузі і розповідати всім щоо терористи є і з ними веде боротьбу ПУтін, особливо у сартирі!**

Може у вас є й докази, шановний Зверюга? Якщо ні то все це лише пусті слова.
Багато чого можна понавигадувати...
А чи не в курсі ви, що Путін вже виношує плани по колонізації сусідніх галактик та насильницькому насадженню там російської мови, культури? Планується також експорт террористів-ФСБешників та сортирів типу "МеЖе"...

Зверху