К годовщине трагедии в Беслане

З

Зверюга.ua

Guest
октоген сказав(ла):
В сообщениях зверюги и ему подобных четко просматривается злорадство.Рассказы об организации терактов ФСБ-бред полнейший.От правильно спланированного теракта уберечься не реально(США и те не смогли).Террор можно победить только еще большим ответным террором.
Так, а взагалі я агент моссада, чи ФБР... Що ви таке кажете??? Як можна радіти з того що загинули люди??? Я намагавсь вам пояснити що всі теракти не випадковість і що на цій хвили боротьби з терором в росії приховується "милицейский беспредел" і взагалі не те шо порушуються, а повністю ігноруються права людини!

Fanat-SS

White Power 88
Як же росіяни не люблять коли їм розкривають очі українці! Як нас вчити за кого голосувати, так - це в порядку речей, а як ми висказуємо своє ІНШЕ бачення проблеми, так нас відразу називають майбутніми терористами...

Haup

козаченько
Кароче, люди, Вас послушать ваще можно чекнутся....то ФСБ с террористами связано, то еще какаято херня......Вы вдумайтеся!!!!!!
И ваще тут тема про Беслан.......

....первый теракт против детей и надеюсь последний, за всю историю Росси и СССР не гибло столько спецназовцев :( 11 человек....я восхищаюсь ими, там ктото говорил, шо они запароли: не боевиков стреляли , а детей спасали...---кто это говорил, тот сам бокопор поршивый. Бойцам нужно уклонится, что жизни свои поотдовали спасая других, не каждый телом прикроет....!!!

Fanat-SS

White Power 88
Не буває диму без вогню. Війна в Чечні на всі 100% вигідна Путіну, якому наср...ти на життя молодих бійців-студентів. Отож, можна провести паралелі з цим терактом... як нова причина продовжувати непотрібну для російського народу війну.

B

baks_b

Guest
Ну може вы слышали " каран " люди которые в эту рилигию верят они без головы!
НО МЫ ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanat-SS

White Power 88
Коран тут не потемі. Доречі в Корані НІДЕ не сказано, що вбий і потрапиш до Алаха. Це все перекручена маячня!!!

З

Зверюга.ua

Guest
Haup сказав(ла):
Кароче, люди, Вас послушать ваще можно чекнутся....то ФСБ с террористами связано, то еще какаято херня......Вы вдумайтеся!!!!!!
И ваще тут тема про Беслан.......

....первый теракт против детей и надеюсь последний, за всю историю Росси и СССР не гибло столько спецназовцев :( 11 человек....я восхищаюсь ими, там ктото говорил, шо они запароли: не боевиков стреляли , а детей спасали...---кто это говорил, тот сам бокопор поршивый. Бойцам нужно уклонится, что жизни свои поотдовали спасая других, не каждый телом прикроет....!!!
От шановний, ви поміркуйте. Війна триває багато років, і за весь цей час дось не зкінчилась. А населення Чечні не більше населення нашого міста. Так може ви мені дасте відповідь с ким воює російська армія??? Чи у цієї армії" наймогутьнішої і технічнозабеспечениї" немає можливості зрівняти ту чечню з асфальтом??? Так за один місяць з Чечні при бажанні можно зробити асфальтовану площу, але цьго не зроблено, чому??? А тому що Путіну вигідно тримати людей у постійній напрузі і страху перед новими терактами. Що до Беслану то скажіть мені, як можна було пропустити у місто вантажівку з бойовиками??? Як їх пропустили у самий центр міста??? І не треба казати що це все за хабарі, бо якій би хабарник не був у кожного є діти й родичи і немає гарантії що після того як він пропусте цих людей з його родичами буде усе гаразд. Друге, чому російский спецназ почав штурм школи тай при цьому використав вогнемети??? Це що німці у доті там сидили???

З.І. так що уважніше вивчить це питання, а потім вступайте у полеміку!

B

baks_b

Guest
А КАК ТЫБЫ ПОСТУПИЛ ЕСЛИ-БЫ, У ТЕБЯ В РУКАХ АВТОМАТ, А ВГОЛОВЕ ПРИКАЗ НАСТУПАТЬ!!!!!!!!!!!??????????

З

Зверюга.ua

Guest
baks_b сказав(ла):
А КАК ТЫБЫ ПОСТУПИЛ ЕСЛИ-БЫ, У ТЕБЯ В РУКАХ АВТОМАТ, А ВГОЛОВЕ ПРИКАЗ НАСТУПАТЬ!!!!!!!!!!!??????????
Шановний, не вавтомат, а вогнемет!!!!!!!!!! Це дві різні речі, вогнемет це зброя котру використовують при штурмі укріплень та для прориву лінії фронту, і в жодному разі при контр терористичній операції в корій є заручники!

sensey_1

Я живу, как карта ляжет..
baks_b сказав(ла):
Ти сам відповів "а в голове приказ наступать"...

Останнє редагування модератором:
Зверху