Премьер Лига - для поклонников Английского футбола

Статус
Закрита.

S-DIMAN

Active Member
Півзахисник «Арсеналу» Олександр Глєб прокоментував своє скандальне висловлювання про форварда «Челсі» Андрія Шевченка в британському таблоіді «The Sun»:

- Колись, відносно давно, я говорив одному з російських видань, що будь-який футболіст, який приїжджає до Англії, неминуче зіштовхнеться з труднощами адаптації до місцевого чемпіонату. Це може тривати як півроку, так і рік.

Навіть Анрі не був виключенням. І те, що в Андрія все буде гаразд, цілком з'ясовно. А вийшло як: одні написали, інші дописали, і в підсумку Шевченко - футболіст, до якого я ставлюся з великою повагою, за моїми словами, виявився, начебто, занадто старим для Пем'єр-ліги. Хоча, я впевнений у тому, що саме цього року він остаточно адаптується і наколотить стільки м'ячів, скільки потрібно. Я йому бажаю цього від щирого серця, тому, що сам знаю, як важко вписатися в нову команду. Якщо чесно, зараз збираюся вийти на Андрія і поговорити з ним. Не хочу, щоб він прийняв газетну «утку» за чисту монету».

оф.сайт мегаспорта
 

Вкладення

Crassus

Доверие рождает доверие
Сегодня в матче против Блекберн Шева будет в стартовом составе аристократов.
 

S-DIMAN

Active Member
Головний тренер футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» сер Алекс Фергюсон закликає до використання технології відео-повторів при обслуговуванні матчів англійської прем’єр-ліги.

«Манкуніанці» постраждали від двох рішень арбітра в матчі Кубка Англії проти «Портсмута», коли захисника Відіча та форварда Ларссона позбавили голів.

«Слід ширше відкрити очі у футболі, - каже Фергюсон. - Ті, хто керує грою, відкидають можливість залучення технологій. Проте, від рішень арбітрів в наші дні залежить дуже багато, зокрема, гроші».

Фергюсон зауважив, що відео-повтори використовувались тільки тоді, коли це влаштовувало верхівку футбольних функціонерів. «Це цікаво, тому що, я не думаю, що у когось викликає сумнів той факт, що в фіналі Кубка світу четвертий арбітр підказав рішення про вилучення Зінедіна Зідана після перегляду епізоду на екрані».

На останок тренер висловив впевненість в тому, що сучасні технології в майбутньому обов’язково прийдуть в футбол, але йому б хотілося щоб це сталося в епоху його тренерської роботи.
 

S-DIMAN

Active Member
матчі 25-го туру Прем’єр-ліги «Ліверпуль» з рахунком 2:1 на виїзді переграв аутсайдера першості «Вест Гем». На чотирнадцятій секунді другого тайму рахунок відкрив Дірк Куйт, а за сім хвилин Пітер Крауч, у незвичній для себе манері - з-за меж карного майданчику його подвоїв.

Господарі один м’яч відіграли, але він вже нічого не вирішував. Таким чином мерсисайдці наблизилися на відстань двох очок до лондонського «Челсі», який наразі йде на другому місці і має гру в запасі.
 

Slavutich

бывалый
Сильно на это надеюсь. Удачи ему в этом, и побыстрее посадить Дрогбу на скамейку:), ато он ему мешает.
Дрогба забил уже на 6й минуте.Какой шанс был у Шевы на 46й минуте.Прям в руки.Помойму ему нефарит.
 
Останнє редагування:

Slavutich

бывалый
Челси-Блекберн 3:0.Шева не забил.Зато забил Калу который вышел вместо него на 86 минуте(везет же некоторым).Кароче надо Шеве или забивать или вешать бутсы ато заклюют.Хотя играл очень даже ничего.
 

Звир

my favorite dream :)
Шева незабил, был активен, играл хорошо впринципе.. запартачил выход 1 на 1....
 
Статус
Закрита.
Зверху