Фашизм и антифашизм

mangust

патріот
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

О собняк- це нопейки! А от МТС (и наш тоже) и т.д. это уже солидная "курка " и яечки золоти! И крутятся они тут, а не в жидомассонских интересах.....
А у нас і в них хіба не вони (жидомасони) при владі?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

О собняк- це нопейки! А от МТС (и наш тоже) и т.д. это уже солидная "курка " и яечки золоти! И крутятся они тут, а не в жидомассонских интересах.....
Ніби то доросла людина, а таку маячню пише. Майже весь російський капітал знаходиться або у амеріканських банках, або у тих самих західних цінних паперах. А виходить, "крутяться" ті копійки, аж ніяк не у Росії. А в Росію, навить "владні" олігархи майже нічого не вкладають. Тож, долучить їх усіх до тих самих "жидомасонів".
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: фашизм и антифашизм

Краєм вуха почув, що за вбивством Чайки в Одесі стоїть колишній кримінальний авторитет, нині одеський депутат, голова відверто антидержавної організації "Родина" Марков. Ніхто про це більш детально не знає?
 

mangust

патріот
Відповідь: фашизм и антифашизм

Краєм вуха почув, що за вбивством Чайки в Одесі стоїть колишній кримінальний авторитет, нині одеський депутат, голова відверто антидержавної організації "Родина" Марков. Ніхто про це більш детально не знає?
"Україна молода" про це більш детально писала,але,нажаль,непам'ятаю в яких номерах.Можна зайти на сайт "УМ" і там пошукать

Трохі знайшов:
 
Останнє редагування:
Re: фашизм и антифашизм

Эксперты Европейской комиссии против расизма и нетерпимости (ЕКРН) выражают обеспокоенность в связи с ненадлежащим уровнем борьбы с расизмом и нетерпимостью в Украине.

На этом шла речь во время заседания круглого стола по обсуждению вопросов борьбы с расизмом и нетерпимостью в Украине, который проходит сегодня в Киеве.

Во время мероприятия эксперты ЕКРН представили свой третий мониторинговый доклад по Украине, где анализируется ситуация с состоянием противодействия расизму и нетерпимости в стране.

Как отметил докладчик ЕКРН Балдур Кристйанссон, Совет Европы выражает свою обеспокоенность по поводу того, что в Украине на протяжении последних лет не было усилено криминальное законодательство относительно преступлений, совершенных на расовой почве, и что украинская власть до сих пор не приняла комплексный пакет гражданского и административного антидискриминационного законодательства.

В частности, в отчете ЕКРН отмечается, что данная ранее украинской власти рекомендация изменить статью 161 Уголовного кодекса не выполнена.

"Это необходимо, чтобы облегчить судебное преследование кого-либо, кто подстрекает к расизму и нетерпимости. Защита достоинства человека, которая является целью этой статьи, должна распространяться и включать в себя преступления, совершенные на почве ненависти к расе и этническому происхождению потерпевших", - пояснил Кристйанссон.

В связи с этим европейский эксперт также привел заключения докладов и отчетов по этой проблематике других международных организаций, где также подтверждается, что ситуация с расизмом и нетерпимостью в Украине продолжает ухудшаться.

Как отметил эксперт, ЕКРН рекомендует украинской власти принять меры для повышения уровня доверия жертв расизма и нетерпимости, в частности к правоохранительным органам.

По мнению европейских правозащитников, это даст возможность повысить эффективность борьбы с расизмом, нетерпимостью и всеми видами дискриминации, а также будет способствовать правоохранительным органам регистрировать такие преступления, не скрывать.

 

m0rp4

Забанен
Re: фашизм и антифашизм


Я так понял, у АФА теперь новое веяние - вступать в ряды славой партии "Родина" ?
 
Останнє редагування:

delfium

Затворник
Re: фашизм и антифашизм

Осенью мы вместе с темнокожими студентами рязанских вузов вышли собирать подписи против фашистской символики, — рассказывает 15-летний Антон Перейра. — Так прохожие стали обзывать черномазыми, а больше всех лютовали почему-то пенсионеры и ветераны войны. Говорили: «Мы с Гитлером не ради вас воевали». Ни один старик так и не подписался против фашизма. За целый день — лишь несколько десятков автографов. А после пикета трех ребят отловили скины и избили.


Какбе наглядный ответ собственно пресловутых "дедов", за что же они воевали... а за что точно НЕ воевали.
 

Aluhman

New Member
Re: фашизм и антифашизм

Наши деды воевали против фашизма, за интернационал, за дружбу народов.
Прочитал статью, страшно за иностранцев, они платят за учёбу и бояться выйти на улицу. Дожились....
 

mi][a

Человеку нужен человек
Re: фашизм и антифашизм

В Україні є нацизм

Сучасна Україна – держава бідних людей і некараних багатих злодіїв. Злодії стали у керма влади, і, щоб їм не заважав народ, вчинили так само, як вже колись робилося в Німеччині та Італії. Вони замулюють очі двома людиноненависницькими ідеями.

Перша з них – «кожен сам за себе, особисте важливіше суспільного». Цей постулат роз’єднує тих, хто міг би об’єднатись, щоб зняти з шиї ярмо.

Друга побрехенька зручна для влади – «національні цінності понад усе, лише нація має майбутнє». Це стара вигадка, щоб відволікти молодих, енергійних людей від справжніх проблем. В школах та інститутах, замість того щоб вчити думати, вчать вірити, так само, як вже колись було в рейху.

І таке навчання дає свої плоди – виникають об’єднання обдурених юнаків з жорсткою дисципліною, з вождями, з підготовкою до війни за власну велич. Більшість таких груп підконтрольні шахраям-політикам. Уся ця дрібнота відома правоохоронним органам. Їм відомо про напади на іноземців і громадян України з «неарійською» зовнішністю. Міліція і СБУ знають про діяльність таких груп і плани захопити владу, очистити державу від внутрішнього ворога.

Але «правоохоронцям» ця діяльність не заважає. Чому? Тому що реєстрація нападів псує статистику. А якщо від факту вбивства вже не відкрутитись, то краще все показати як звичайне хуліганство. Показувати суспільству правду – це вже реальна загроза владі, тим багатіям, які смикають за мотузки.

Злодіям при владі не страшні неонацисти, бо, як воно вже траплялось, вони нічого не втрачають від зміни ідеологічного забарвлення з демократично-різнокольорового, на одноманітне тоталітарне. Навпаки, саме їм вигідний ренесанс «національної ідеї», як спосіб втримати награбоване.

Показовим є нещодавній факт – 17 квітня 15 неонацистів здійснили напад 5 молодих антифашистів. 15 ультраправих молодиків на 5 антифашистів, загинув десятник нацистів, президент назвав його патріотом; а антифашистів, що були жертвами нападу – членами екстремістської організації. Президент наказав перевірити чи не фінансують цю неіснуючу організацію з Російської Федерації. Мабуть тому, що вже не уявляє, як українці можуть думати самостійно і ставати антифашистами.

Каральні органи, у кращих імперських традиціях, одразу взялись виконувати вказівку. Справа про напад перетворилась у справу про заподіяння ушкоджень. Людей, котрі викликали підозру, хапали вдома і, без складання процесуальних документів, під тортурами допитували. Зараз люди, які не бояться в голос казати, що вони - антифашисти, можуть бути побиті, обшукані не тільки малими неонацистами, але й представниками влади. Неповага до прав людини притаманна тоталітарним режимам. А президентське проголошення патріотом “борця за очищення від чужинців” чітко вказує на те, який саме вид тоталітаризму тут намагаються створити.

Однак, ми не звинувачуємо в покровительстві нацистам певний політичний табір. Усі політичні сили, представлені у владі, винні у бездіяльності перед зростанням неофашистських настроїв.

Каральні органи 1 травня оточили і заблокували колону антифашистів, які хотіли провести пікет під пам’ятником Тарасу Шевченку. Але міліціонери і споглядачі СБУ спокійно супроводжували того ж дня марш більше ніж сотні неонацистів, які навіть не приховували фашистське коріння своєї ідеології і скандували «СОЦІАЛІЗМ-РАСА-НАЦІЯ». Міліція спокійно відреагувала на жести фашистського вітання. Нікого не здивувала вимога повернути у паспорти графу «національність», виголошена на Майдані Незалежності.

Але українська молодь – це не тільки обдурені борці за чистоту нації. Це, також, ті хто бачать за масками успішності та патріотичності злочинців. Не дивлячись на утиски влади, ми, антифашисти, вийшли сьогодні сказати «вони не пройдуть!», вшанувати героїв-антифашистів і жертв агресії.

МИ – АНТИФАШИСТИ

  • Ми виступаємо за рівність між людьми, незалежно від кольору шкіри, статі та віку.
  • Ми виступаємо за свободу індивідуального розвитку людини, не обмежену умовностями. Антифашисти проти стандартизованої маски успішного егоїста, котру нав’язує індивідуальності суспільство споживання.
  • Ми за те, щоб люди жили активним громадським життям і досягали реалізації своїх прав, а не покладались на чиновників і «народних» обранців.
  • Антифашисти за кооперацію і незалежні профспілки. Це означає, що ми за самоконтроль і самодисципліну, свідоме, вдумливе прийняття будь-яких важливих рішень, взаємодопомогу.
  • Ми не вважаємо, що людина людині вовк. Ми знаємо, що будь-яка людина здатна бути особистістю без страху перед покаранням і мрії про винагороду. Ми вважаємо, що державна влада не потрібна, щоб нас захищати. Тому ми проти органів централізованої влади, які мають забагато можливостей і ніколи не понесуть відповідальності.
  • Антифашисти – зоозахисники і екозахисники. Ми вважаємо злочинним відбирати життя у тварин заради економії, розваги, і тим паче, заради прибутку та розкоші. Ми не приймаємо розорення довкілля для досягнення максимальних доходів.
  • Антифашисти – творці. Ми вважаємо самореалізацію в любові, у вільній, невідчуженій праці правом для кожного і невід’ємною потребою людини.
  • Для нас фашизм – це людиноненависництво. Він може приймати різні форми та обличчя, та в своїй основі є однаковим.
  • Ми не віримо, що є найдостойніші люди, найбагатша культура, найправильніші думки.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

Наши деды воевали против фашизма, за интернационал, за дружбу народов.
Прочитал статью, страшно за иностранцев, они платят за учёбу и бояться выйти на улицу. Дожились....
Наші діди воювали за свою Батьківщину і захищали її від загарбників. І їм було плювати німець то, фашист, румун, чи демократичний фін. І вони уж точно не воювали за те, щоб негри заполонили вулиці наших міст. Не треба перекручувати історію, шановний.
 
Зверху