Фашизм и антифашизм

Stein

Well-Known Member
Відповідь: фашизм и антифашизм

9 травня. Кумедний антифашизм

9 травня минулого року від м. Арсенальна до Парка слави під охороною міліції пройшла "інтернаціональна антифашистська демонстрація" приблизно з 80 осіб. Серед учасників: анархісти, комуністи, наркомани, гомосексуалісти, а також спекулянти, торгаші, чорні расисти та наркоторгівці прибулі з Азії і Африки. Останні складали майже половину учасників параду меншин.

Керував демонстрацією відомий в певних колах демагог, алкоголік, дегенерат і співробітник капіталістичних ЗМІ - Вова Задирака. Щоправда він був єдиним на мітингу, хто міг виразно говорити, решта виступаючих не могли зв'язати двох слів і зрозуміти про що взагалі треба говорити. Безперечно це була практична реалізація анархії. Вова говорив про перемогу "прогресивного людства", "ні фашизмам", про "внесок ветеранів" у справу створення мультикультурного і мультирасового суспільства, інтеграцію кольорових та діалогу з ними. Інколи слово брали інші оратори, які переважно бекали і мекали, не знаючи що сказати. Один виступаючий розповів історію про свого справедливого діда, який вбив свого товариша червоноармійця за те, що той дозволив собі "антисемітське висловлювання". Жаліслива і правдоподібна історія повинна була пробудити громадян і викликати глибокі роздуми про насущну проблему антисемітизму - адже діди не просто так воювали і за антисемітизм безперечно треба розстрілювати, навіть якщо складений з "семітів" ЦК ВКП(б) знищив мільйони твоїх співвітчизників і якщо ця практика продовжується сучасними "семітами" від капіталізму.

Акція проходила під абсурдним гаслом "Всі різні. Всі рівні", в якому перше речення абсолютно заперечує друге. Між виступами маса меншин вигукувала гасла на кшталт "но пасаран" і хітове "наше отечество все человечество". Добре вписувались в цю загальнолюдську ідилію присутні на демонстрації гомосексуалісти, на чолі зі своїм лідером Віктором Коротковим, одним з координаторів гей-руху в Україні (його ресурс в інтернеті - gayukraine.com).

Далі оратор продовжив тему, що громадянам слід допомагати іммігрантам, яким заважають кляті расисти і фашисти, проти яких воювали діди. Як погано жити в Азії і Африці і що українці повинні прийняти всіх іммігрантів з цих країн до себе для сприяння прогресу, толерантності, гуманності і придушення расизму та антисемітизму. Інший доповідач сказав що українська нація відрізняється особливою толерантністю, тому вона не має іншого вибору і шляху, крім як прийняти до себе армії кольорових іммігрантів. На що чорна публіка негрів і арабів відповіла радісними вигуками і скандуванням.

Крім того, промови виголошували лідери чорних діаспор Києва. Слова лідера нігерійської громади було важко розібрати, але суть його промови вкладалася в наступній цитаті зі звинуваченням в бік українців: «Ві не піклуєтєсь про то шо п нам тут било харашо». Лідер арабів цитував Коран, і вчив як невірним слід жити. Також на марші були присутні предствники расистського руху «Чорні пантери». Члени цього руху відверто заявляють про свою ненависть до білих людей і потребу їх знищення, в США його представники постійно скоюють тяжкі злочини проти білого населення. Їх присутність на акції не була несподіванкою, адже так звані антифашисти і антирасисти борються лише з проявами білого расизму і звичайного самозберження білих, в той час як непомічають і виправдовують расизм кольоровий - іудейський, негритянський, арабський тощо.

Ще один виступаючий від антіфи почав промову виправдовуванням з приводу того, що йому за цю акцію ніхто не платив грошей, після чого він замовчав на хвилину озираючись по сторонах і питаючи що казати далі. Сторонні громадяни, пристуні на акції почали сміятись, а дехто навіть голосно реготав з антифашистської розумової убогості. Коли за хвилину доповідач прийшов до тями, то почав нести незрозумілу маячню про "победу" і те, наскільки чорні спекулянти з Шулявки вдячні ветеранам за "перемогу над фашизмом".

А як же до цієї демонстрації меншин поставились самі ветерани війни і перехожі українські громадяни?

Ще під час маршу на тротуарах можна було почути обурливі вислови киян з приводу нахабного маршу агресивно налаштованих нацменшин (а саме так це і виглядало!) на 9 травня, коли українці згадують і вшановують всіх наших співвітчизників, полеглих в Другій світовій війні. Ще кращі приклади нерозуміння українцями антифашизму можна було спостерігати під час мітингу. Біля імпровізованої трибуни стояв ветеран війни, який почувши промови антіфи про "справжній смисл перемоги", як створення мультирасової клоаки в умовах диктатури меншин, підійшов до виступаючих і почав виголошувати свою промову зі словами: "Хіба я воював для того, щоб вони (вказує на чорних) заполонили моє місто?!". Вован закричав: "Оттащите его в сторону!". Раптом вистрибнули три вдячних онука, у яких "отечество все человечество", і почали заштовхувати "неправильного ветерана" в глибину натовпу громадян які стояли навколо в парку, затуляючи йому рота. І це в день особистого свята ветерана, яке він наближав своїм потом і кров'ю. Я це бачив своїми очима, так само як бачили це всі присутні біля пам'ятника люди.

Така є об'єктивність антифашизму по відношенню до "голосу з народу", особливо голосу тих людей, якими вони прикриваються, проводячи свої сумнівні заходи. І це був апогей "дня перемоги", його квінтесенція у світлі подій, що творяться сьогодні в світі і нашому суспільстві зокрема.

Незрозуміло для чого була зроблена ця ація? Якою була цільова аудиторія, якщо громадяни не могли зрозуміти "до чого тут іноземна міграція, до чого тут захист прав негрів і нацменшин?!" (з почутого мною діалогу в натовпі від старих жінок і чоловіків), якщо самі ветерани раптом проявили "расистські настрої", а ліві дегенерати закрили їм рота і звинуватили в фашизмі і расизмі.

Акція декларувалась як "неполітична" і "незаангажована", але її заказний характер очевидний. На акції були помічені представники "правозахисного руху", які моніторили захід: чи добре вони відпрацьовують гранти "міжнародних правозахисних фондів". Напевно рядові учасники акції і не знали про замовлення, адже гроші отримали інші люди. Тим більше ліві не на всі 100% складаються з дебілів, що отримують задоволення від марширування разом з чорними расистами, баригами і спекулянтами, які плювати хотіли на ідеали анархії та марксизму. При цьому всіх, хто взяв участь в клоунаді було використано як презервативи цілком в системному руслі пропаганди толерантності, вигідної капіталізму. Як завжди, піар-компанія антифашизму виходить убогою і кумедною не просто з нульовим результатом, але з мінусовим. Проте Вован отримав "зачот" по звіту, було показано що щось "діється".
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

Показовим є нещодавній факт – 17 квітня 15 неонацистів здійснили напад 5 молодих антифашистів. 15 ультраправих молодиків на 5 антифашистів, загинув десятник нацистів, президент назвав його патріотом; а антифашистів, що були жертвами нападу – членами екстремістської організації.
Підстіпна антифашистська брехня. І як це 5теро юних "антифа" (що нічого не підозрювали і мали б бути неозброєними), зуміли розігнати 15 "нацистів" (які готувалися до нападу і повинні були б бути відповідно озброєними) та ще й одного вбити і одного тяжко поранити, а самі при цьому лишилися цілими і неушкодженими? Таке навіть десантникам не снилося.
І цікаво, відколи це патріотична організація "Січ" стала нацистською?

Максим Чайка вместе с товарищами возвращался домой. В районе базара “Книжка” они были атакованы поджидавшими их активистами “Антифа”, которые были вооружены ножами и травматическим оружием. Произошла жестокая стычка, во время которой М. Чайка и его товарищ А. Дзебан оборонялись, стоя на ступеньках закрытого магазина. О том, что ребята не нападали, а именно оборонялись свидетельствуют следы их обуви, отпечатавшиеся в лужах крови, пролитой на ступенях магазина. Отпечатки ног расположены пятками ко входу в магазин, значит ребята были окружены и прижаты к стене превосходящим количеством нападавших. Здесь же, на ступенях, пролилось наибольшие количество крови смертельно раненных, а значит стычка произошла именно на этом месте, а не у какой-то там лавочки, на которой, якобы, отдыхали “антифашисты”, о чем они утверждают, пытаясь представить дело, как самооборону.
 
Останнє редагування:

mi][a

Человеку нужен человек
Re: Відповідь: фашизм и антифашизм

9 травня. Кумедний антифашизм ...
почему же источник не указали?
а источник этой юморески - искренне нацистская партия "унтп", во главе с "Кротом" (Евгений Герасименко), который очень активно пляшет под дудки спонсоров. последний известный спонсор - Сергей Кириченко (депутат Херсонского городского совета, который в последнее время даже сам принимает участие в нацистский демонстрациях)

зы: члены унтп:


 

hed1n.ru

стебанутый
Re: фашизм и антифашизм

You must be registered for see images

В Сечи так здороваются?
You must be registered for see images

или так? :)
 

Вкладення

mi][a

Человеку нужен человек
Re: фашизм и антифашизм

І цікаво, відколи це патріотична організація "Січ" стала нацистською?
на счет всей организации не в курсе (патриотами себя все любят называть), но про Чайку есть видео, где он сам рассказывает о превосходстве белой расы и прочее на подобную тему..... не считая многочисленных фото где он вскидывает "зигу" и на прикиде под скинхеда

Максим Чайка вместе с товарищами возвращался домой. В районе базара “Книжка” они были атакованы поджидавшими их активистами “Антифа”, которые были вооружены ножами и травматическим оружием. Произошла жестокая стычка, во время которой М. Чайка и его товарищ А. Дзебан оборонялись, стоя на ступеньках закрытого магазина.
а вот это уже откровенная ложь...
друзья и сподвижники Чайки на всю страну с экранов телевизоров рассказали о том, что он и его товарищи решили "прыгнуть на антифу"
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

В Сечи так здороваются?
или так? :)
Кут підняття руки Максимом Чайкою на цих фото не відповідає "римському салютові". Відколи це піднята догори права рука є злочином?
Подивіться хочаб на другому фото хлопця в масці і порівняйте його прозу з позою Чайки.

а вот это уже откровенная ложь...
друзья и сподвижники Чайки на всю страну с экранов телевизоров рассказали о том, что он и его товарищи решили "прыгнуть на антифу"
А чого ж вони тоді збираючись "прыгнуть на антифу" виявилися неозброєними, на відміну від нічого не підозрюючої мирної "антифи"?
 

no0se

Al-Qaeda
Re: Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

просто он больше отдан идее :lol:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: фашизм и антифашизм

почему же источник не указали?
а источник этой юморески - искренне нацистская партия "унтп", во главе с "Кротом" (Евгений Герасименко), который очень активно пляшет под дудки спонсоров. последний известный спонсор - Сергей Кириченко (депутат Херсонского городского совета, который в последнее время даже сам принимает участие в нацистский демонстрациях)
До чого тут УНТП? Текст взятий свого часу з Оглядача.
 

hed1n.ru

стебанутый
Re: Відповідь: Re: фашизм и антифашизм

Кут підняття руки Максимом Чайкою на цих фото не відповідає "римському салютові". Відколи це піднята догори права рука є злочином?
Подивіться хочаб на другому фото хлопця в масці і порівняйте його прозу з позою Чайки.
гитара мешает
 
Зверху