Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Герои УПА
Нехай простять мене шановні модератори, але маленький анекдот.
"Військове училище. Прапорщик на уроці фізики.
-Товариші курсанти, вода кипить при температурі 90 градусів.
-Товариш прапорщик, не при 90, а при 100.
Прапор глянув в підручник.
-Правильно, то я з прямим кутом переплутав".
Нічого особистого, але як людина, яка ось так легко загубилась (або не орієнтується) в епохах та абревіатурах має право так авторитетно стверджувати щось про УПА, ну і, звичайно, про неможливість примирення?
Я щось не зрозумів. А коли Українська національна асамблея та її формування Українська народна самооборона воювала з Червоною армією?Указом призидента примирения не достигнуть. УНСО-УПА и Красная Армия
даже после придания земле последнего из воинов останутся противниками в памяти новых поколений.
І що? Ми продовжуємо бити татар (кримських, волзьких, уральських) чи можливо вони приходять палати наші оселі? Пам"ятати - пам"ятаємо, як історичний факт, але ні претензій ні ворожнечі давно немає..(Монголо-татарское иго до сих пор помним.)
Не готовий той, хто про це постійно талдичить, щоби іншим нав"язати свою думку.Да и не готов украинский народ к примирению
Нехай простять мене шановні модератори, але маленький анекдот.
"Військове училище. Прапорщик на уроці фізики.
-Товариші курсанти, вода кипить при температурі 90 градусів.
-Товариш прапорщик, не при 90, а при 100.
Прапор глянув в підручник.
-Правильно, то я з прямим кутом переплутав".
Нічого особистого, але як людина, яка ось так легко загубилась (або не орієнтується) в епохах та абревіатурах має право так авторитетно стверджувати щось про УПА, ну і, звичайно, про неможливість примирення?
Останнє редагування: