Суми. Нічний дозор.

• Автор теми nvm
  • Дата створення

sezal

українець/веб-програмiст
Ответ: Суми. Нічний дозор.

у мене є одна гарна знайома i вона в першiй 10 до обл.ради вiд Дозору.
Знайомiй своїй я довiряю на всi 100, але ще не свормував остаточної думки про цю полiт.силу.

PS.
У них дуже багато молодi (по 20 рокiв навiть!).
З одного боку те, що Iра Меркун та Володимир Чепiк їдуть вiд Дозору це добре, бо вони себе дуже добре показали пiд час боротьби з щербанем за вiдмiну об'єднання вузiв в СНУ. Але з iншого боку занадто молодi йдуть в полiтику - їм можуть просто голову заморочити i багато лапшi на вуха навiшати... хоча я можу помилятись.

nvm

Member

Щоб в країні, в місті щось швидше змінилось, потрібно щоб у владу прийшов новий менталітет,(з молоддю), я нічого поганого не бачу, що їм по 20 років.

GARIK

Member

Merime сказав(ла):
Більш непрофесійних людей важко уявити: кавеенщики, безталанні співачки, недоучені студенти, новоспечені чиновники і ніхто не має у явлення про роботу міської ради. Дехто з них (далеко не всі) - гарні люди, але, як відомо, "гарний хлопець - це не професія".
Однозначно и могу с полной ответственностью сказать, знаю тут одного лично из списка, хороший мужчинка, но......лана, а то tit опять штрафонут)))))))))))))))))))

GARIK

Member

Pablo сказав(ла):
"Нічний Дозор!" - дозвольте спитати що це???
коли пишеться українською то ніби треба писати "нічна варта"
коли пишеться російською - "ночной дозор"
а тут шось накшталт чи неосвідченості чи то дуже великої закомплексованості (маю наувазі - щоб було дуже схоже на назву фільму але нібито українською)
Як колись читав на лекціях по PR шановний О.С. Тєлєтов коли на ковбасі неправильний надпис то в середині неправильна начинка - тому я б таку не брав!!!
А щодо особи пана Мінаєва - особисто не маю нічого проти але і нічого за!!! Декілька разів бачив і враження не з приємних, здається неврівноважена людина, думаю що не варто експерементувати. Щодо "Нічного дОЗОру" - Коли організація громадська, то неварто лізти в політику, займайтесь громадською діяльністю шановні!!!
Я тоже неоднократно об этом думала. Комедия. Зачем издеваться над языками.

GARIK

Member

Мне симпатизирует Федорченко, может к концу недели еще и пересмотрю свои взгляды конечно, но пока стою на этом выборе.
НО за Минаева определенно нет.

S

SandraXXX

Guest

Ночной позор - это полный отстой, помоему Минаеву пора сварачивать свою лавочку

sezal

українець/веб-програмiст

Сьогоднi був на зустрiчi з Мiнаєвим в СумДУ - склалось виключно позитивне враження.
- полiтичного досвiду у нього звичайно мало, але всi клись починають. Бiльш того у нього є вiдчуття реального стану речей в Сумах i вже намiченi реальнi кроки що зробити.
- прекрасно пам'ятаю його i його сина по тому як вони боролись проти Щербаня i Царенка, як мiнаєву сльозогiнним газом в очi бризкали, тому думаю у нього вистачить упевненостi щось таки змiнити.
- у Нiчному Дозорi я принаймнi знаю 3 людей i всi вони поряднi люди яким я особисто на 100% довiряю.
- Мiнаєв - людина без понтiв, хитрощiв i досить вiдверто вiдповiдала на всi питання, навiть на каверзнi (сам запитував):

1. скiльки коштiв витрачено на предвиборчку компанiю i хто фiнансує
Вiдповiдь: близько 180 тыс. грн., фiнансують тi бiзнесмени яким ще 2004 року було не байдужа доля виборiв i якi ще тодi допомагали всим чим можуть запобiгти фальсифiкацiям.

як на мене це досить таки невелика сума i мене здивувало, що вiн таки дав конкретну вiдповiдть! Казав, що були пропозицiї i пропонували 800 тыс., але випагали дати обыцянку, що проведе якiсь приватнi рiшення. Вiдмовився i зараз НIКОМУ ХОДНИХ обiцянок не давав!

2. за кого голосуватиме у Верховну Раду
Вiдповiдь: дружина бiльше симпатизую Нашiй Українi, а вiн сам - БЮТ, але вирiшальним бути вибiр сина.

Робiть висновки самi. Я сам в Сумах голосувати не буду, але якби голосував, то за Мiнаєва. В обл. раду я зупинився на "Нiчному Дозорi", бо iншi мiсцевi придставники i Соцiалiснiв i НСНУ i БЮТ довiри не викликають. Кажуть комунiсти у мiськ.раду йдуть поряднi.

talstoy

what tha f@ck

Думаю, что в той истории с дракой в клубе действия Минаева-младшего оправданы. Уверен, это была чётко спланированная провокация и что самое печальное - она удалась. А тем кто кричит "пусть лучше сыном занимается" - выпейте йаду!

Зверху