Ответ: Суми. Нічний дозор.
Сьогоднi був на зустрiчi з Мiнаєвим в СумДУ - склалось виключно позитивне враження.
- полiтичного досвiду у нього звичайно мало, але всi клись починають. Бiльш того у нього є вiдчуття реального стану речей в Сумах i вже намiченi реальнi кроки що зробити.
- прекрасно пам'ятаю його i його сина по тому як вони боролись проти Щербаня i Царенка, як мiнаєву сльозогiнним газом в очi бризкали, тому думаю у нього вистачить упевненостi щось таки змiнити.
- у Нiчному Дозорi я принаймнi знаю 3 людей i всi вони поряднi люди яким я особисто на 100% довiряю.
- Мiнаєв - людина без понтiв, хитрощiв i досить вiдверто вiдповiдала на всi питання, навiть на каверзнi (сам запитував):
1. скiльки коштiв витрачено на предвиборчку компанiю i хто фiнансує
Вiдповiдь: близько 180 тыс. грн., фiнансують тi бiзнесмени яким ще 2004 року було не байдужа доля виборiв i якi ще тодi допомагали всим чим можуть запобiгти фальсифiкацiям.
як на мене це досить таки невелика сума i мене здивувало, що вiн таки дав конкретну вiдповiдть! Казав, що були пропозицiї i пропонували 800 тыс., але випагали дати обыцянку, що проведе якiсь приватнi рiшення. Вiдмовився i зараз НIКОМУ ХОДНИХ обiцянок не давав!
2. за кого голосуватиме у Верховну Раду
Вiдповiдь: дружина бiльше симпатизую Нашiй Українi, а вiн сам - БЮТ, але вирiшальним бути вибiр сина.
Робiть висновки самi. Я сам в Сумах голосувати не буду, але якби голосував, то за Мiнаєва. В обл. раду я зупинився на "Нiчному Дозорi", бо iншi мiсцевi придставники i Соцiалiснiв i НСНУ i БЮТ довiри не викликають. Кажуть комунiсти у мiськ.раду йдуть поряднi.