Суми. Нічний дозор.

• Автор теми nvm
  • Дата створення

sezal

українець/веб-програмiст
Ответ: Суми. Нічний дозор.

за часiв кучми/януковича було
Унiкальнi кадри, можна побачити як Мiнаєву сльозогiнним газом беркут в очi бризгав i що творилось пiд судом в Сумах лишень 2 роки тому.

Sim$Dim

бесконечная жесть

За то что Минаев стал жертвой милицейского произвола нужно срочно поставить ему памятник и назначить пожизненным мэром нашего славного города!!!
Только не возмущайтесь потом, что этот мэр-предприниматель решает вопросы ничуть не более гуманными методами чем те менты.

Ж

Жора

Guest

За раз "черёмухой" в рыло - в мэры!? Чаще всего пламенные леврюционеры в хозяйстве управляют только своими разрушительными методами. Пример КИТа красноречивее всех его слов.

GARIK

Member

Меня эта поголовная тяга к революционерству достала!!!
Выбрали очередную лажу, которая воспользовалась искуссным пиаром. Одни ляля, проофессионализма О без палочки.

nvm

Member

Natachka сказав(ла):
Меня эта поголовная тяга к революционерству достала!!!
Выбрали очередную лажу, которая воспользовалась искуссным пиаром. Одни ляля, проофессионализма О без палочки.
нужно идти вперед, менять, хуже уже не будет, из все кандидатов оптимальный выбор. Поживем увидим кто прав.

Ж

Жора

Guest

Хуже может быть от всего и всегда. Как говорил О.Бендер, "финансовая пропасть самая глубокая и падать в неё можно бесконечно". Ждать, будет ли лучше нельзя, надо всеми силами останавливать падение и карабкаться наверх. Мне и Юща хватило по самое это, ещё и Минаева не хватало.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Ну і що Ви пропонуєте?? Кого на посаді мера Ви хочете бачити? Критики Мінаєва на форумі вистачає, але чи має вона достатньо підстав? Його обрали мером, так давайте судити по конкретним справам. Чи хтось бачив майбутнє?
Головним плюсом Мінаєва я бачу підтримку молоді, якій вже давно не приділяється увага влади. Без неї наше місто не має майбутнього!

Ж

Жора

Guest

Ravenne сказав(ла):
Чи хтось бачив майбутнє?
Головним плюсом Мінаєва я бачу підтримку молоді, якій вже давно не приділяється увага влади. Без неї наше місто не має майбутнього!
Мені вистачає його минулого.
А конкренто кого він підтримав? Своїх підлеглих з КІТа? Зарплату достойну надавав? Чи квартиру кому придбав? Те що "черёмуху" в табло одержав - так то підтримка??? Популізм чистої води! Та і всі вони в "Дозорі" популісти, нічого створити не здатні, лише нищіти! А от потасканной физии Веснич меня вобще....того! Я отказываюсь подчиняться особам с такими лицами, пусть они теперь и власть (как бы власть).
П.С. Пардон что не ПО-РУССКИ в начале.

nvm

Member

Ravenne сказав(ла):
Ну і що Ви пропонуєте?? Кого на посаді мера Ви хочете бачити? Критики Мінаєва на форумі вистачає, але чи має вона достатньо підстав? Його обрали мером, так давайте судити по конкретним справам. Чи хтось бачив майбутнє?

Підтримую, і вважаю, що ми будемо жити краще, коли при владі будуть люди, в яких ніколи не було совкового мислення, Росія сприйматиметься, як сусідня держава, а не рука, що годує. Живуть же країни краще за нас без "братньої дружби". Мінаев оптимальний, хоча б тому, що наймолодший.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор

Жора сказав(ла):
Мені вистачає його минулого.
А конкренто кого він підтримав? Своїх підлеглих з КІТа? Зарплату достойну надавав? Чи квартиру кому придбав? Те що "черёмуху" в табло одержав - так то підтримка??? Популізм чистої води! Та і всі вони в "Дозорі" популісти, нічого створити не здатні, лише нищіти! А от потасканной физии Веснич меня вобще....того! Я отказываюсь подчиняться особам с такими лицами, пусть они теперь и власть (как бы власть).
П.С. Пардон что не ПО-РУССКИ в начале.
Хм, я не знаю до чого молодь до підлеглих Генадія Мінаєва.
Може для Вас це новина, але владна підтримка виражається не в покупці квартири конкретній особі.
А популізм чи не популізм, подивимось, зараз наші розмови-це лише переливання з пустого в порожнє.
З.І. Ну а чим Вам не подобається обличчя Саши Веснич навіть не хочу запитувати. Бо, як розумію, проти того, щоб Вами керували Вітренко чи Янукович ви нічого не маєте :)

Зверху