нужно идти вперед, менять, хуже уже не будет, из все кандидатов оптимальный выбор. Поживем увидим кто прав.Natachka сказав(ла):Меня эта поголовная тяга к революционерству достала!!!
Выбрали очередную лажу, которая воспользовалась искуссным пиаром. Одни ляля, проофессионализма О без палочки.
Мені вистачає його минулого.Ravenne сказав(ла):Чи хтось бачив майбутнє?
Головним плюсом Мінаєва я бачу підтримку молоді, якій вже давно не приділяється увага влади. Без неї наше місто не має майбутнього!
Ravenne сказав(ла):Ну і що Ви пропонуєте?? Кого на посаді мера Ви хочете бачити? Критики Мінаєва на форумі вистачає, але чи має вона достатньо підстав? Його обрали мером, так давайте судити по конкретним справам. Чи хтось бачив майбутнє?
Головним плюсом Мінаєва я бачу підтримку молоді, якій вже давно не приділяється увага влади. Без неї наше місто не має майбутнього!
Хм, я не знаю до чого молодь до підлеглих Генадія Мінаєва.Жора сказав(ла):Мені вистачає його минулого.
А конкренто кого він підтримав? Своїх підлеглих з КІТа? Зарплату достойну надавав? Чи квартиру кому придбав? Те що "черёмуху" в табло одержав - так то підтримка??? Популізм чистої води! Та і всі вони в "Дозорі" популісти, нічого створити не здатні, лише нищіти! А от потасканной физии Веснич меня вобще....того! Я отказываюсь подчиняться особам с такими лицами, пусть они теперь и власть (как бы власть).
П.С. Пардон что не ПО-РУССКИ в начале.