"Славянское язычество" или же "Родная Вера"

  • Автор теми ALF
  • Дата створення

nazar_ukr

Member
Та пантеїст я панове прокурори, як був так і залишився. Віри своєї не змінюю.
Ну так що, чому Велесова книга - фальшивка - прочитали?
 

Yurij

observer
21 июня в этом году у нас День летнего Солнцестояния. А стало быть в этот день наши предки праздновали Великий праздник Купало то ж с Праздником народ!!!
You must be registered for see images attach
 

Gromoslav

New Member
Подделка "Велесова книга" или подлинник сути вещей не меняет. Эта же книга, как и любая другая книга вообще, не в состоянии охватить всего понятия язычества в целом, начиная с исторических аспектов и заканчивая его идеологией. Язычество - это же не книжная монотеистическая религия, как христианство, например, поэтому здесь и не важны какие бы ни было книжные писания. Глупо, ссылаясь на одну статью, утверждать, что все язычество держится на песчаном фундаменте и тотальном обмане. Тем более, я думаю, большинство здесь собравшихся, сами понимают истинное предназначение подавляющего большинства современных СМИ и кому в угоду они служат за звонкую монету.
Если уж так рассуждать о песчаном фундаменте и обмане в плане религии, то в первых рядах здесь само христианство стоит. Чьим основным аргументом на протяжении многих веков были "священные" костры инквизиции и орудия пыток. Железный аргумент, нечего сказать.
 

Yurij

observer
А тепер пострайтесь наступити на горло власній ліні і за серйозну науку. [/url]
Чому Книга Велеса визиває такий негатив у "науковців" в той час, як відсутність доказів версії сучасної "історії" не турбує майже нікого. Всі "древні" книги на яких побудована сучасна історія - друковані книги XV століття.
По існуючій "офіційній версії" історії вони є "точними копіями" старовинних манускриптів, які всі згоріли разом з бібліотеками по всьому світу, але так своєчасно зняті копії всі до однієї збереглися і сьогодні це першоджерела, які ні в кого не викликають жодних сумнівів. Вам не смішно?
Якось у нас так повелося що байки, які були написані у іудейській чи аравійській пустелі викликають у нас більше довіри ніж наші рідні може теж байки.
Книга Велеса це той твір в якому історія нашого народу починається задовго до офіційної версії історії і зрозуміло, що для таких "науковців", які вважають нас нікчемними вона, як удар серпом по одному місцю. Чи ви не чули про те, як неохоче і з яким скрипом в душі ці науковці визнають Трипільську культуру та нашу приналежність до неї, а все чому? Та тому, що коли їх предки, ще тільки з пальми почали злізати на нашій землі вже гули міста з населенням в десятки тисяч людей.
 
Останнє редагування:

Sqrezus

New Member
Вот именно! А ещё есть народные сказки, песни, обычаи и т.д. которые сохранились с ТЕХ времён.... Особенно сказки... Просто большинство людей считают их детскими и им стыдно вчитаться в их суть!
 

Sqrezus

New Member
Как обьяснить то что древние церкви стоят на местах древних капищь, как обьяснить то что большинство христианских праздников - языческие? (Рождество, пасха и т.д. + Ивана Купала и т.д.) А очень просто - иначе новая вера не прижылась бы в те времена!
 

Yurij

observer
3 июля День памяти князя Святослава и День победы Руси над Хазарией.
You must be registered for see images attach
 

delfium

Затворник
С ДНЁМ ВЕЛИКОЙ ПОБЕДУ,РУСИЧИ!


You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach

You must be registered for see images attach
 

delfium

Затворник
3 липня у Віннниці відсвяткували День Великої Слов'янської Перемоги невеликим феєрверком в центрі міста біля міськвиконкома. Також роздавались листівки.

З Днем Великої Слов'янської Перемоги!!!

3 липня 964 року дружина князя київського - Святослава завдала нищівної поразки війську Хазарського кагана. Столиця Хазарії - Ітиль була взята військом Святослава та зруйнована, потім були взяті і зруйновані ключові фортеці Хазарії, що складали основу її паразитарної влади. Святослав не тільки знищив Хазарський каганат, а й намагався закріпити завойовані території за собою. На місці Саркела з'являється поселення Біла Вежа, Тмутаракань переходить під владу Києва.
Отже, хто ж він, розгромлений військом Святослава ворог? Крім посередництва і лихварства работоргівля була колосальною і основною статтею доходів каганату протягом усієї його історії. Регулярні набіги на сусідні землі (переважно слов'янські) давали хазарам велику кількість рабів, яких продавали по всьому світу. За свідченням середньовічного мандрівника Ібрагіма ібн Якуба, хазари добували зі слов'янських країн не тільки віск, хутра і коней, але головним чином військовополонених для продажу в рабство, а також юнаків, дівчат і дітей.
3 липня 964 року держава Хазарія припинила своє існування, яке принесло слов'янам незліченні біди, і погрожувала Слов'янському Роду повним та остаточним знищенням.
У цей день, відтепер і на століття, ми - Слов'яни, будемо святкувати День Перемоги над Хазарією. Ця Перемога зробила можливим саме подальше існування і фізичне виживання Слов'янського народу.
Ми будемо святкувати цей день так, як ми бажаємо!!!!




3 липня в Ніжині. відбувся марш пам'яті Святослава Хороброго. Дату приурочили до 1045 річчя знищення Святославом Хазарського каганату. Для Ніжина це була справді непересічна акція. Люди виходили з магазинів та кафе щоб подивитись на ходу націоналістів. Щоб слідкувати за порядком зігнали усіх правоохоронців Ніжина (навіть дільничних). Активісти йшли містом, вигукуючи патріотичні гасла та роздаючи листівки. На думку організаторів цього маршу, подібні акції мають проходити у всіх невеликих містечках, щоб продемонструвати наявність людей, яким не байдужа доля України і вони готові за неї боротись.
 
Зверху