Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Сергій Тигипко
тонкие намеки... к чему же они? Называйте все своими вещами! вы же о Тягныбоке???
Отнють. Я загалом, про тих, хто декларує свою "бідність". Одні кажуть що їздять на Запорожці, інші - що на "кредитній Тойоті", треті живуть в однокімнатній на Троєщині і ходять пішки... Суть то від цього не міняється...
А то что задекларировал Тигибко, просто смешно… он на выборы уже потратил больше чем имела его семья состояния… толи в него Тимошенко вкладывала, толи он припрятал пару миллиардов в носке….
Я б не став так стверджувати:
Кандидаты в президенты в общей сложности уже потратили на рекламу более 180 миллионов гривен, из них на телевидении – около 110 миллионов гривен.
Как утверждается, за период июль-октябрь 2009 года Янукович потратил около 65-70 миллионов гривен на медиарекламу.
На втором месте Юлия Тимошенко с суммой около 65 миллионов гривен.
180-(65+65)=50.
Невже окрім Тигипко ні хто більше не рекламується?
Проте суть не в цьому. І фінансуванням виборчої кампанії не обов'язково займатися з власної кишені. Є гроші "ТАС", є гроші партії, є гроші партнерів, що зацікавлені у просуванні Тигипко. Чи ви думаєте що ті, хто йде на вибори йдуть самі по собі? За ними завше хтось стоїть. І за Януковичем, і за Тимошенко, і за Тигипко, і за Тягнибоком. І люди ці не бідні. І в кожного є свій інтерес - вони знають за що платять.
У членов семьи кандидата в президенты в 2008 году был единственный источник доходов - заработная плата (16 тыс. 220,82 грн. ). В собственности семьи также есть квартира (135,52 кв. м).
Доречі з зарплати в 16 тисяч на рік на всю родину - квартиру в 135 квадратів не купиш... Я один лише офіційно за 2008й заробив більше, проте не вистачає і на 30 квадратів в Сумах, а у них, мабуть, в Києві, чи не так? Хоча, це не суть справи, це так, ліричний відступ.
P.S. 188 тисяч на 135 квадратів теж не вистачить, а ще ж треба й "кредит" платити...