Цензура

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Цензура

А ви ніколи не були у "Пінчук Арт-Центрі"? Відвідайте, тоді може не будете так захищати сучасне "мистецтво"...
Чи може по-вашому оргія, яку влаштував нещодавно один "художник" під стінами Верховної Ради в Маріїнському парку (де гуляють малолітні діти) це теж "велике мистецтво" і таке треба підтримувати та розвивати?
Пане "революціонере", ваша (як би це м'якше сказати) хамовито-тупувата манера - зненацька ставити випадковому перехожому питання типу "чи може по-вашому...?" з наступним приписуванням цьому перехожому своїх потаємних підсвідомих бажань чи фобій - подиву в мене вже аж ніяк не викликає. Тим більш, я не маю навіть найменшого наміру запитувати в вас: яким саме чином політ вашої бурхливої хаотичної думки зв'язав в один асоціативний ряд - "мистецтво" з якимись там "оргіями ман'яків під стінами Верховної Ради". Бо знаю, що ви все одно (як і в попередні рази) "вмикнете дурня". Тому подібні ваші асоціації хай оцінюють психіатри (звісно, якщо ви до них таки звернетесь).
Щодо "сучасного мистецтва" тут складніше, бо я маю великий сумнів щодо інтелектуальної здатності послідовників Корчинського - відрізнити, скажімо, імпресіонізм від кубізму або хоча б Рембрандта від Рібентропа.
До того ж, я цілком усвідомлюю той факт, що хворобливе пестування "корчагінцями" своїх дитячих "комплексів меншовартості" вождівськими мареннями про "імперську велич" не має нічого спільного з такими поняттями, як "закони формальної логіки" чи "суспільна мораль". Знаю, що для "корчагінців" ці поняття є щось на зразок "необов'язкових зайвостей", тому розумію, що будь-який інтелектуальний спір у даному разі апріорі неможливий.

Щоби стверджувати подібне, навіть не потрібно далеко ходити. Достатньо взяти цей ваш в мій бік пост. Виходячи з нього, для нормальної осудної людини не можливо збагнути: на підставі яких саме критеріїв вами вбачається різниця між вашим "художником", що влаштовує оргії під стінами Верховної Ради, й вашим Вождем-Вчителем, що спочатку краде вінки з могили захисників Вітчизни, а потім відкрито виставляє їх на продаж??? Ще важче збагнути: хто саме з них двох у такому разі більш "відморожений"???
Окрім того, якщо ваш бунтарьський "революційний" темперамент не сприймає і навіть засуджує мотиви "бунтарства в мистецтві", що були певною мірою продемонстровані засудженими організаторами московської виставки (яких я, по-вашому, "захищаю"), - то в такому разі особисто ваша революційна риторика на цьому форумі може лише сприйматися ніяк інакше, ніж як "ПОНТИ". Тобто все це вже виглядає з вашого боку не як "подвійні стандарти", а як суцільне "роздвоєння особистості". Тому знов вимушений відіслати вас до вищезгаданих лікарів.
І останнє: ніякого "сучасного", "минулого" або "майбутнього" мистецтва не існує. Є просто МИСТЕЦТВО "поза часом". А є просто тимчасове ЛАЙНО. Наприклад, леонардівська "Джоконда" або шевченківська "Катерина" - то є МИСТЕЦТВО. А, наприклад, некрофіло-декадентська проза Д.Корчинського - то є типове ЛАЙНО. Й будь-чиї смаки тут зовсім ні до чого...

P.S. Слід запам'ятати: кого мені "захищати", а кого "не захищати" - то виключно й лише моя особиста справа. Ваші поради щодо цього мені не потрібні.
 

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Re: Цензура

Та він був не лише "антицерковником", але й антидержавником. "Попьор" на "святая святих" Росії - батюшек імператоров і матушек імператриць. Масон, одним словом. :)
You must be registered for see images
Так-так, жидофранкмасон.:D
Мені чомусь здається, що в наш час з такими своїми текстами Толстой був би майже завжди забанений.:hmm:
 

mi][a

Человеку нужен человек
Кабинет Министров предлагает Верховной Раде ввести штраф в размере 120 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан (2 040 гривен) за выпуск или распространение информационной продукции информационным агентством без его государственной регистрации как субъекта информационной деятельности, а также за уклонение от перерегистрации информагентства.

Соответствующие дополнения предлагается внести в Кодекс об административных правонарушениях.

За такие же действия, совершенные повторно в течение года после наложения административного взыскания, предлагается установить штраф в размере 300 необлагаемых налогом минимумов доходов граждан (5 100 гривен).

Предусматривается, что составлять протоколы об административных правонарушениях будет орган государственной регистрации, определенный Кабинетом Министров, который проводит регистрацию информационных агентств.

Законопроект также предполагает изменения в закон "Об информационных агентствах", которыми предлагается установить, что к заявлению о государственной регистрации информационных агентств должны прилагаться учредительные документы и выписка из Единого реестра юридических и физических лиц-предпринимателей.

В правительстве особо отмечают, что этот законопроект касается не только информационных агентств, но и Интернет-изданий. На сегодняшний день деятельность интернет-изданий в Украине законодательно не урегулирована. Поэтому большинство онлайн-изданий, работающих в режиме информационных агентств, не являются зарегистрированными.
...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Цензура

loyer_1, санітари, мабуть, не доглядають раз плоди вашої бурної фантазії так активно розтікаються форумом...
Хотів вам анекдот розповісти, жизнєнний, як раз про вашу ситуацію, але модератори, нажаль, потерли. Тож доведеться вам вигадати собі щось самому. Ви ж таке вмієте? Все, не буду заважати, залишу вас в цій "делікатній справі" на самоті... ;)
 

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Цензура

loyer_1, санітари, мабуть, не доглядають раз плоди вашої бурної фантазії так активно розтікаються форумом...
Хотів вам анекдот розповісти, жизнєнний, як раз про вашу ситуацію, але модератори, нажаль, потерли. Тож доведеться вам вигадати собі щось самому. Ви ж таке вмієте? Все, не буду заважати, залишу вас в цій "делікатній справі" на самоті... ;)
ггг Ну хто б сумнівався, що ви в черговий раз "вмикнете дурня".
Що я бачу? Це ви, полум'яний революціонер-корчагінець, мені закидаєте "активну бурну фантазію"?:eek:
Та я ж лише констатував факти й вивів з тих фактів цілком логічні висновки. Взагалі, дивно якось чути докори в надмірній активності від людини, що наштампувала за лише один рік кілька тисяч повідомлень.:mrgreen: Виходячи з вашої логіки й простих математичних підрахунків, якщо моя "активність" лише "розтікається форумом", то вже тоді ваша активність накрила цей форум "дев'ятим валом каналізаційних вод". Якщо не вірите - самі перерахуйте на калькуляторі.
Так ви (оце так несподіванка!) ще й анекдоти знаєте??? Я до цього вважав, що ви лише трудами Корчинського цікавитеся. А воно виходить - ви вААще різнобічно розвинений "революціонер"?!
Хоча, як видно, революціонер ви до того ж ще й якийсь не дуже "послідовний": за цензуру тут ратуєте, а самі зараз скіглите, що вас там хтось буцімто "потерли".
P.S. Ну а вашу "жизнєнну ситуацію" дуже влучно характеризує такий анекдот:
Пацієнт на прийомі у лікаря:
- Доктор, у меня - провалы в памяти!
- Как часто?
- Что часто?
- Ну, провалы...
- Какие провалы?..
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Цензура

О, я дивлюсь ви непогано впорались з моїм завданням.
Шкода тільки санітарів: а то після вашого "виведення логічних висновків", їм, мабуть, дуже довго доводиться заспокоювати вашу розбурхану функцію "логікотворення". :lol:
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Цензура

Stein та loyer_1, особисті відносини з'ясовуйте в Оффтопіках або в ПП!!!
 

mi][a

Человеку нужен человек
Цензура «по-китайски» в Комсомольск-на-Амуре: по решению суда закрыт доступ к YouTube
Центральный районный суд Комсомольска-на-Амуре решил перенять опыт китайских коллег и обязал местного интернет-провайдера «РА РТС «Роснет» ограничить доступ абонентов к пяти сайтам: youtube.com, web.archive.org, lib.rus.ec, thelib.ru и zhurnal.ru.

С иском в суд обратился прокурор города Владимир Пахомов. В его заявлении говорится, что в ходе проведенной ведомством по информации местного УВД проверки были обнаружены экстремистские материалы, а именно книга Адольфа Гитлера «Моя борьба», на сайтах lib.rus.ec, zhurnal.ru, thelib.ru и web.archive.org. Отметим, что последний из них – это даже не библиотека, а просто «машина времени», сохраняющая содержимое проиндексированных веб-сайтов, каким оно было в разные годы.

Также претензии у прокурора вызвало и крупнейшее хранилище видеороликов youtube.com. Здесь ведомство нашло видеоролик «Russia for Russians», который, как и книга, был ранее официально признан экстремистским материалом. Для ограничения доступа к текстам и видео прокурор попросил суд обязать провайдера заблокировать по IP-адресам доступ к перечисленным сайтам на своем оборудовании.

Президент «РА РТС «Роснет» Александр Ермаков на суде привел свои аргументы в пользу того, что его организация не может пойти навстречу силовикам. Провайдер не имеет права ограничивать доступ к информации, если абонент не нарушал условий пользования сетью. Кроме того, он не владеет перечисленными ресурсами и не отвечает за их контент. И, наконец, руководитель сослался на то, что контроль за выполнением закона «О противодействии экстремистской деятельности» - прерогатива ФСБ и Роскомнадзора, проверки которых провайдер прошел без замечаний о нарушениях. Лицензия компании была выдана летом 2005 г. и закончилась 30 июня 2010 г. Как заявил Ермаков, документы на получение новой сейчас находятся у регистратора.

Выслушав стороны, судья Анна Айзенберг решила, что провайдер действительно не обеспечивает безопасность пользователей сети и в результате жители Комсомольска-на-Амуре получают свободный доступ к сайтам экстремистской и террористической направленности. Иск прокурора был признан обоснованным, суд посчитал нарушенными конституционные права граждан и для их восстановления обязал провайдера запретить доступ к этим пяти сайтам.

«РА РТС «Роснет» работает в Комсомольске-на-Амуре с 1992 г. Основное направление работы компании - создание сетей передачи данных (СПД) - от систем спутниковой связи до последней мили. Кроме сетей СПД и магистральных оптоволоконных каналов оператор владеет цифровой АТС на полторы тысячи абонентов и спутниковой станцией. Среди его клиентов – местные коммерческие банки, энергетические и торговые компании, операторы сотовой связи.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Цензура

С иском в суд обратился прокурор города Владимир Пахомов. В его заявлении говорится, что в ходе проведенной ведомством по информации местного УВД проверки были обнаружены экстремистские материалы, а именно книга Адольфа Гитлера «Моя борьба»
Скоро заборонять ім'я Чингіз-Хана говорити вголос... Звісно, книга Гітлера є проявом екстремізму, а заклики до джихаду - то "культурные особенности" та "права людини"...
Свобода, демократія...
 
Зверху