Цензура

LY0LIA

Забанен
Их давно уже пора заDOSSить. :) В Евросоюзе вообще некоторые политические деятели говорят, что журналистов нужно вешать, как евреев. Так что перевешать наших журналюг это вполне по-европейски. :)
 
Останнє редагування:

ZhannaDobrinich

Well-Known Member
...Тем временем в стране со "Свободной прессой" прессуются все "неправильные" СМИ....

"Пакращено

Дата Подпись"

З.ы. - Сайт 5-го канала также грузится с огромным трудом
Да, очень показательные штуки сейчас происходят в инэте. Сайты, которые пытаются подавать всю информацию не предвзято, виснут...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Цензура

Порошенко «по-майданівськи» тисне на журналістів

Якщо бажаєте побачити вершину непрофесіоналізму в журналістиці, прямо зараз вмикайте «5 канал». Вже майже два тижні там порушують всі стандарти, яким вчать в інститутах журналістики, до яких закликає «Бі-Бі-Сі» та численні міжнародні журналістські організації. До речі, вітчизняні так само закликають – відомий «Інститут масової інформації», яким керує одна з журналісток «5 каналу» Вікторія Сюмар.
Тож, увімкнувши «5 канал», ви не знайдете там ані об’єктивності, ані збалансованості, ані висвітлення думки всіх сторін. Телеканал став не просто заангажованим, він перетворився у тупий пропагандистський засіб в руках у свого власника Петра Порошенка, який спить і мріє, щоб на хвилі масових акцій видряпати собі більший рейтинг на президентських виборах.
Як вчора виявилось, для Порошенко мало влаштувати тоталітарну пропаганду на своєму каналі. Він вирішив шантажувати журналістів інших, набагато більших і рейтинговіших, каналів: «Інтеру», «1+1» та «Першого національного». Тим самим підняти рейтинг своєму «чесному».
Вчора разом з Тягнибоком Порошенко вирішив пікетувати найбільші телеканали. Вірніше, Порошенко вирішив, а Тягнибок озвучив це рішення зі сцени. Від ICTV та СТБ відмовились, бо їхній власник Віктор Пінчук останнім часом «дружить бізнесом» з Порошенком.
Порошенко запропонував оплатити три колони мітингувальників, які вирушили до телеканалів. Приблизно по одній тисячі людей у кожній з трьох колон. По сто гривень на особу – разом 300 тисяч гривень. Недешева боротьба з конкурентами – «чисто по-майданівськи».
Тож не знаю, куди нас може привести Євромайдан. Люди, які нібито борються з цензурою, створюють найбільш заангажовані ЗМІ. До недавнього часу Порошенко був одним з співзасновників журналу «Кореспондент», однак продав свою долю. Бо там не друкували на кожній третій сторінці інформацію про нього та «Рошен», як це робить «5 канал», - інші журналістські стандарти. А кишеньковий «5 канал» готовий по 35 разів на день показувати Порошенка на тракторі біля Адміністрації Януковича. І це нормально… нормально для «5 каналу».
 
Зверху