НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Haup

козаченько
Люди, дело не в том, что я за Россию. Я за правду, ну не нужно ставить всех русских под один тип, не все они желают нам зла....

Вот я русский наполовину, но я не желаю Украине зла, я тоже за Евросоюз, я тоже ездил в Киев на революцию......я тоже за прогресс украинский, за культуру, за духовность.....Да, своего не нужно стесняться, но и чужое можно брать(лучшее)....

небойся Ярик, через 40 лет я умру.....мои дети надеюсь уедут из этой страны.....скоро уже заживете.......будете богатыми и счастливыми....мы, русские Вам мешаем жить....(мне стыдно быть украинцем после Вас)..

Ярик, с тобой можем поговорить и в реале!!!!

и не обижайтесь.....просто я не думал, что остались такие люди.....

"когда все русские умрут"(слова Фаната СС)----Ярик, я не ожидал!!!!!

Коста, не стирай.............

Haup

козаченько
Последнее:
Народ, судьба которого зависит от одного человека, не имеет права на существование.
Народ, который не в состоянии себя защитить, также не имеет права на существование.
.....без сарказма, без ехидства, но с намеком!!!

з.ы. будем дерзать....:)

Merime

New Member
Sim$Dim сказав(ла):
Моя ціль не звинуватити тебе у чомусь і не довести що ти фашистка чи ще щось.
Цікаво, а яка ж все таки ціль тих, хто сюди зайшов? Тупо розпалювати міжнаціональну ворожнечу на порожньому місці? Когось у чомусь переконати? (що малоймовірно). Самому змінити думку (це з області фантастики). Вбити час?
Сама тема "НЄТ НАЦІОНАЛІЗМУ!!!" провокативна, а набрана великими буквами і з трьома знаками оклику сприймається як крик. На кого! І хто тут має право кричати на інших? Толерантна людина мала б сформулювати усе якось інакше. Можно було спробувати розібратись, що таке націоналізм і чим він відрізняється від шовінізму (з чим його тут більшість сплутали). А так вийшов якийсь базар, особисті образи, невміння вислухати. Якось усе некрасиво виходить. Вам так не здається? Може, спробувати змінити тон або тему?

Fanat-SS

White Power 88
я мав на увазі тих російських фашистів та тупих пенсіонерів, які заважають мені та моїй країні жити. Вони не поважають Україну, не поважають мову, голосують за кого- попало... як можна голосувати за того хто хотів продати мене і мою країну у російське рабство????? я впевнений, що пукін відправив би мене в Чечню!!! І я ненавиджу тих, хто бажав мені ЦЬОГО!!!!!!! ОСЬ,ЩО Я МАВ НА УВАЗІ !!!! Так , що не треба, Хауп, на мене ображатися, бо я ЗНАЮ , що я кажу !!!!!

sensey_1

Я живу, как карта ляжет..
Merime сказав(ла):
Цікаво, а яка ж все таки ціль тих, хто сюди зайшов? Тупо розпалювати міжнаціональну ворожнечу на порожньому місці? Когось у чомусь переконати? (що малоймовірно). Самому змінити думку (це з області фантастики). Вбити час?
Сама тема "НЄТ НАЦІОНАЛІЗМУ!!!" провокативна, а набрана великими буквами і з трьома знаками оклику сприймається як крик. На кого! І хто тут має право кричати на інших? Толерантна людина мала б сформулювати усе якось інакше. Можно було спробувати розібратись, що таке націоналізм і чим він відрізняється від шовінізму (з чим його тут більшість сплутали). А так вийшов якийсь базар, особисті образи, невміння вислухати. Якось усе некрасиво виходить. Вам так не здається? Може, спробувати змінити тон або тему?
ЗГОДЕН. Досить. Пропоную тему закрити. КОСТА, закривай цю тему. Вистачить.

небойся Ярик, через 40 лет я умру.....мои дети надеюсь уедут из этой страны.....скоро уже заживете.......будете богатыми и счастливыми....мы, русские Вам мешаем жить....(мне стыдно быть украинцем после Вас)..

А ти і не українець, такщо тобі нічого соромитись. Ти ж у нас росіянин, такий чесний, сердечний, аж плакати захотілось...

sensey_1

Я живу, как карта ляжет..
Fanat-SS сказав(ла):
я мав на увазі тих російських фашистів та тупих пенсіонерів, які заважають мені та моїй країні жити. Вони не поважають Україну, не поважають мову, голосують за кого- попало... як можна голосувати за того хто хотів продати мене і мою країну у російське рабство????? я впевнений, що пукін відправив би мене в Чечню!!! І я ненавиджу тих, хто бажав мені ЦЬОГО!!!!!!! ОСЬ,ЩО Я МАВ НА УВАЗІ !!!! Так , що не треба, Хауп, на мене ображатися, бо я ЗНАЮ , що я кажу !!!!!
Скільки не кажи, їм все одно. Ображають їх мабуть... Мало їм досить непоганого розвитку російської мови, мало їм телебачення російського... Всього їм мало. А буде їм досить, коли не стане нашої "Ненечки-України", коли вони топтатимуться по цій, нам рідній землі, плюватимуть на неї, використають всі її багатства, коли зітруть з обличчя землі українську націю...От тоді їм вистачить...ТАК??????????????????????????????????

Sim$Dim

бесконечная жесть
Merime
По-перше ця тема стоврена не для обговорення моєї особистості та моральних якостей.
По-друге я звертався до Ravenne.
По третье тема не "НЄТ НАЦІОНАЛІЗМУ", а "НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ".
По-четверте тема створена була не мною ще на старому форумі, а я її лише переніс.
По-пьяте на написав що я маю на увазі під словом націоналізм і чому я проти нього.
По-шосте мені подобается мій тон, я нікого не ображав, безпідставно нічого не писав.
По-сьоме якщо твое повідомлення адресовано виключно мені, то й треба було вислитати ЛСкою. А зараз на твое публічне розвінчання культу мене я відповідаю не менш публічно.

ЗЫ. Гадаю, що тему рано закривати, вона користується популярністью. Закрити її вимагають лише ті, чиїм поглядам суперечить назва теми, вважаю, що це не може бути підставою для закриття.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Sim$Dim сказав(ла):
Ravenne, це звичайно твоя справа продовжувати дискусію чи ні. Я б наприклад хотів щоб продовжувала.
Не варто вважати, що хтось навмисне хоче тебе тут образити. Наприклад, я тебе особисто не знаю, тому для мене ти лише декілька байтів тексту і я сперечаюсь з їх змістом. Моя ціль не звинуватити тебе у чомусь і не довести що ти фашистка чи ще щось. Щоб таке стверджувати треба більше підстав.
Ну може треба іноді не забувати, що за повідомленнями стоять не тільки байти тексту, але й реальні люди. Твоя ціль-довести, що націоналізм, у твоєму (!!) тлумаченні-це погано? Я правильно зрозуміла, саме в цій темі. Я відкрито заявила, що я націоналістка (але у мене інше тлумачення цього слова). Отже, виходить що мої погляди погані. Це ти намагаєшся показати. Але у нас же свобода слова, і я НІКОМУ не нав'язую своїх поглядів насильно. Я намагаюся розповісти про справжній націоналізм, поширені помилки, але всі сприймають мої слова все одно по-своєму.
Ні ти, ні я не при владі. Все може статися, ось тоді й буде сенс дискутувати.

З.І. А на рахунок, ніхто тут не хоче тебе навмисне образити, то мені ця "дитина" (я чесно прохала повідомити свій вік) Хауп, яка дуже багато "гоне", набридла. Нічого особистого, Хаупе, але на твої повідомлення на форумі не збираюся відповідати. А особисто з'ясувати непорозуміння ти мабуть злякався.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Але я все ж таки не хотів би щоб ти припиняля дискусію. Якщо хтось не хоче тебе слухати та прагне якось образити, то просто не треба намагатися йому щось довести. Спілкуйся з тими хто тебе слухає та готовий до нормального діалогу.

Ravenne сказав(ла):
Твоя ціль-довести, що націоналізм, у твоєму (!!) тлумаченні-це погано? Я відкрито заявила, що я націоналістка (але у мене інше тлумачення цього слова). Я намагаюся розповісти про справжній націоналізм.
Уважаемая Ravenne вы попали в идеологическую ловушку, которую раставили ловкие агитаторы... От пламенных речей патриотического содержания до Бухенвальда и Освенцима не так уж далеко.

Зверху