НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Приблизно 100 років тому Микола Міхновський висунув гасло, яке служить приводом для спекуляцій і понині. Україна для українців! Думаю буде незайвим пояснити ці слова.
Держава для народу. Як Італія є держава італійського народу, так й Україна є державою українського народу. Тут говориться не про окремих людей, а про єдину націю як спільноту. Гасло зовсім не заперечує рівних прав для лояльних громадян України - не-українців. Але й не треба дозволяти панувати неукраїнській меньшості над українською більшістю!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Недавно некоторые товарищи кричали, что я неверно понимаю национализм... Однако читая некоторые посты патриотично настроенных граждан, все более убеждаюсь в своей правоте.

***Україна для українців! Гасло зовсім не заперечує рівних прав для лояльних громадян України - не-українців. Але й не треба дозволяти панувати неукраїнській меньшості над українською більшістю!***
Здесь лояльность ставится выше закона, а под нелояльность можно приписать что угодно. Ну не нравятся мне слова "гвинтокрыл", "кошівка","продавчиня", "міліціянт", "автівка", "рушівка", так что я уже нелоялен? Кто будет определять степень лояльности или нелояльности, и что если нелояльность не нарушает законности?
Сколько сил было потрачено что-бы победить эту националистическую болезнь, но нет, сейчас, во втором тысячелетии "патриоты" загоняюти нас в рамки придуманных ими самими границ.
ЗЫ. С нетерпением жду постов про "злочинні дії організованого єврейства".

Fanat-SS

White Power 88
Як справжньому патріоту слова гвинтокрил", "кошівка","продавчиня", "міліціянт", "автівка" мають подобатися з тієї причини, що це наша рідна мова!!!!!! Якщо не подобається - їдь туди , де ці слова тебе не будуть турбувати!!!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Шановний, це моя країна і тому ніколи більше не вказуй мені куди я маю їхати!!!

І це не українські слова, а слова західної української діЯспори. А "патріоти" дуже сильно хочуть втовкмачити всім у голові, що це є "рідне".

Fanat-SS

White Power 88
А що, діаспора - це не справжні українці??? Чи може в світі є дві українські мови???

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
А ми все продовжуємо сперечатися за слова, ну не подобається тобі слово "лояльність", то підскажи інше.
А взагалі, вважайте мене переможеною чи що вам там в голову прийде, але я закінчую дискусію. Доводити, що я не нацистка, фашистка і тому подібне не буду, бо це все одно не призведе до результату.

Sim$Dim

бесконечная жесть
А може у світі одна англійська мова? Чи не вивчають американці справжню англійську перед тим як їхати до Великобританії??
Коли діаспора вже не першої свіжості, то це вже не українці.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ravenne, це звичайно твоя справа продовжувати дискусію чи ні. Я б наприклад хотів щоб продовжувала.
Не варто вважати, що хтось навмисне хоче тебе тут образити. Наприклад, я тебе особисто не знаю, тому для мене ти лише декілька байтів тексту і я сперечаюсь з їх змістом. Моя ціль не звинуватити тебе у чомусь і не довести що ти фашистка чи ще щось. Щоб таке стверджувати треба більше підстав.

Останнє редагування:

Haup

козаченько
"Германия для немцев(арийцев)"---Гитлер
"Россия для русских"---русские шашисты(скины)
"Украина для украинцев"----Ravenne

...не люди, разве я не прав? Равенне, все-таки наверное ты не фашистка, просто не знаешь, что говоришь и что это "гасло" означает..
Я считаю, что не правильно так говорить "Украина для украинцев"....это полный бред....Ярик(Фанат СС)...ты говоришь, что б поумирали все русские на Украине и что б все поуезжали иностранцы (или там депортировали).....тебе не покажется, что это будет чемто напоминать Советские времена, обратно будем стоять на месте 70 лет......ты ж всегда ненавидел Советский Союз.....шото ты парень запутался....

кароче, я не вижу в твоих словах демократии и это не патриотизм....это дурость!!!!

Извените меня "патриоты"..можете меня расстелять у меня в жилах течет русская кровь...не забудте цветы положить Бандере....

Может я кого то и оскорбил, но вы меня больше ....я отвечаю, я сидел в шоке от ваших слов!!!

З.Ы. Коста не удаляй...........

Зверху