НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Так. Латвія дуже "демократично" зробила....
Паспорт НЕгромадянина Латвії, заборона лівого руху, обмеження прав росіян, і визначення Європейського напрямку як єдино вірного, то це є головними "демократичними" здобутками. Люди там вже не люди, там одне стадо. Стадо породистих овечок, які не мають власного Я.
Я зроблю все можливе, щоб цей фашизм (інакше це назвати не можу) не розповсюдився по моїй країні.
Влада, яка має упереджене ставлення до будь-якої нації є негуманною і не має права існувати.
СС, ти міркуєш як націонал-соціаліст. А що є результатом націонал-соціалізму????

Fanat-SS

White Power 88
Я просто не можу ігнорувати історичні факти геноциду проти моєї нації з боку "Російських братів". Отже, нас знищували, а я має з цим погоджуватися і так просто і швидко все забути?????

Sim$Dim

бесконечная жесть
То що ти пропонуеш? Втілити у життя геноцид проти росіян? Ти вважаеш їх не правильними? Ти ГОСПОДЬ????
Всі нації рівні, гірших і кращих не може бути.

Fanat-SS

White Power 88
При владі в Росії кгбіст, який, я впевнений, ненавидить Україну. то чому я повинен добре ставитися до його країни і до нього як до друга?

Fanat-SS

White Power 88
Я не проти всієї російської нації, а лише проти величезної маси тих, хто нас не вважає за людей, або вважає за бидло!!!!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Росія - це НЕ країна Путіна, вона йому не належить.
Виходячи з твоїх постів, ти звинувачуеш саме російськи народ. Ти упереджено ставишся до нього.

Fanat-SS

White Power 88
Якби в Росії була б демократична влада, то я буду тільки ЗА. Тоді б змінилося б відношення до нас - зміниться відношення до них.

Fanat-SS

White Power 88
В Росії, нажаль, дуже багато людей неповажаючих нас як націю, це наслідок політики президента.

Sim$Dim

бесконечная жесть
По-перше у тебе трохи неправильне уявлення про демократію, по-друге у Росії та влада, яку вибрав російський народ. І тільки вони самі повинні вирішувати свої проблеми.
Ставлення до будь-якого народу повинне бути як до рівних собі. Все інше - відхилення від норми.

Зверху