НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Некоректно порівнювати двомовність Канади й України. Різні як історичні передумови, так і сучасні реалії. Не хочеться заглиблюватися в це питання, бо тема не підходяща, та й все одно це не змінить Вашу думку.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ну не скажите... Исторические предпосылки, современные реалии...
Канада - это страна где мирно уживаются два языка, и это +. В Украине же даже не дают спокойно развиватся русскомуЮ не то что статус государственного ему предоставить.... Примеры???? Свежий пример - МАУП. По своим каналам (достоверным) мне удалось узнать что Президентом МАУПА выдано распоряжение согласно которому сотрудникам данного Вуза при деловых беседах нужно разговаривать исключительно на украинском языке. А как известно во время рабочего дня все разговоры должны быть деловыми.
Кстати, МАУП - издает и распостраняет литературу антисемитского характера. Этот факт даже не нуждается в подтверждении. В Киеве на каждом шагу есть такая литература.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
МАУП, якщо я не помиляюся, недержавний вуз. Які претензії?

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ой... никаких претензий...
Пусть негосударственные Вузы творят что хотят, они ведь негосударственные...
В детских садиках негосударственных, теперь без последствий можна вводить курс молодого бойца, курсы по подрывной деятельности и.д. Ввести распроряжение об общении исключительно на латыни... А что? Это ж не государтсвенное учреждение!!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Тільки не валуйте, будь ласка. Це Вам не личить.
На мої слова про те, що програми на телеканалах і радіостанціях мають вестися українською мовою, на форумі мені чітко відповіли, що це недержавні установи і вони можуть робити все, що заманеться.
Так що поки діяльність вузу не переходить межу українського законодавства-все нормально. А не подобається-навчальних закладів у Сумах достатньо, переходь в інший або подавай заяву в Гаазький суд про порушення прав людини. Подивимося яку вони дадуть відповідь.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Пробачте, шановна моя, але ви плутаете грішне з праведним. Телебачення це одне, а ось зоборона СПІЛКУВАТИСЯ будь-якою мовою крім української, то це вже порушення не тільки законів, а й здорового глузду.
Факт про МАУП, я не залишив просто так. Ті кому треба вже знають про нього.

І ще одне, щоб подати заяву в Гаазький суд, треба пройти всі судові інстанції в Україні, а потім вже звертатись туди. Так що ваша порада трохи передчасна.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Тоді тримайте у курсі справи. Самій стало цікаво. Чи скоро все набуде розголосу?
Не можна в Гаазький суд? Тоді до Ніни Корпачьової, вона дуже любить захищати ображених.

Fanat-SS

White Power 88
Як твердо і рішуче діяла Латвія, в якій відразу заборонили антинародну комуністичну партію і забрали право голоса у росіян, що проживають на території країни., щоб за кого попало не голосували , як у нас, і не заважали рухатися країні у Європейську спільноту!!!!!!!!!!

З

Зверюга.ua

Guest
Fanat-SS сказав(ла):
Як твердо і рішуче діяла Латвія, в якій відразу заборонили антинародну комуністичну партію і забрали право голоса у росіян, що проживають на території країни., щоб за кого попало не голосували , як у нас, і не заважали рухатися країні у Європейську спільноту!!!!!!!!!!
:appl: От так і нам треба робити! Щоб усіляки покидьки не обирали Вітронко-Януковичів!

Fanat-SS

White Power 88
І подивись, де зараз реально Латвія за економічним, національним, культурним розвитком, якій ніхто не заважає розвиватися, і де зараз ми, коли постійна боротьба проросійської мафії з українською владою і народом????????

Зверху