Во-первых, если Вы не прочитали правила форума, то я Вам напомню, что здесь нету демократии, и Ваши высказывания "не хочу видеть, не хочу слышать" некого не интересуют, и разрешение спрашивать не будут что б написать свои мысли, если что-то не устраивает то Вас здесь никто не держит.Я більше ніколи не хочу чути і бачити подібних висловлювань!!!! У тебе комплекси? Чи за свій вік тобі дуже соромно? Я дуже здивована подібною поведінкою. І цій людині надано якісь права!!! Не вихована, цинічна, закомплексована особа ображає розумних і ввічливих людей. Та піди втопися, якщо його вік тебе так засмучує, що ти вже вдруге про це нагадуєш. До речі, молодий і дуже симпатичний чоловік. Хай ваша либерті вибачиться, це вже взагалі паскудство якесь!!!
А что Вас так удивляет? Каждый человек имеет право на уважение, даже если он и не Господь Бог. И в отличии от Ваших оскорбительных постов, в её сообщениях я не увидел не одного неприятного слова в Ваш адрес. Вы рассуждаете на уровне школы младших классов, и меня это очень удивляет.Я що справді це прочитала? Вони ж не Господь Бог, я сподіваюсь. Не беріть на себе так багато! Я ображала?! Я висловлювала свою думку, після того як начиталася образ від самозакоханої людини.