Та хай хоч зашифровано. Я гадав, що розділ взагалі ліквідували.І шо, ми тепер будемо її як зашифровану відкривати? Чи це приколи якісь?
Пояснення знайдеться при уважному перегляді підпільного розділу "Політика", як говориться: знайди 10 відмінностей. Відмінність одна - зникла тема "Москали - это не нация", де була розміщена стаття політолога О.Кривдика з відповідною назвою. Вона не носила якогось антиросійського характеру, а навпаки підтримувала демократичні перетворення в Росії, активно виступаючи проти імперського шовінізму, на який давно хворіє Росія. Але читати статтю, де "многа букаф" важко, легше забанити автора , вбити тему. А заодно і весь розділ.Чи будуть пояснення з приводу видалення теми?
я гадав що там можна теми та дописи створювати, а він тіки читати.Та хай хоч зашифровано. Я гадав, що розділ взагалі ліквідували.
Але приколи якісь не дуже дотепні.
Ну що ж будемо в андеграунді ;-)))
Підтримую. Слід визнати, що цей форум розрахований на користувачів тем "Нужно ли целоваться на первом свидании?" ,"какой у вас мобильник?", "чё вы любите хавать?", "едите ли вы майонез?", "а ты умеешь завязывать шнурки?" і т.п.Лучше создать альтернативный социально-политический форум и забыть про здешний компьютерно-торгашеский "бомонд".