Судя по тому, что они за 5 лет своего правления этого не сделали, но зато разбазарили и разворовали все что можно, с ними никакой "пятой колонны" не нужно...Врешті мої кумири змусять п'яту колону або поважати Україну, або все ж пристати на план Путіна по заселенню Зауралля.
Саме так. 100%!"Каждый народ имеет такую власть, которую он заслужил" (с) римский император Август
Що зараз що 1000 років чи 2000 років тому, цей вислів не справедливий… 2000 років тому взагалі народ ніяким чином не міг впливати на владу… а такі вислови з точки психології, напевне могли бути направлені саме для придушення намагань супротиву експлуатаційній політиці, а враховуючи що Август правитель імперії… придушення и національних заворушень… будуючи свідомість людини, в тому що влада не винна, влада в вас яка і має бути… а от сам народ не гідний кращого…"Каждый народ имеет такую власть, которую он заслужил" (с) римский император Август
А в данном случае украинский народ за неё ещё и боролся...
А як що до того, що саме такі вислови повинні і підбурювати народ в першу чергу самому розвиватися і культурно і розумово, а не надалі бидлувати і гнати на галіму владу яку ж сам вибрав.Що зараз що 1000 років чи 2000 років тому, цей вислів не справедливий… 2000 років тому взагалі народ ніяким чином не міг впливати на владу… а такі вислови з точки психології, напевне могли бути направлені саме для придушення намагань супротиву експлуатаційній політиці, а враховуючи що Август правитель імперії… придушення и національних заворушень… будуючи свідомість людини, в тому що влада не винна, влада в вас яка і має бути… а от сам народ не гідний кращого…
Тобто ви хочете сказати, що якщо людина, як окрема частина народу, буде саморозвиватися, буде знати всі науки в ідеалі, не буде палити й пити то тоді прийде нова, чесна влада??? Ні… а от навпаки… можливо? Якщо буде влада, що дбатиме про народ.. то і показники пияцтва і освіта покращиться… народ якраз і відображення результатів правління тої чи іншої влади… при Кучмі… народ був бідний… при Ющенку народ, багатший, але боржник… до того ж у вислові читко сказано "Каждый народ имеет такую власть, которую он заслужил" … як я можу змінити народ?... як ви можете його змінити…. Як можна переконати людину що пияцтво не приведе ні до чого гарного, якщо він втратив роботу, і по суті йому вже нічого втрачати… Це більше схоже на приречення (вирок) народу, ніж на заклик до змін… я приречений бути частиною цього народу.. я приречений бути рабом цієї влади… А от підпис мій закликає, до боротьби, до активних дій… які б могли б змінити систему…....
Маємо те що маємо і те чого заслуговумо...
Саме так, якщо ця людина буде пополяризувати це на своєму прикладі. Далі вже вона буде не одна, навколо неї з'являться інші.Тобто ви хочете сказати, що якщо людина, як окрема частина народу, буде саморозвиватися, буде знати всі науки в ідеалі, не буде палити й пити то тоді прийде нова, чесна влада???
Сенс їй дбати? Владі і так добре, народ її не контролює. Навіщо тягнути конячку нагору, коли вона споглядає вниз? Тоді при владі повинен бути фанатик, переконаний патріот здатний до самопожертви заради власного народу. Де такого взяти якщо народ таких не має? Ну добре, знайдеться один чи кілька, він швидко стане негідником, як тут часто кажуть, бо втратить віру у те що робить, так як плодів 0 з таким народом. Залишається що? Грабувати і насолоджуватися життям.Ні… а от навпаки… можливо? Якщо буде влада, що дбатиме про народ.. то і показники пияцтва і освіта покращиться… народ якраз і відображення результатів правління тої чи іншої влади…
Приречений? При бажанні ви, хай ціною втрати самоповаги до себе, досягнете збагачення.при Кучмі… народ був бідний… при Ющенку народ, багатший, але боржник… до того ж у вислові читко сказано "Каждый народ имеет такую власть, которую он заслужил" … як я можу змінити народ?... як ви можете його змінити…. Як можна переконати людину що пияцтво не приведе ні до чого гарного, якщо він втратив роботу, і по суті йому вже нічого втрачати… Це більше схоже на приречення (вирок) народу, ніж на заклик до змін… я приречений бути частиною цього народу.. я приречений бути рабом цієї влади… А от підпис мій закликає, до боротьби, до активних дій… які б могли б змінити систему…