влада і народ

Статус
Закрита.

Randomize

Забанен
Randomize, во власти всегда были, есть и будут лучшие представители народа. Не власть мочить надо, а народ растить!!! Посмотрите, сколько сейчас еще верят в тех, тем на ком клейма уже негде ставить
AWAS, это когда власть народная, а не еврейско-нипонято какие кланы, которые говорят "у мене мама з давнього козацького роду, і я до армянов (наверно "вірменів") не маю ніякого відношення". Нету там представителей народа. ТОЧКА.
Хочу вам напомнить, что совсем недавно, человек человеку был "друг, товарищь и брат" а сейчас "homo homini lupus est".

З.ы. Лучшие представители всегда беспокоятся о слабших своего народа. А ваши введи очередной законопроект, который при регистрации на бирже труда требует справку о отсутствии "часного хозяйства". Так вот, формуляра такого еще в глаза никто не видел (это те, кто выдавать должны, такое говорят)а на этой самой бирже, при отсутстви этой самой справки пинок под зад, и то ничего что человек ветеран труда и 30 лет отпахал на заводе у станка, и по совести хоть на какую то компенсацию от Государства он претендовать должен. А Государство в лице наших "обранцев-засранцев" нагнуло его через колено, и нормально. Зато некоторые себе вертолеты покупают и прочее... Где народная власть??? Ткните мне пальцем, может я слеп???
 
Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
У власти все самые свидомые украинцы.А все остальные то неправильные украинцы и агенты кремля.Спросите Фокс-малдера он это точно знает и всех нас в этом все время убеждал.
 

lar'x

ICQ 408483443
Відповідь: Re: влада і народ

У власти все самые свидомые украинцы.А все остальные то неправильные украинцы и агенты кремля.Спросите Фокс-малдера он это точно знает и всех нас в этом все время убеждал.
Не сміши.
 

Randomize

Забанен
У власти все самые свидомые украинцы.А все остальные то неправильные украинцы и агенты кремля.Спросите Фокс-малдера он это точно знает и всех нас в этом все время убеждал.
Бред :)) Как свидомым украинцем может быть тот же Суркис, Червоненко, Волков, ТИМОШЕНКО, Герман, Рудковский? :)) То что они говорят, что они свидоми, так как известно что умный молчит, а дурак кричит что умный. От так и патриоты. Инкапсуляция одним словом.
 
Останнє редагування:

sanctum

злой. всегда.
политика как всегда неисчерпаемая тема для дискуссий.

ps. народ имеет ту власть, которая его имеет.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: влада і народ

У власти все самые свидомые украинцы.А все остальные то неправильные украинцы и агенты кремля.Спросите Фокс-малдера он это точно знает и всех нас в этом все время убеждал.
Як казав Ваш гуру і натхненник, проФФесор і аппазіціонер: "Данбас паражняк нє гоніт". Так ось, щоби не гнати "паражняк", Ви б краще посилання на мої висловлювання щодо влади, агентів і "свідомих" навели. А то знову, порожня тріпотня, як і завжди (казав колись Іа: "Впрочем, удивляться не приходится"). Доречи, щодо "неправильних" українців - виключно Ваші перли, так Ви називали в свій час галичан, а все, що україномовне, також на Вашу думку неправильне, бо завезене в свій час з Галичини.
Щодо агентів Кремля, то сподіваюсь, що треба трохи почекати. Наливайченко сказав, що розсекретять архіви спецслужб СССР, і там, вірогідно, випливуть прізвища тих, хто зараз знаходиться або біля влади, або в опозиції, але у владу рветься.
Єдине що можу ще додати, то за будь яких розкладів ні в якому разі не буду підтримувати ту силу, за яку так дерете глотку Ви. Як на мене, людина з адекватною поведінкою навряд чи піде за уркаганом і рецидивістом (колекціонером шапочок :) ), за кадром, що в анкеті на 90 слів зумів втулити 12 помилок (лише в назві своєї професії зробив три помилки), що плутає Словенією зі Словаччиною, Ісака Бабеля з Августом Бебелем, що на ніч читає вірші Анни Ахметової, а грецьку гору Афон "засилає" в Єрусалим, який переконує всіх в своїй непохитній щирій православній вірі, що не заважає йому "закрити" Великий піст на декілька тижнів раніше, який не розуміє, хто таки більш шкідливий - кіт Леопольд чи миші, який непритомніє від кинутого яйця, який не в змозі зв'язати пари слів, а всі промови більш менш якісно може лише прочитати (і тут також виникають проблеми).... Перераховувати можна довго. Так ось, За цього типа, як і за очолювану ним силу, я ніколи не віддам свого голоса, на відміну від Вас. Чому для Вас він є кумиром - загадка, особисто для мене. Можливо, Вам імпонує його освіта, його "героїчне" минуле. Або просто - це людина Вашого рівня, з усіма наслідками звідси... Заговорився я. Так що чекаю від Вас аргументації своїх закидів з посиланням на мої пости.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Як казав Ваш гуру і натхненник, проФФесор і аппазіціонер: "Данбас паражняк нє гоніт". Так ось, щоби не гнати "паражняк", Ви б краще посилання на мої висловлювання щодо влади, агентів і "свідомих" ...
Ну,я не так близко знаком с
проФФесор і аппазіціонер
как Вы,так что не буду с Вами спорить.И напомню Вам что я не создаю себе кумиров,и мне все равно кто будет у власти лиш бы он принимал правильные решения и мог бы нести ответственность за свои действия.
А пока что ваши памаранчивые кумиры только позорят Украину и уничтожают украинцев и Украину.
 

lar'x

ICQ 408483443
Відповідь: влада і народ

Фокс Малдер, гарно пишеш) Я аж зачитався)

А пока что ваши памаранчивые кумиры только позорят Украину и уничтожают украинцев и Украину.
Головна справа не у кумирах, а у населеленні, бо, вибачте як що, якось цей зброд "нацією" язик не повертається сказати.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: влада і народ

Ну,я не так близко знаком с как Вы,так что не буду с Вами спорить.И напомню Вам что я не создаю себе кумиров,и мне все равно кто будет у власти лиш бы он принимал правильные решения и мог бы нести ответственность за свои действия.
А пока что ваши памаранчивые кумиры только позорят Украину и уничтожают украинцев и Украину.
Оце і все? На більше не вистачило матеріалу? Гадаю, що на цитати з моїх дописів, я так і не дочекаюсь, хоча вони лежать на цьому форумі і ні від кого я їх не ховав. Нічого, якось переживу, хоча почитати хотілось, що ж я там такого написав?
Доречи, я також особисто не знайомий з Януковичем. Але я інколи дивлюсь новини не лише каналу ОРТ. Хоча лише російські канали можуть претендувати на незаангажованість та об'єктивність новин. А він наших що можна чекати? Адже всі кадри, де проФФесор викриває "казлов, которые постоянно мешают нам жить", де він жере під час урочистого параду цукертки, стоячи на головній трибуні (і не просто жере, а як вихована людина пропонує їх "гному" і "мєдвєду"), де він на ветерана війни кидає своїм мордоворотам "заберите его на х**", де він непритомніє від кинутого яйця, ну і всі інші перли про Анну Ахметову, про гору Афон в Єрусалимі, про Словенію і Словаччину.... (та скільки можна перераховувати) - все це сфабриковано і сфальсифіковано українськими каналами. А їх дивитись не варто.
и мне все равно кто будет у власти лиш бы он принимал правильные решения и мог бы нести ответственность за свои действия.
Во - во, "лишь бы человек был хороший". Тільки я сумніваюсь, що людина з освітою в сім класів, а восьмий "зона" має в собі достатню кількість знань, щоби приймати належні рішення та керувати державою.
А про відповідальність - це Ви занадто загнули? А може скажете коли в нас хто ніс відповідальність за свої дії. Може регіонали, під час їх перебування біля владного керма понесли відповідальність за розкрадені підприємства Донбасу, за "сдачу" за безцінь (в п'ять разів дешевше її реальної ціни) "Криворожсталі" Ахметову і Пінчуку, за інфляцію більш ніж 20% в той час, коли світовою кризою ще і не пахло? Ась?
А пока что ваши памаранчивые кумиры только позорят Украину и уничтожают украинцев и Украину
Така ж нісенітниця, як і попередні висловлювання.
Ми з Вами маємо різне трактування слова "знищують". Очевидно для Вас, це просто гра слів, я вкладаю в нього більш глибоке значення. Чи може скажете мені, що населення України стало скорочуватись лише за "помаранчевих"? Та ні. Навпаки лише зараз в трьох регіонах України народжуваність стала домінувати над смертністю.
Хто ганьбить Україну та українців говорити в черговий раз не варто, надто багато про них говорили. Як і про тих, хто відкрито висловлюється за те, щоби знищити в Україні все українське (це і про "чужу культуру", і про "мову фольклору і анекдотів", про з'їзд "федерастів" в Сіверськодонецьку тощо). Тому плавно переходимо до моїх кумирів. Не Вам їх згадувати, бо Ви якось і не усвідомлюєте, хто ж такі вони, мої кумири. Скажу лише, що вони (мої кумири :) ) не стануть вішати за згаданий з'їзд медальки та брати на керівну посаду РНБО, не будуть вручати грамоти Серьозі Підрахую за сфальсифіковані результати виборів, не простять Щербаню те, що він зробив з Сумщиною (як колись обіцяв Ющенко). Врешті мої кумири змусять п'яту колону або поважати Україну, або все ж пристати на план Путіна по заселенню Зауралля.
 
Статус
Закрита.
Зверху