Відповідь: Re: влада і народ
Ну,я не так близко знаком с как Вы,так что не буду с Вами спорить.И напомню Вам что я не создаю себе кумиров,и мне все равно кто будет у власти лиш бы он принимал правильные решения и мог бы нести ответственность за свои действия.
А пока что ваши памаранчивые кумиры только позорят Украину и уничтожают украинцев и Украину.
Оце і все? На більше не вистачило матеріалу? Гадаю, що на цитати з моїх дописів, я так і не дочекаюсь, хоча вони лежать на цьому форумі і ні від кого я їх не ховав. Нічого, якось переживу, хоча почитати хотілось, що ж я там такого написав?
Доречи, я також особисто не знайомий з Януковичем. Але я інколи дивлюсь новини не лише каналу ОРТ. Хоча лише російські канали можуть претендувати на незаангажованість та об'єктивність новин. А він наших що можна чекати? Адже всі кадри, де проФФесор викриває "казлов, которые постоянно мешают нам жить", де він жере під час
урочистого параду цукертки, стоячи на головній трибуні (і не просто жере, а як вихована людина пропонує їх "гному" і "мєдвєду"), де він на ветерана війни кидає своїм мордоворотам "заберите его на х**", де він непритомніє від кинутого яйця, ну і всі інші перли про Анну Ахметову, про гору Афон в Єрусалимі, про Словенію і Словаччину.... (та скільки можна перераховувати) - все це сфабриковано і сфальсифіковано українськими каналами. А їх дивитись не варто.
и мне все равно кто будет у власти лиш бы он принимал правильные решения и мог бы нести ответственность за свои действия.
Во - во, "лишь бы человек был хороший". Тільки я сумніваюсь, що людина з освітою в сім класів, а восьмий "зона" має в собі достатню кількість знань, щоби приймати належні рішення та керувати державою.
А про відповідальність - це Ви занадто загнули? А може скажете коли в нас хто ніс відповідальність за свої дії. Може регіонали, під час їх перебування біля владного керма понесли відповідальність за розкрадені підприємства Донбасу, за "сдачу" за безцінь (в п'ять разів дешевше її реальної ціни) "Криворожсталі" Ахметову і Пінчуку, за інфляцію більш ніж 20% в той час, коли
світовою кризою ще і не пахло? Ась?
А пока что ваши памаранчивые кумиры только позорят Украину и уничтожают украинцев и Украину
Така ж нісенітниця, як і попередні висловлювання.
Ми з Вами маємо різне трактування слова "знищують". Очевидно для Вас, це просто гра слів, я вкладаю в нього більш глибоке значення. Чи може скажете мені, що населення України стало скорочуватись лише за "помаранчевих"? Та ні. Навпаки лише зараз в трьох регіонах України народжуваність стала домінувати над смертністю.
Хто ганьбить Україну та українців говорити в черговий раз не варто, надто багато про них говорили. Як і про тих, хто відкрито висловлюється за те, щоби знищити в Україні все українське (це і про "чужу культуру", і про "мову фольклору і анекдотів", про з'їзд "федерастів" в Сіверськодонецьку тощо). Тому плавно переходимо до моїх кумирів. Не Вам їх згадувати, бо Ви якось і не усвідомлюєте, хто ж такі вони, мої кумири. Скажу лише, що вони (мої кумири
) не стануть вішати за згаданий з'їзд медальки та брати на керівну посаду РНБО, не будуть вручати грамоти Серьозі Підрахую за сфальсифіковані результати виборів, не простять Щербаню те, що він зробив з Сумщиною (як колись обіцяв Ющенко). Врешті мої кумири змусять п'яту колону або поважати Україну, або все ж пристати на план Путіна по заселенню Зауралля.