SoLar
Забанен
1 год назад моя семья и я лично жили в несколько раз лучше, чем при нынешней власти. Для справок: мы не "донецьки". Обычные ЧП. Мелкий бизнес.Pablo сказав(ла):Ніколи і ніде всі не можуть бути однієї думки - І це добре... Щож кожному своє... А любити ЦЮ УКРАЇНУ будуть ваші діти, будуть повірте!!!
Комусь там потрібна конкретика?!
Що конкретно вам не подобається у тому, як розвивається Україна?
Може що вона не розвивається як післярадяньська Польща, чи к приміру Чехія??? Може Вам не подобається що ваща заробітня платня меньша ніж у полЯка, чи чеха??? Спитаєте ви чому???
А тому шановний, що ще 15 років тому там до влади прийшли НАЦІОНАЛ-ПАТРІОТИ Лех Валенса(Польща), Вацлав Гавел (Чехія), доречі останній - звичайний - електрик-слюсар, але палкий патріот Чехії...Маєте результат!!! А ми останні 14 років мали деформовану владу рад, а потім просто були Російськими вассалами. І раптом приходить пан Ющенко і вам за рік просто стає гидко шо він робить. А Деж ви були 14 років????? у часи Кравчуків і кравчучок, Кучмів- та кучмовозів, ларьків, мінял, кидал, мальвін, комків, злодіїв тощо???? може ви ще були маленьким хлопчиком і не пам"ятаєте??? тоді може бути!..
А то что в выше написали - обычная жвачка для глаз... Никаких положительных изменений с пришествием "НАЦІОНАЛ-ПАТРІОТIВ" я не ощутил. И не думаю, что они принесут что-то положительное. Очередная страница истории про то, как Украина отстаивает свою нэзалежнисть и самобутнисть и в очередной раз набивает шишку.