Мы

Dre.hz

Active Member
Dr_Faust сказав(ла):
А ви себе ким вважаєте? хохлом, москалем, кацапом, українцем, росіянином чи космополітом?! Прізвище маєте, здається, українське...
Украинец я. Родители тоже украинцы. Родился и вырос на Украине. (Фамилия - не показатель). Общаюсь и пишу на руском. Просто потому что на нем мне проще выразить свои мысли так как этого хочу я (это не значит, что я не знаю украинского). Отношение к языковому вопросу - .
А позволяю называть украинцев и россиян хохлами и москалями в тех случаях, когда проявляется наш общий до боли родной менталитет.

rfvgy

Ukrainian
Я заметил что россия строит из себя такое -США№2(СНГовский вариант ) ,а Украина выступает как мальчик для битья.Нам ответить нечем ,да и сориться с соседом никто не хочет.
Присоединится к россии и поменять доморощенных олигархов на соседских не выход.Даже в СССР украинци жили хуже чем молдаване,грузины ,прибалты.

Клара Цеткин

Well-Known Member
KOCTa сказав(ла):
Это и вмешательство в дела Украины во время выборов, причём наглое вмешательство. И цены на газ. И подобные передачи.
Почему тех, кто борется за независимость Украины называют националистами? Как тех, кто её поливает грязью называть?
1. Это, кстати, и не удивляет. Еще президентские выборы не забыли
2. засланцы (букву при желании можна сменить)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Добренькая Вы Кларочка, Вам бы автоматик...

talstoy

what tha f@ck
Менеджер Нафтогаза сказал прямо: Если не наступят холода, продержимся до весны без имперского газа...
Наступило время доказать ещё раз, что мы НАРОД. Пусть даже мёрзнущий у холодных батарей, но не сломленный и гордый

Lexu$

брю.net
talstoy сказав(ла):
Менеджер Нафтогаза сказал прямо: Если не наступят холода, продержимся до весны без имперского газа...
Наступило время доказать ещё раз, что мы НАРОД. Пусть даже мёрзнущий у холодных батарей, но не сломленный и гордый
а как же путинские подачки в виде 4 млн.у.е. на газ? это ж какой доброты человек. как говорится - "россия - щедрая душа". чувак вон на какие одолжения пошел. :)

Pablo

Member
Dre сказав(ла):
...
Хохлы, правда тоже не лучше - пальцы гнут, морозятся, фигню всякую несут.
В общем типичная ситуация - два соседа не поделили рыбу в ставке...

Менталитет у нас такой. И хохломоскальский национальный зверь душит обе стороны ....
Шановний пане модер!
Коли Вам вже набридне називати самих себе бидлом? Коли в Вашій свідомості з"являться крихти гордості.
Вам дуже неприємно коли хтось виявляє неосвідченість в комп. та мережевих термінологіях та значеннях, а самі допускаєте такі неприпустимі "ляпи" у суспільно політичних питаннях... соромно... "Какие такие хахлы???????????..... Шановний Ви себе прирівнюєте до кого???? Ви громадянин якої країни???? Тримаю парі що ви громадянин України - то принаймні майте гідність не називати себе і, уособлюючи під терміном "хохли" всіх нас українців, включно і мене - хохлами...." якщо це не ображає Вас то це ображає мене як українця та громадянина України.
По друге "Кто морозиться?????" - шановний, колиб Ви мали якусь, хочаб невелику краплину освідченості у справі дипломатії, та ще й з людожерским режимом дяді Путіна, то ви б не казали про "пальцы и про морозяться", тому що українські дипломати ведуть дуже виважену і відверто проукраїнську політику щодо зовнішнього подразника української економіки - Росії в обличчі Газпрому. Тож я вас застерігаю проти подібних висловлювань у бік Української еліти, в обличчі наших дипломатів, та громади Укораїни, в уособленні нас - пересічних громадян! Бо цим ви засвідчуете вашу необізнаність.
Коли ви геній в мережевих комп. питаннях то це не свідчить про Вашу освідченість та божественість в усьому іншому!!!
І наостанок про менталітет!
Коли людина формує свою свідомість, то вона формує свій світогляд і свій менталітет, і коли в Вас живе така свідомість, як "хохломоскальский национальный зверь" тоді вам важко думати про такі речі, як нація, національні інтереси, та національна ідея, а відповідно про свою гордість як людини, як громадянина та члена суспільства!!!

чекаю на Ваш "божествений коментар"

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
:)
Примушуєте Дре червоніти.
Шановний пан Pablo, якщо ви маєте намір звернутися приватно до адміна цього форума - пишить йому ПП (приватне повідомлення), якщо ви до нього звертаєтесь як до людини, не потрібно нагадувати йому що він адмін :). До речі, адмін нє модер.

Dre.hz

Active Member
Pablo сказав(ла):
Шановний пане модер!
Навіщо наголошувати на мій статус на цьому форумі? Це має якесь принципове значння?
Коли Вам вже набридне називати самих себе бидлом?
Можу Вас запевнити - це ні в якому разі не приносить мені жодного задоволення. Я б залюбки припинив це робити (і намагаюсь це зробити), але чим більше живу на світі, тим більше переконуюсь що, нажаль, так воно і є...
Вам дуже неприємно коли хтось виявляє неосвідченість в комп. та мережевих термінологіях та значеннях, а самі допускаєте такі неприпустимі "ляпи" у суспільно політичних питаннях... соромно...
...
Коли ви геній в мережевих комп. питаннях то це не свідчить про Вашу освідченість та божественість в усьому іншому!!!
Це нормальне явище. Я жодного разу не висвілтював себе як знавця політичних справ і залюбки слухав критику в свою адресу щодо питань, яким присвячена ця гілка форуму.
"Какие такие хахлы???????????..... Шановний Ви себе прирівнюєте до кого???? Ви громадянин якої країни???? Тримаю парі що ви громадянин України - то принаймні майте гідність не називати себе і, уособлюючи під терміном "хохли" всіх нас українців, включно і мене - хохлами...." якщо це не ображає Вас то це ображає мене як українця та громадянина України.
Дозвольте вам процитувати російского філософа П. Я. Чаадаєва: "Я предпочитаю бичевать свою родину, предпочитаю огорчать ее, предпочитаю унижать ее, только бы ее не обманывать".
По друге "Кто морозиться?????" - шановний, колиб Ви мали якусь, хочаб невелику краплину освідченості у справі дипломатії, та ще й з людожерским режимом дяді Путіна, то ви б не казали про "пальцы и про морозяться", тому що українські дипломати ведуть дуже виважену і відверто проукраїнську політику щодо зовнішнього подразника української економіки - Росії в обличчі Газпрому. Тож я вас застерігаю проти подібних висловлювань у бік Української еліти, в обличчі наших дипломатів, та громади Укораїни, в уособленні нас - пересічних громадян! Бо цим ви засвідчуете вашу необізнаність.
Тут я з вами погоджусь.
І наостанок про менталітет!
Коли людина формує свою свідомість, то вона формує свій світогляд і свій менталітет, і коли в Вас живе така свідомість, як "хохломоскальский национальный зверь" тоді вам важко думати про такі речі, як нація, національні інтереси, та національна ідея, а відповідно про свою гордість як людини, як громадянина та члена суспільства!!!
Не "важко"... "Мне за державу обидно..."

чекаю на Ваш "божествений коментар"
Доречі, той знак, що на вашій аватарці, мені нагадує самі розумієте що. І хоча він завуальюваний так, що до нього в жодному разі не підступитися, він примушує мене дивитись на вас крізь призму того, що він символізує.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Пан, Pablo, ви задоволени відповіддю? Якщо ні - подальше, будь ласка вирішуте в ПП. А подальше продовження в цьому розділі приватних бесід буде наказуватись.

Зверху