Dre сказав(ла):
...
Хохлы, правда тоже не лучше - пальцы гнут, морозятся, фигню всякую несут.
В общем типичная ситуация - два соседа не поделили рыбу в ставке...
Менталитет у нас такой. И хохломоскальский национальный зверь душит обе стороны ....
Шановний пане модер!
Коли Вам вже набридне називати самих себе бидлом? Коли в Вашій свідомості з"являться крихти гордості.
Вам дуже неприємно коли хтось виявляє неосвідченість в комп. та мережевих термінологіях та значеннях, а самі допускаєте такі неприпустимі "ляпи" у суспільно політичних питаннях... соромно... "Какие такие хахлы???????????..... Шановний Ви себе прирівнюєте до кого???? Ви громадянин якої країни???? Тримаю парі що ви громадянин України - то принаймні майте гідність не називати себе і, уособлюючи під терміном "хохли" всіх нас українців, включно і мене - хохлами...." якщо це не ображає Вас то це ображає мене як українця та громадянина України.
По друге "Кто морозиться?????" - шановний, колиб Ви мали якусь, хочаб невелику краплину освідченості у справі дипломатії, та ще й з людожерским режимом дяді Путіна, то ви б не казали про "пальцы и про морозяться", тому що українські дипломати ведуть дуже виважену і відверто проукраїнську політику щодо зовнішнього подразника української економіки - Росії в обличчі Газпрому. Тож я вас застерігаю проти подібних висловлювань у бік Української еліти, в обличчі наших дипломатів, та громади Укораїни, в уособленні нас - пересічних громадян! Бо цим ви засвідчуете вашу необізнаність.
Коли ви геній в мережевих комп. питаннях то це не свідчить про Вашу освідченість та божественість в усьому іншому!!!
І наостанок про менталітет!
Коли людина формує свою свідомість, то вона формує свій світогляд і свій менталітет, і коли в Вас живе така свідомість, як "хохломоскальский национальный зверь" тоді вам важко думати про такі речі, як нація, національні інтереси, та національна ідея, а відповідно про свою гордість як людини, як громадянина та члена суспільства!!!
чекаю на Ваш "божествений коментар"