МАХ
Active Member
Це моє загальне враження, від всього сказаного ним… Я ж не буду вам переказувати все що говорив Яценюк?... На даний момент він піариться, тому від нього чітку позицію досить важко почути, але позиція зрозуміла… Подивіться в п’ятницю Свободу на Інтері і якщо відкинути популізм, можна зробити висновок, такий же як і я… в тому що там буде Яценюк у мене не виникає сумнівів..... можливо мої здогадки і хибні, але коли він говорить про соціальні проблеми, розумієш що він просто грає на публіку… ну не навчився ще брехати… нічого Фірташ швидко з нього зробить актора… Канал Інтера вже Фірташа, такий же як 5 канал - Порошенка, а ТРК Україна – Ахметова…Нет в природе таких партий, народных, разве что коммунистическая партия совецкого союза. Кстати, что там за высловлювання были, что навели вас на подобное? Мне просто интересно.
Комуністична партія, це пародія на народну… все одно що в Росії партію «Единая Россия» назвати народною…
А ви знаєте інший шлях подолання політичної кризи? Ви спите і чикаєте, що прийде добрий дядя який вкладе до 1 млрд. грн., створить політичний проект, виграють вибори, і не зажадає повернення вкладених грошей?... а в бізнесі це називається інвестуванням… тобто повинно приносити прибуток… а як відомо апетит приходить під час харчування… тому сумніваюсь що, обкрадання країни припиниться на певній сумі… а враховуючи що це ризиковий вклад (раз на раз не приходиться… напевне одні вибори виграються з 5….), та ще й довгострокові…. Можна здогадуватися лише про масштаби махінацій… (наприклад Надра отримала 10 млрд. грн…. плюс з нічого «скромно заработали» 11 млрд. кубів газу… що в середньому можна продати за 3-4 млрд. доларів… це та компанія що пару років не мала жодного центу…).. рахуючи лише за газ… а ці кошти могла б заробити держава… тому кожного громадянина кишеня не дорахувалась приблизно до 100$... Кожного!!! За нинішнім курсом, звісно ж не без старань окремих політиканів десь 800 грн.!!!... Краще б народу роздали б… а ще краще вкласти в реальний сектор економіки, це і нові робочі місця, це і збільшення ВВП, це і зміцнення гривні, це і збільшення купівельній спроможності… а опиняться вони в офшорах….
Зараз криза, але на мою думку це криза не фінансова і не економічна, це криза взаємозв’язку, криза розуміння, криза системи… це криза демократії… а враховуючи що США є найбільшим провідником демократії, і те що до її валюти всі прив’язані, це криза світова… банки не можуть зрозуміти поводження з курсом, от і криза фінансова… а все досить просто.. ми створили не економіку, а лише ілюзію… і це лише початок… (не пам’ятаю, але напевне на цьому форумі я вже говорив, що криза поглине всіх, окрім країн Євросоюзу, бо в них власна валюта, тому взаємовідносини, внутрішні ринки збережуться, також здешевлення енергоносіїв…(Тому підтвердження - замислення Англії переходу на Євро валюту, хоча пів року назад про таке ніхто навіть і не хотів чути)… і Китай, які далекі від демократії, з власним потужним ринком… можливо варто ще включити деякі країни, але я про них слабо знаю)… Потрібно шукати нові підходи, і не лише в економіці, але й в політиці…
Вертаючись до народної… Немає в Україні жодного хто б віддав 1млрд. грн.. «безвозмездно»… так само як і 1000 котрі б поділилися 1 млн. грн. … а от навпаки???… навряд чи… але постійне існування народної партії зменшило б потрібні витрати… збільшило б прихильників, а систематичні вклади, зменшили б навантаження на громадянин… в крайньому разі мені краще б заплатити через касу 10 грн. в місяць, чим відправити в офшори 800грн. одразу… до того ж це розвиток країни, а не як зараз заганяння країни в боргову яму, з якої прийдеться вибиратись не нам, дармоїдам, а наступним поколінням…