Грузино-Осетинский конфликт

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Панове модератори! Подібного роду заяви, є нічим іншим, як зазіханням на територіальну цілісність України, що передбачені ст. 110 КК України:

Скажіть, будь ласка, чи довго ще гілка "Політика" буде заповідником для "п'ятоколонців" та полігоном для їх українофобських фантазій?
Тут патякали про цензуру в Україні. Я хотів би, щоби у нас була така цензура, і щоби з нашими манкуртами зробили те, що в їх любій Росії "гномівська цензура" зробила з Тарасом Зеленяком.
Вони тут створили тему "Чи стане Україна нормальною державою?". Дуже хочеться, щоби ми стали нормальною державою, яка взяла на озброєння політику Їзраїлю - існує спеціальний підрозділ, що відповідає за фізичне усунення осіб, діяльність яких має радикальний антиїзраільський напрямок...
Ось тоді б менше було б на наших форумах подібного роду "патріотів"...
Уважаемый Фокс Малдер! Не обижайтесь, но не могу не потешиться...Это не паранойя ли Вас свалила?
Уж простите...и не отвечайте - а то мне как то боязно уже....

Serg_aka_m0rPh

Забанен

Панове модератори! Подібного роду заяви, є нічим іншим, як зазіханням на територіальну цілісність України, що передбачені ст. 110 КК України:

Скажіть, будь ласка, чи довго ще гілка "Політика" буде заповідником для "п'ятоколонців" та полігоном для їх українофобських фантазій?
Тут патякали про цензуру в Україні. Я хотів би, щоби у нас була така цензура, і щоби з нашими манкуртами зробили те, що в їх любій Росії "гномівська цензура" зробила з Тарасом Зеленяком.
Вони тут створили тему "Чи стане Україна нормальною державою?". Дуже хочеться, щоби ми стали нормальною державою, яка взяла на озброєння політику Їзраїлю - існує спеціальний підрозділ, що відповідає за фізичне усунення осіб, діяльність яких має радикальний антиїзраільський напрямок...
Это не к модераторам, это к
З.І. Для любителей банить по ИП - убейтесь об свою клаву(я не ваш плебей, и мой ИП растягивается на весь диапазон интернет адресов).

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну да я злобный русский шовинист...который хочет чтобы Японии вернули Северные территории. Что, не сходится что-то? В таком случае я японский шовинист. Или как?
Если бы в нашем государстве уважали мнение обычного человека (который думает по другому, чем "партия"), не принуждали учить гос. язык, не издевались и не насмехались над русским языком (типа акций "Меняю часы на годинник" и подобного позора), не делали из России врага, не делалаи Бандеру, УПА и остальных фашистов героями (причём навязывают это насильно) и ещё много-много причин - то тогда можно было не уезжать никуда, а жить тут на своей Родине в мире и добрососедстве...........
Ну от порівняй те, що ти сказав про Україну з тим що тебе чекає у Японії. Стосовно поваги до емігрантів у ній, нічого сказати не можу, хоча там, здається особливо і японці не жирують, бо місця замало. Мову російську, до якої ти звик, там взагалі не зрозуміють, тому доведеться розмовляти японською. Ну, ясна річ для тебе це не проблема, бо у тих хто любе аніме і плейстейшон, японська мова вже генетично присутня. Стосовно ворога, то сам згадав про Куріли. До того ж у другій світовий Японія була офіційним союзником Гітлеровської Німеччини. Про японський националізм ти можеш не знати, чи не бажати знати, але він від цього не зникне, а саме на ньому будувалась відбудова Японії після 2-ї світової, і саме на ньому зараз тримається її світовой авторітет. Тож я не вважаю, хоч одну з претензій до України з твого боку і саме для тебе суттевою. Скажи просто, що тебі не подобається те місце, де ти народився і виріс, і дуже хочешь туди, де тобі вважається буде жити краще. І не потрібно при цьому усіх, кому тут жити подобається, поливати брудом.

Terminus

where death is most alive

...існує спеціальний підрозділ, що відповідає за фізичне усунення осіб, діяльність яких має радикальний антиїзраільський напрямок...
Судя по Вашему вчерашнему ответу на вопрос об идеологии украинского национализма, и сегодняшнему демаршу(?) похоже, что к Вашим задачам в нашей стране кроме сознательного внесения раздора добавляется еще и геноцид собственного народа. Верно Вас понял?

З.Ы. Так скатертью дорога на землю обетованную.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Уважаемый Фокс Малдер! Не обижайтесь, но не могу не потешиться...Это не паранойя ли Вас свалила?
Уж простите...и не отвечайте - а то мне как то боязно уже....
Та ні, все що хотів, я вже сказав .

Зверюга

Vulcher
Модератор
Блин как дети малые... Вы вообще тут пишите для чего? Что бы быть услышаными или что бы нагадить соседу? Так есть более легкий способ, плотно покушать и все то что скушал и уже переварил, в пакетик и этот пакети по двери соседу, радости будет наверное очень много...

Ну а если вы хотите что бы вас услышали и прислушались то давайте вести цивилизованый диалог не оскарбля ни кого. Тоетсь не называть УПА фашистами, поскольку их вина не установлена в суде о котором вы все знаете и так же напомню про армию Власова...
Так же про язык или мову, будте сдержаными и будет норамльный диалог а не грызня, аля "а ты говно, а ты два говна..."

SkiF

Я - Українець!
Відповідь: Грузино-Осетинский конфликт

Повністю підтримую позицію Грузії, а росія черговий раз показала своє справжнє лице. Не здивуюся якщо в найближчі часи така ж історія повториться і з Україною, отже нам є чого остерігатися, остерігатися нашого "братнього російського народу", який тільки і намагається впихнути носа у не свої справи. А про їхні заяви, які звинувачують Грузію у геноциді я взагалі мовчу. Хто б ще про геноцид казав... Та й "отмазка" слабенька для бомбардування околиць Тбілісі, Горі та Поті.

Terminus

where death is most alive
Блин как дети малые... Вы вообще тут пишите для чего? Что бы быть услышаными или что бы нагадить соседу? Так есть более легкий способ, плотно покушать и все то что скушал и уже переварил, в пакетик и этот пакети по двери соседу, радости будет наверное очень много...

Ну а если вы хотите что бы вас услышали и прислушались то давайте вести цивилизованый диалог не оскарбля ни кого. Тоетсь не называть УПА фашистами, поскольку их вина не установлена в суде о котором вы все знаете и так же напомню про армию Власова...
Так же про язык или мову, будте сдержаными и будет норамльный диалог а не грызня, аля "а ты говно, а ты два говна..."
Какой диалог? О том, как КОСТа ждет не дождется "Коли чекати бомбордування Сум?" или Мулдер всех собирается отправить в Моссад? О чем диалог о "московитах" и "москалях"? Как не называть гауптштурмфюрера СС фашистом? Диалог можно вести не не с мягко сказать невежливыми и безплатформенными субъектами.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Фокс Малдер, коли у наший країні законодавчо і відповідними структурами не буде пітримано те про що Ви кажете таке і буде. І не потрібно кидати модераторів під танк. Вистачає клопоту щоб ви тут один одного через переконання не повбивали і хочь якось у межах цивільно спілкування поводились. Вказане повідомлення буде видалено, але в такому випадку Вам доведеться видаляти і своє, в якому Ви його цитуєте.
Это не к модераторам, это к
З.І. Для любителей банить по ИП - убейтесь об свою клаву(я не ваш плебей, и мой ИП растягивается на весь диапазон интернет адресов).
Стосовно СБУ згоден, нехай вони такими товаришами активніше займаються, а не перекладають це на якихось модераторів.
А от стосовно Вашого ЗІ, вимушен Вас засмутити, і цей нік відправляю у бан. А ігноруванням правил форуму Ви показуєте що нічим не краще від тих кого засуджуєте.

Зверюга

Vulcher
Модератор
Какой диалог? О том, как КОСТа ждет не дождется "Коли чекати бомбордування Сум?" или Мулдер всех собирается отправить в Моссад? О чем диалог о "московитах" и "москалях"? Как не называть гауптштурмфюрера СС фашистом? Диалог можно вести не не с мягко сказать невежливыми и безплатформенными субъектами.
Ну ось про що я казав, ви пречитайте те що ви написали, як можна звинувачувати когось у діях, о котрих в і гадки не маєте.
Можу відкрити вам очі на де які аспекти діяльності модераторів нового склікання.
Всі бани котрі вони видають виріюшуються не в одностороньому порядку, а приямаєтьс я рішення декількома модераторми у котрих колір ніку червоний.
І от якщо більшість за бан, тоді цей бан надається...
Чи ви хочете сказати що всі модератори ненавідять одного користувача за його переконання?
І де в УПА був "гауптштурмфюрера СС" тількі дійсний член УПА а не примарний...

Зверху