Непозортесь… Вибачте але це жіноча логіка, сім’я і більше мене нічого не цікавить, а хто ж повинен захищати цю ж сім’ю, хто повинен зупиняти ворогів ще до їхнього свавілля у вікон вашої будівлі?… Ви так і не відповіли мені на моє запитання, ви його уникаєте?…. Процитую…
До речі, всі напевне пам’ятають відео з Жиреновским, де він обкурений зі словами « Буш не смей стрелять по Багдаду, давай лучше вместе е***ем по Тбілісі»… тоді ще був президентом не Саакашвілі , але відносини , можна сказати у Грузії з Росією були не дуже дружелюбні… Як кажуть «нет диму без огня»…
И ось
You must be registered for see links
але якщо погуглити то можна знайти безліч подібних статейок.
Що це? Це що щоб розпочавши якісь бойові дії і все звалити на США? Кажучи «Ми ж говорили, попереджували, провокації від США….»
Чому Росія нам не дає самостійно обирати свій шлях? Чому якщо ми ідемо в НАТО, де декілька десятків демократичних країн, Російська влада називає нашу владу маріонеткою… А коли ми 14 років підтанцьовували під дудку Кремля, то ми були братськими народами… Як Росія відноситься до братських народів ми вже побачили в Грузії….
Ви забули як ми жили при Кучмі? Затримки зарплати на 4-5 місяців, світло через день вимикали… Тоді ми орієнтувались на Росію, у нас були гарні відносини с Росією… Як тільки Україна почала підійматися, зразу Росія починає енергетичну війну проти України, а зараз і інформаційну…
Чому як тільки рівень життя у нас почав рости у нас почали погіршуватися відносини з Росією?
Тому що ми у Росії були колонією… Ресурсна база і ринок збуту товарів, все…
Мати розвиненого сусіда економічно не вигідно.....