Грузино-Осетинский конфликт

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

а делать выставки и т.п. входит в её обязанности?
к примеру "УПА. История непокоренных".
Точно не скажу, бо читав давно, але в Законі України "Про СБУ" (а він доступний для загального ознайомлення) є пункт, в якому на СБУ покладається обов'язок сприяти реабілітації репресованих громадян... Ось тому така увага до Голодомору та діяльності УПА.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Ничего удивительного и необычного - идиотов везде хватает.
Мне просто не понравилась форма Вашего изложения.
Что значит "рвать"?! Кто кого "порвал"? Наши "герои"?
Для меня - придурки - и не потому что против России а потому что вообще ЕДУТ ВОЕВАТЬ. Уроды!
Войн не должно быть!
Цікаво якось виходить. То для Вас є чужим патріотизм і все, що з ним пов'язане, бо ні до чого крім рідних у Вас немає справи, то все таке якась справа є, бо періодично Ви стаєте в чергу "пнути" нашого Президента, МЗС, та і всю державу, скажімо за "недружнє" ставлення до Росії...
А ось тут "придурки, уроды"... А чому так? Тому, що вони не користуються принципом "моя хата з краю"? Тому, що у них, крім рідних та особистого життя є якісь принципи? Тому, що вони не можуть про себе сказати "вот такая я скотина"? Ви не пішли воювати, я не пішов воювати... Але це не означає, що саме така позиція є правильною... Якщо Ви не в змозі піднятись до їх рівня, то не треба поливати брудом людей, які мають якусь ідею.
Якщо виходити з Вашого світогляду, то "придурком и уродом" був лорд Байрон, бо не захотів "пропалювати" сімейні статки в аристократичних розвагах, а пішов воювати за свободу Греції, "уродом" був Ернест Хемінгуей, який пішов воювати за свободу Анголи, і нарешті (якщо це Вам ближче) "придурками" можна назвати громадян СССР, які добровольцями пішли воювати на боці республіканців в Іспанію, проти Франко (наскільки я пам'ятаю курс історії СССР, то таких було десь 2000, з яких 200 загинули)...

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: Грузино-Осетинский конфликт

Цікаво якось виходить. То для Вас є чужим патріотизм і все, що з ним пов'язане, бо ні до чого крім рідних у Вас немає справи, то все таке якась справа є, бо періодично Ви стаєте в чергу "пнути" нашого Президента, МЗС, та і всю державу, скажімо за "недружнє" ставлення до Росії...
А ось тут "придурки, уроды"... А чому так? Тому, що вони не користуються принципом "моя хата з краю"? Тому, що у них, крім рідних та особистого життя є якісь принципи? Тому, що вони не можуть про себе сказати "вот такая я скотина"? Ви не пішли воювати, я не пішов воювати... Але це не означає, що саме така позиція є правильною... Якщо Ви не в змозі піднятись до їх рівня, то не треба поливати брудом людей, які мають якусь ідею.
Якщо виходити з Вашого світогляду, то "придурком и уродом" був лорд Байрон, бо не захотів "пропалювати" сімейні статки в аристократичних розвагах, а пішов воювати за свободу Греції, "уродом" був Ернест Хемінгуей, який пішов воювати за свободу Анголи, і нарешті (якщо це Вам ближче) "придурками" можна назвати громадян СССР, які добровольцями пішли воювати на боці республіканців в Іспанію, проти Франко (наскільки я пам'ятаю курс історії СССР, то таких було десь 2000, з яких 200 загинули)...
Да - я не в состоянии ОПУСТИТЬСЯ до их уровня. И рад этому. Все остальное что вы написали - сами знаете даже не требует ответа. По крайней мере с моей стороны. Вы с кем Байрона сравниваете?!

n\a

Забанен

Потому он и не смотрит таких фильмов, чтобы совесть не гложила его, и его потребительски настроенную теорию существования.

Satori

Well-Known Member

Потому он и не смотрит таких фильмов, чтобы совесть не гложила его, и его потребительски настроенную теорию существования.
100% попадание! И рад этому. Искушение - вещь опасная. Неважно патриотизмом или ненавистью....Или чем угодно вообще.
Мою потребительски настроенную сущность волнуют совсем другие ньюансы бытия...
Но это вроде за рамками темы - нет?

n\a

Забанен

100% попадание! И рад этому. Искушение - вещь опасная. Неважно патриотизмом или ненавистью....Или чем угодно вообще.
Мою потребительски настроенную сущность волнуют совсем другие ньюансы бытия...
Но это вроде за рамками темы - нет?
Пресловутый кило гречки на халяву?

МАХ

Active Member

Да - я не в состоянии ОПУСТИТЬСЯ до их уровня. И рад этому. Все остальное что вы написали - сами знаете даже не требует ответа. По крайней мере с моей стороны. Вы с кем Байрона сравниваете?!
Непозортесь… Вибачте але це жіноча логіка, сім’я і більше мене нічого не цікавить, а хто ж повинен захищати цю ж сім’ю, хто повинен зупиняти ворогів ще до їхнього свавілля у вікон вашої будівлі?… Ви так і не відповіли мені на моє запитання, ви його уникаєте?…. Процитую…
Мені цікаво якщо Україна буде втягнута у війну, і неважливо хто буде при владі (помаранчеві, біло-голубі, «Единый центр»…), і неважливо хто зі зброєю перетне наш кордон( натовець, росіянин, китаєць…), і буде вбивати ваших братів, товаришів... що вибудете робити? Стояти зі сторони дивитися? Чи заблаговремінно з’їдите в іншу країну?
Можливо вашы корні походять не з України, тоді вашу позицію ще хоч якось можна зрозуміти… Але якщо ваши прадіди проливали кров за цю землю за Україну і маєте паспорт громадянина України.., хто ви тоді?
До речі, всі напевне пам’ятають відео з Жиреновским, де він обкурений зі словами « Буш не смей стрелять по Багдаду, давай лучше вместе е***ем по Тбілісі»… тоді ще був президентом не Саакашвілі , але відносини , можна сказати у Грузії з Росією були не дуже дружелюбні… Як кажуть «нет диму без огня»…
И ось
Владимир Жириновский: США готовят провокации в Украине
05.09 13:33 | 26 | Укррудпром
Американская администрация готовит в октябре-ноябре провокации в Украине и Иране, чтобы обеспечить на их фоне победу кандидата-республиканца на выборах президента США, предупреждает вице-спикер Госдумы от ЛДПР Владимир Жириновский.
“Самые опасные события будут в конце октября — в начале ноября, если на Украине не удастся устроить большую провокацию, то начнут большую провокацию в Иране, как запасной вариант, но они все сделают, чтобы победил Маккейн”, — сказал Жириновский в ходе пленарного заседания в пятницу.
По его словам, “большой друг России” вице-президент США Дик Чейни объехал свои “владения” — Азербайджан, Грузию, Украину, — и дал инструкции, где “в очередной раз подпалить пожар”. Лидер ЛДПР считает, что можно ожидать каких-либо событий в Украине, но, может быть, в мягком варианте.
“Кризис они там уже начали”, — сказал Жириновский.
“Это будет страшная победа [Маккейна] на фоне большой гибели людей”, — заявил он.
Очередные президентские выборы в США состоятся 4 ноября.
але якщо погуглити то можна знайти безліч подібних статейок.

Що це? Це що щоб розпочавши якісь бойові дії і все звалити на США? Кажучи «Ми ж говорили, попереджували, провокації від США….»

Чому Росія нам не дає самостійно обирати свій шлях? Чому якщо ми ідемо в НАТО, де декілька десятків демократичних країн, Російська влада називає нашу владу маріонеткою… А коли ми 14 років підтанцьовували під дудку Кремля, то ми були братськими народами… Як Росія відноситься до братських народів ми вже побачили в Грузії….
Ви забули як ми жили при Кучмі? Затримки зарплати на 4-5 місяців, світло через день вимикали… Тоді ми орієнтувались на Росію, у нас були гарні відносини с Росією… Як тільки Україна почала підійматися, зразу Росія починає енергетичну війну проти України, а зараз і інформаційну…
Чому як тільки рівень життя у нас почав рости у нас почали погіршуватися відносини з Росією?
Тому що ми у Росії були колонією… Ресурсна база і ринок збуту товарів, все…
Мати розвиненого сусіда економічно не вигідно.....

Останнє редагування:

n\a

Забанен

Непозортесь… Вибачте але це жіноча логіка, сім’я і більше мене нічого не цікавить, а хто ж повинен захищати цю ж сім’ю, хто повинен зупиняти ворогів ще до їхнього свавілля у вікон вашої будівлі?… Ви так і не відповіли мені на моє запитання, ви його уникаєте?…. Процитую…

До речі, всі напевне пам’ятають відео з Жиреновским, де він обкурений зі словами « Буш не смей стрелять по Багдаду, давай лучше вместе е***ем по Тбілісі»… тоді ще був президентом не Саакашвілі , але відносини , можна сказати у Грузії з Росією були не дуже дружелюбні… Як кажуть «нет диму без огня»…
И ось

але якщо погуглити то можна знайти безліч подібних статейок.

Що це? Це що щоб розпочавши якісь бойові дії і все звалити на США? Кажучи «Ми ж говорили, попереджували, провокації від США….»

Чому Росія нам не дає самостійно обирати свій шлях? Чому якщо ми ідемо в НАТО, де декілька десятків демократичних країн, Російська влада називає нашу владу маріонеткою… А коли ми 14 років підтанцьовували під дудку Кремля, то ми були братськими народами… Як Росія відноситься до братських народів ми вже побачили в Грузії….
Ви забули як ми жили при Кучмі? Затримки зарплати на 4-5 місяців, світло через день вимикали… Тоді ми орієнтувались на Росію, у нас були гарні відносини с Росією… Як тільки Україна почала підійматися, зразу Росія починає енергетичну війну проти України, а зараз і інформаційну…
Чому як тільки рівень життя у нас почав рости у нас почали погіршуватися відносини з Росією?
Тому що ми у Росії були колонією… Ресурсна база і ринок збуту товарів, все…
Мати розвиненого сусіда економічно не вигідно.....
Как только мы станем жить лучше России, там вспыхнет освободительная война республик, которые входят в состав империи кремля (Сибирь ой как недовольна его политикой).

Satori

Well-Known Member

Непозортесь… Вибачте але це жіноча логіка, сім’я і більше мене нічого не цікавить, а хто ж повинен захищати цю ж сім’ю, хто повинен зупиняти ворогів ще до їхнього свавілля у вікон вашої будівлі?… Ви так і не відповіли мені на моє запитання, ви його уникаєте?…. Процитую…....
Max! Какой же Вы неугомонный. Вы ведь знаете что и как я отвечу. Я уверен. Или надо в лоб? Ну ладно - еще раз.
Не собираюсь ехать сейчас в Грузию "защищать свою семью, останавливать врагов еще до их....и так далее - по Вашему писанию. Я не параноик и буду действовать без воплей когда придет время. Если честно мне противен пафос. Особенно на пустом месте. Здесь его полно.
Не буду тыкать пальцами.
Корни мои не в Израиле /как Вы того желали бы/ и не в Японии а в СССР. и живу я здесь - Вы уже это знаете - с начала 50х и имею право жить не только не будучи патриотом и пафосным лобызателем устоев, а и вообще исповедуя то что мне нравится. Мое право и личное дело. Это кажется демократия или нет?
Прямо даже не знаю к чему Вы еще прицепитесь. Думаю что не стоит. Все что я отвечу вы знаете заранее. Если Вам хочется считать меня скотиной, сволочью и тд. - никаких проблем. В мою жизнь Ваши эмоции не проникнут ведь, правда? Я давно самодостаточен. Чего и Вам желаю, это лучше чем быть преследуемым фантомными навязчивыми страхами на почве ненависти к чему бы то ни было.
Как Вы понимаете суетиться насчет Ваших последующих зацепок смысла нет. И не буду, так что не тратьте время и энергию.

Зверху