Вступ України у НАТО

Чи потрібно вступати Україні в НАТО?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    243

Feuer

root@ded-desktop:~#
Модератор

и каким макаром он мог что либо сделать для СССР которого тогда и в проекте не было?

МАХ

Active Member
тс... о них сейчас не принято упоминать. Сейчас герои Мазепа, Выговский...
Ви мені (і не лише) нещодавно рекомендували читати книги… але забули порекомендувати які саме… Я ще цікавився які книги змінили вашу точку зору після школи, але судячи з усього відповіді я не дочекаюся….

hed1n.ru

стебанутый
Ви мені (і не лише) нещодавно рекомендували читати книги… але забули порекомендувати які саме… Я ще цікавився які книги змінили вашу точку зору після школи, але судячи з усього відповіді я не дочекаюся….
Могли бы напомнить в ЛС.
вечером скину списочек в ЛС

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Вступ України у НАТО

нас візьмуть, бо захищатись треба буде від імперський амбіцій.
Не треба захищатись від імперських амбіцій - треба самим мати подібні амбіції.
Сьогодні Україна, намагаючись вступити до НАТО, нагадує боязливу плаксиву дитину, що від кожного погляду сусіда одразу "впадає в нюні" і біжить жалітися "батькам".
Коли на вас на вулиці хтось наїжджає - не треба бігти "кликати тата", треба просто дати йому в пику.

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Вступ України у НАТО

дати в пику, то добре, але якщо обідві руки зламані і ноги із варікозом - ніяк. те саме й про армія нашу. ніяка.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

ЕС И США мы вас не любим!!! дзусь звідси!!!

мда…знал бы Богдан Хмельницкий или Иван Сирко во что Украина превратиться – в гробу бы перевернулись.
А може Ви назвете декілька статей з Переяславської угоди, а тоді вже будемо говорити за що виступав Хмельницький. І ще... Ви напевно чули, що наприкінці свого життя Хмель погрожував Москві розірвати союз і підти війною. А ще він мав плани на союз з семигородським князем та шведським королем, але смерть йому завадила.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Вступ України у НАТО

если вдруг случиться какой-то военный конфликт, против кого тебе будет проще поднять оружие, против европейцев или против русских?
….не знаю как для тебя, но для меня русские – это братья.
Мені простіше буде підняти зброю проти своїх ворогів, не дивлячись, на чиєсь віртуальне братство.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Вступ України у НАТО

тс... о них сейчас не принято упоминать. Сейчас герои Мазепа, Выговский...
Та вже ж не Денікін, Колчак, Краснов чи канонізований "Ніколашка-кривавий".

Зверху