Ви мені (і не лише) нещодавно рекомендували читати книги… але забули порекомендувати які саме… Я ще цікавився які книги змінили вашу точку зору після школи, але судячи з усього відповіді я не дочекаюся….тс... о них сейчас не принято упоминать. Сейчас герои Мазепа, Выговский...
Малося на увазі що в СССР вважали що Б. Хмельницький багато що зробив… а не те що він робив в часи СССР….You must be registered for see links
и каким макаром он мог что либо сделать для СССР которого тогда и в проекте не было?
Могли бы напомнить в ЛС.Ви мені (і не лише) нещодавно рекомендували читати книги… але забули порекомендувати які саме… Я ще цікавився які книги змінили вашу точку зору після школи, але судячи з усього відповіді я не дочекаюся….
кидайте в оффтоп.. бо не лише мені ви рекомендували....Могли бы напомнить в ЛС.
вечером скину списочек в ЛС
Не треба захищатись від імперських амбіцій - треба самим мати подібні амбіції.нас візьмуть, бо захищатись треба буде від імперський амбіцій.
А може Ви назвете декілька статей з Переяславської угоди, а тоді вже будемо говорити за що виступав Хмельницький. І ще... Ви напевно чули, що наприкінці свого життя Хмель погрожував Москві розірвати союз і підти війною. А ще він мав плани на союз з семигородським князем та шведським королем, але смерть йому завадила.ЕС И США мы вас не любим!!! дзусь звідси!!!
мда…знал бы Богдан Хмельницкий или Иван Сирко во что Украина превратиться – в гробу бы перевернулись.
Мені простіше буде підняти зброю проти своїх ворогів, не дивлячись, на чиєсь віртуальне братство.если вдруг случиться какой-то военный конфликт, против кого тебе будет проще поднять оружие, против европейцев или против русских?
….не знаю как для тебя, но для меня русские – это братья.
Та вже ж не Денікін, Колчак, Краснов чи канонізований "Ніколашка-кривавий".тс... о них сейчас не принято упоминать. Сейчас герои Мазепа, Выговский...