я тут выше писала,что жаловалась на магазин "все по 35" на курской 133.:mrgreen:
" Нещодавно в нашому місті відкрилися недорогі магазини одягу на вулиці Курській 133 та біля центрального ринку за "Будинком мебелів",з жовто-червоною вивіскою "35". В магазині на Курській 133 відсутній "куточок покупця",немає графіка роботи, відсутні цінники. Підмагазинном постійні черги, що створюються продавцями, "запускають" по 1,2,3.....людини "як хочуть",чим грубо порушують Статтю 17. Права споживача у сфері торговельного та інших видів обслуговування. Я спробувала поспілкуватися з директором, але через відсутність реквізитів торгівельної точки і "книги скарг та пропозицій "це зробити неможливо, продавці геть відмовилися дати навіть мобільний номер директора.А також в діях продавців,вбачаеться порушення передбачені ч.3,4 ст.19 ЗУ "Про захист прав споживачів "вживання образливих або загрозливих висловів".
У зв’язку з вищевикладеним, керуючись ст. 1, 4, 7, 10, 11, 15, 19, 20, Закону України „ Про звернення громадян ”, ст.4,14,17,19 розділом ІV Закону України „ Про захист прав споживачів ” прошу в межах наданих Вам Законом повноважень, в порядку розділу IV Закону України „ Про звернення громадян ” відреагувати на мою заяву.
Прошу про результати розгляду моєї заяви повідомити мене письмово в межах строку передбаченому чинним законодавством України."
и мой вопрос и жалобу решили.в магазине есть теперь уголок покупателя ,график работы и вежливые продавцы,я зашла в магазин без очереди.
так что еще не все потеряно в нашем обществе .
стучите и вам откроют.