Беспределу "НЕТ"!

Супчик

Съёмщик
Re: Беспеделу "НЕТ"!


 

Sherhan

Active Member
Re: Беспеделу "НЕТ"!

Ну если-бы еще понимать разницу между юристом и адвокатом, то будет вообще все хорошо))) Да?
Адвокатом може бути особа, яка має вищу юридичну освіту, підтверджену дипломом України або відповідно до міжнародних договорів України дипломом іншої країни, стаж роботи у галузі права не менше двох років, володіє державною мовою, склала кваліфікаційні іспити, одержала в Україні свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю та прийняла Присягу адвоката України.
Обычный юрист - это особа, яка має вищу юридичну освіту, підтверджену дипломом України або відповідно до міжнародних договорів України дипломом іншої країни.
Обычный юрист не может заниматься уголовными делами, адвокат может. Плюс у адвоката много преимуществ предусмотренных законом Украины "Об адвокатуре"
При здійсненні професійної діяльності адвокат має право:
представляти і захищати права та інтереси громадян і юридичних осіб за їх дорученням у всіх органах, підприємствах, установах і організаціях, до компетенції яких входить вирішення відповідних питань;
збирати відомості про факти, які можуть бути використані як докази в цивільних, господарських, кримінальних справах і справах про адміністративні правопорушення, зокрема:
запитувати і отримувати документи або їх копії від підприємств, установ, організацій, об'єднань, а від громадян - за їх згодою;
ознайомлюватися на підприємствах, в установах і організаціях з необхідними для виконання доручення документами і матеріалами, за винятком тих, таємниця яких охороняється законом;
отримувати письмові висновки фахівців з питань, що потребують спеціальних знань, опитувати громадян;
застосовувати науково-технічні засоби відповідно до чинного законодавства;
доповідати клопотання і скарги на прийомі у посадових осіб та відповідно до закону одержувати від них письмові мотивовані відповіді на ці клопотання і скарги;
бути присутнім при розгляді своїх клопотань і скарг на засіданнях колегіальних органів і давати пояснення щодо суті клопотань і скарг;
виконувати інші дії, передбачені законодавством.
 

Vader

Remembering How She Bleed
Re: Беспеделу "НЕТ"!

меня вот что интересует ---почему в маркетах (Сумских) нельзя снимать (фото, видео).... встречал молодого человека (охранник судя по надписи на нем) в ЭКО, так вот сие высокоинтелектуальное создание так и не удосужилось нам этого объяснить.
Потому что есть такая штучка как "Мониторинг цен", приходят люди и фоткают ассортимент и цены. Естественно никакой супермаркет не захочет чтобы конкуренты свободно фоткали ценники.
 

vision

New Member
Re: Беспеделу "НЕТ"!

Потому что есть такая штучка как "Мониторинг цен", приходят люди и фоткают ассортимент и цены. Естественно никакой супермаркет не захочет чтобы конкуренты свободно фоткали ценники.
Те кто занимаются мониторингом цен не фотографируют в ТТ, не собирают ценники и не проговаривают цены на диктофон. Они просто забивают их КПК.
 

Freddi

New Member
Re: Беспеделу "НЕТ"!

Каждый юрист, в меру своих способностей, может быть как и обвинителем так и защитником. Или я не прав?
Перепалка не по теме, но почитай ЗУ "Про адвокатуру" та Кримінально-процесуальний кодекс України и поймешь разницу, может ли просто юрист быть Обвинителем (просто смешно) или защитником.
 

Freddi

New Member
Re: Відповідь: Беспеделу "НЕТ"!

Як несвіжі кури стають свіжими

27-річна Оксана донедавна працювала продавцем в одному із столичних супермаркетів. Дівчина уже давно не купує готових страв, м’ясних та кондитерських виробів і упереджено ставиться до будь-яких акцій. На правах анонімності вона погодилася розповісти про цю «кухню» зсередини.

«М’ясо, яке продається як охолоджене, на ніч ставлять у холодильник і наступного дня перепаковують, - розповідає вона. – Воно втрачає свої якості, і покупець переплачує. Сирі кури, термін придатності яких закінчується, миють і запікають. Щоб перебити неприємний запах, до них додають багато спецій. Крильця, на яких утворився слиз, маринують у майонезі. Сосиски, які не продали і термін придатності яких закінчується, миють, ретельно витирають і знову ставлять на вітрину. Часто працівники йдуть на це без відома дирекції – допомагають замовнику товару, аби він не платив штраф. У Європі, наприклад, якщо хтось замовив завелику партію товару і він не продався, роблять попередження, не дають премії. У нас за все штрафують».

Оксана каже, що у супермаркетах часто реалізовують протерміновані продукти. Особливо слід бути уважним на прикасовій зоні. Там їх переглядають в останню чергу.
Купуючи продукти, Оксана радить брати їх з кінця ряду. На перед завжди виставляють ті, термін придатності яких підходить до кінця. Ковбасу, на якій уже зазначена вага, варто переважити. Вона всихається, і покупець переплачує. Часто разом з ваговими цукерками важать пакети, а з м’ясом – пластикові підстилки.

«Більшість акцій створюються штучно, - розповідає дівчина. – За кілька днів до акції ціни ростуть, а потім різко падають, і товар віддають ніби зі знижкою. Насправді це його реальна ціна. Акція закінчилася, а плакати про неї висять. Люди підсвідомо беруть товар, який був акційним».
Мдаа.., жутковато что мы покупаем и едим каждый день.
 

mangust

патріот
Відповідь: Беспеделу "НЕТ"!

Счета облсовета заблокированы из-за штрафа в 1,8 млн. грн.

Счета областного совета заблокированы из-за штрафа в 1,8 млн. грн., наложенного Государственным архитектурно-строительным контролем. Об этом в пятницу 6 февраля сообщил депутат облсовета от «Нашей Украины» Виталий МОИСЕЕНКО. По его информации, ГАСК наложил штраф (50% объема от выполненных работ), найдя нарушения при проведении ремонта в здании администрации. Он сообщил, что Контрольно-ревизионное управление Сумской области провело проверку и «установило существенные убытки, превышение стоимости материалов и работ». «Если суммировать все убытки — а главным распорядителем средств является председатель облсовета — то его действия надо квалифицировать либо как злоупотребление властью, либо как превышение служебных полномочий. Создается впечатление, что ему не нужен вообще весь депутатский корпус — только для того, чтобы его избрали председателем… Не знаю, что можно еще ремонтировать в столовой облсовета?! Разве что поставить бюст Вячеславу Ивановичу! Но почти 300 тыс. грн. выделяются на капитальный ремонт столовой», — говорит Виталий Моисеенко.
 

mangust

патріот
Відповідь: Беспеделу "НЕТ"!

Ви ще читаєте "Ваш шанс"? Більш продажної газети(не по кількості реалізованих примірників) важко знайти.Доречи,подібні публікації,але на місяць-півтора раніше,друкувала "Україна молода" під назвою "Людина зі списку"
 
Зверху