marley_bob
люблю С2Н5ОН
Ответ: Подвиг Луценко или как Хулиганы власть получают
я три раза пересмотрел и не разглядел там не Черновецкого, не Луценко.
я три раза пересмотрел и не разглядел там не Черновецкого, не Луценко.
Яка вишукана у Вас лексика! Можна прямо заслухатись! Я завжди підозрював, що Ви тонка та лірична натура.В этом вся Ваша сущность : Свое дерьмо -не дерьмо, а чужое так это точно дерьмо и без вариантов.
А хто Ви такий, щоби розпинатись про мої моральні принципи, вірніше про їх відсутність? Я щось не пам'ятаю, щоби Вас хтось призначав на посаду "Містер істина в останній інстанції". Тому говоріть краще про свої моральні принципи...Между нами различие даже скорее не в политических взглядах , а скорее в моральных и нравственных принципах ,а скорее в полном их отсутствии у Вас
Справді цікава лексика: "наверное... если бы... то Вы бы...". Якось впевненності не вистачає. Тому не слід кидатись фразами, якщо це лише Ваші припущення, бо "Донбас паражняк не гоніт"...Наверное даже если бы выяснилось что Луценко заказал журналиста,то Вы бы сказали что так тому журналисту и надо.
Згоден з Merime, Луценко не слід робити крайнім, як і великої героїки в його вчинку немає
100%Згоден з Merime, Луценко не слід робити крайнім, як і великої героїки в його вчинку немає
Коли людина курить траву (cannabis) то в неї розвивається заторможеність реакії (це любий растаман підтвердить, якщо йти накуреним, то дорозі не буде кінця-краю) от Льоні-космосу так і показалося що ві ще не дішов (а насправді вже й отримав ))) ), а Луценко його 8ми метровими ручищами вдарив....Дуже сподобалась сьогоднішня прес-конференція Черновецького:
-по коліну ударити Луценка не міг, бо був метрів за 8 до нього. (А він його вдарити міг своїми 8метровими руками?)
-кілька тижнів провів на лікарняному (тобто лікувався?). Діагнозу лікарів не знає (від чого тоді лікувався весь цей час? Чи просто привід не працювати?)
Вам,як колишньому військовому,який своє відслужив,хочу нагадати,що згідно Статуту ЗСУ не можливо генерала позбавити військового звання,понизити у військовому званні і звільнити за службовою невідповідністю.А те,що хам доріс до генеральських погонів,це не провина Луценка,а скоріш вади нашої попередньої влади(мається на увазі часи Кучми).Подчиненные Луценко уже с его пример берут :Зам ком кобры показал спикеру украинского парламента Жест -Фак ю,за что
лишился должности и я надеюсь погон.Хорошо что физиономию спикеру не набил.Куда катимся?
Как насчет Статуту ЗСУ я не знаю и не хочу знать , но в СА за такое могли и не только разжаловать до рядового.(такие уголовники в те времена были бригадирами братвы на рынках.А этот я так понимаю команда Луценко -он же говорил что собал свою команду)Вам,як колишньому військовому,який своє відслужив,хочу нагадати,що згідно Статуту ЗСУ не можливо генерала позбавити військового звання,понизити у військовому званні і звільнити за службовою невідповідністю.А те,що хам доріс до генеральських погонів,це не провина Луценка,а скоріш вади нашої попередньої влади(мається на увазі часи Кучми).